ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ “AKROASIS”

IMG_4433 (2)
0

Το Akroasis.gr και η Βασιλεία Δημηνίδου, ανοίγουν τις πόρτες του “Akroasis Theatre” και προσκαλούν καλλιτέχνες, ηθοποιούς, performers, σκηνοθέτες και ομάδες θεάτρου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη θεατρική σεζόν 2019-2020.

Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν σε κάθε είδους παραστάσεις όπως και σε πραγματοποίηση σεμιναρίων. Σκοπός αυτής της καλλιτεχνικής συνάντησης είναι η ανάδειξη κυρίως νέων συγγραφέων και καλλιτεχνών που βρέθηκαν και συνεργάστηκαν μέσα από το Akroasis.gr και επιθυμούν να προβάλουν την δουλειά τους και να ανοίξουν νέα πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα σε συνεργασία με το Akroasis Theatre.  .

Οι προτάσεις που θα εξεταστούν μπορεί να αφορούν παράσταση, μουσική σκηνή, stad up, παρουσίαση βιβλίου και κάθε είδους δρώμενο εφόσον οι χώροι μας καλύπτουν τις ανάγκες της παρουσίασης τους και θα πρέπει να περιλαμβάνουν περίληψη της ιδέας σας και του κειμένου, αναφορά του συγγραφέα, βασικούς συντελεστές, βιογραφικό σημείωμα καλλιτεχνών η ομάδας και σκηνοθέτη σε περίπτωση παράστασης, ενδεικτικό υλικό της παράστασης (δελτίο τύπου, spot κ.λ.) αν έχει παρουσιαστεί ξανά, της πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του, στοιχεία επικοινωνίας και να κατατεθούν έως 20 Σεπτεμβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@akroasis.gr

Στις καλλιτεχνικές προτάσεις που θα αποφασιστεί να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της σεζόν, το Akroasis Theatre θα  προσφέρει τη χρήση του χώρου και τον τεχνικό εξοπλισμό του θεάτρου (ο αριθμός και οι ημερομηνίες των παραστάσεων θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης).

Οι 3 επικρατέστερες προτάσεις θα ενημερωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και κατόπιν θα ακολουθήσει ραντεβού για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της πρότασης και την πραγματοποίηση της συμφωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το Θέατρο “Αkroasis” αποτελείτε απο αίθουσα 70 θέσεων, σκηνή 25 τ.μ.  και ξεχωριστό bar theatre 50  θέσεων με μικρή σκηνή για stad up, μουσικές μπάντες κ.λ. Ο χώρος επίσης διατίθεται για πρόβες, θεατρικά αναλόγια, ποιητικές βραδιές, μουσικές βραδιές, παιδικά πάρτυ κ.τ.λ.  Ειδικές τιμές ενοικίου για νεοσύστατες ομάδες και νέους καλλιτέχνες.

Λίγα λόγια για τη δράση του Akroasis.gr

Το Ακρόασις είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τους καλλιτέχνες, που σκοπό έχει να καλύψει την ανάγκη που δημιουργείται για τέχνη στις μέρες μας αλλά και να αναλάβει την οργάνωση του χώρου στα δρώμενα των τεχνών.

Εκτιμώντας τις ανάγκες του καλλιτέχνη για δημιουργία στην πράξη άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης συνεργάστηκαν πάνω σε μια ιδέα της Β.Δημηνίδου (συγγραφέας,ηθοποιός,παραγωγός) και ίδρυσαν το Ακρόασις, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να συνεργαστούν, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον τομέα της δουλειάς τους, αποκτώντας έτσι πείρα και φήμη, απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη επαγγελματία, αλλά καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο και το καλύτερο δυνατό για την καριέρα τους.

