ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ “AKROASIS”

0

Το Akroasis.gr και η Βασιλεία Δημηνίδου, ανοίγουν τις πόρτες του “Akroasis Theatre” και προσκαλούν καλλιτέχνες, ηθοποιούς, performers, σκηνοθέτες και ομάδες θεάτρου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη θεατρική σεζόν 2018-2019.

Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν σε κάθε είδους παραστάσεις όπως και σε πραγματοποίηση σεμιναρίων. Σκοπός αυτής της καλλιτεχνικής συνάντησης είναι η ανάδειξη κυρίως νέων συγγραφέων και καλλιτεχνών που βρέθηκαν και συνεργάστηκαν μέσα από το Akroasis.gr και επιθυμούν να προβάλουν την δουλειά τους και να ανοίξουν νέα πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα σε συνεργασία με το Akroasis Theatre. .

Οι προτάσεις που θα εξεταστούν, θα πρέπει να περιλαμβάνουν περίληψη της ιδέας σας και του κειμένου, αναφορά του συγγραφέα, βασικούς συντελεστές, βιογραφικό σημείωμα ηθοποιών η ομάδας και σκηνοθέτη, ενδεικτικό υλικό της παράστασης (δελτίο τύπου, spot κ.λ.) αν έχει παρουσιαστεί ξανά, της πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του, στοιχεία επικοινωνίας και να κατατεθούν έως 30 Νοεμβρίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@akroasis.gr

Στις καλλιτεχνικές προτάσεις που θα αποφασιστεί να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της σεζόν, το Akroasis Theatre θα προσφέρει τη χρήση του χώρου και τον τεχνικό εξοπλισμό του θεάτρου (ο αριθμός και οι ημερομηνίες των παραστάσεων θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης).

Οι 3 επικρατέστερες προτάσεις θα ενημερωθούν έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 και κατόπιν θα ακολουθήσει ραντεβού για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της πρότασης και την πραγματοποίηση της συμφωνίας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Αριθμός ψηφοφορίας: 0

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Η γνώμη του Κοινού

Δεν έχουν καταχωρηθεί κριτικές κοινού γι' αυτήν την παράσταση. Αφήστε εσείς την πρώτη !

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.