Το Ακρόασις ειναι ένα site οδηγός για όλους τους ανθρώπους που είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίηση μιας ολοκληρωμένης δουλειάς, πάνω στην τέχνη του θεάτρου, του κινηματογράφου, αλλά και της μουσικής της λογοτεχνίας κ.α. με σκοπό περισσότερες συνεργασίες με επιτυχημένα αποτελέσματα και πιο ευτυχισμένους ανθρώπους…

Επίσης το site αυτό δίνει την δυνατότητα σε όλους να διαφημίσουν τη δουλειά τους μόνοι τους προς το κοινό αλλά και μέσω εγγεγραμμένων συνεργατών, όπως επίσης και τη δυνατότητα καταχώρησης και παράλληλα αναζήτησης έργου, παραγωγού, σκηνοθέτη, τεχνικών και οτι άλλο θεωρείται απαραίτητο για την πραγματοποίηση κάθε καλλιτεχνικής δραστηριότητας, παραστάσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις λογοτεχνίας, εικαστικά, μουσικές παραστάσεις κ.α. δωρεάν.

Για να διαφημιστείτε στο akroasis.gr επι πληρωμή μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο info@akroasis.gr

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να δημοσιευτεί η διαφήμισή σας είναι οι εξής:

 • Να είναι σχετική με το χώρο της τέχνης γενικά και να παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον επισκέπτη του akroasis.gr
 • Να είναι συμβατή με τις προδιαγραφές που περιγράφονται στο παρών κείμενο
 • Να μην θίγει τα συμφέροντα του akroasis.gr
 • Να μην ξεπερνά σε μέγεθος αρχείου τα 50K
 • Να έχει διαστάσεις 1200Χ90px ή 300X250px ή 300X100px.

Το κόστος διαφήμισης ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του banner. Ζητήστε να σας στείλουμε πλήρη τιμοκατάλογο.

Αν η επιχείρηση ή το προϊόν σας σχετίζεται με το θέατρο η τη μουσική, το χορό, ενδεχομένως το μπαρ σας και γενικά τα event που διοργανώνεται στο χώρο σας, δεν θα μπορούσατε να στοχεύσετε καλύτερα το κοινό σας. Η διαφήμιση στο akroasis.gr απευθύνεται ακριβώς στο δικό σας target group.

Το site διαθέτει θέσεις για online διαφήμιση και μπορεί να φιλοξενήσει οποιασδήποτε μορφής Banner καθώς και διαφημίσεις κειμένου (text Ads)

Το Akroasis.gr διαθέτει επίσης δικό του θεατρικό χώρο χωρητικότητας 80 ατόμων (Akroasis Theatre) και ξεχωριστή σκηνή μπαρ για μικρά μουσικά σχήματα που διατίθεται ανάλογα τη διαθεσιμότητα για την παρουσίαση των εκδηλώσεων η παραστάσεων μικρών ομάδων στην περιοχή της Κυψέλης. (Κυψέλης 15) O χώρος δίνετε και για πρόβες σε προνομιακή τιμή ολη τη διάρκεια του χρόνου. Έπίσης ενα σύγχρονο βεστιάριο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών και μεγαλύτερων παραστάσεων και event θα βρείτε στο χώρο Akroasis Theatre στην Κυψέλη.

Αν είστε καλλιτέχνης η ασχολείστε με οποιοδήποτε σχετικό επάγγελμα επισκεφτείτε το Akroasis.gr και κάντε την εγγράφη σας δωρεάν στην κατηγορία επαγγελμάτων που ανήκετε. Αν είστε εταιρεία και θέλετε ενα εργαλείο που θα σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μόνοι σας την αγγελία εργασίας σας, να βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα για τη δουλειά σας και να προβάλετε το γραφείο σας, γραφτείτε στην κατηγορία εταιρείες στο μοναδικό site καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας στο info@akroasis.gr και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς και την καριέρα σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ:

Σε ένα υπόγειο που σε παραπέμπει σε ταινία εποχής η αίσθηση της ρουτίνας εξαφανίζεται μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα καθώς μια σκάλα στρωμένη μ’ ένα κατακόκκινο χαλί και στα μισά αυτής μια κόκκινη βελούδινη κουρτίνα με κρόσσια που αποπνέει εσάνς μεσοπολέμου, ξυπνώντας το ενδιαφέρον σου για κάτι το διαφορετικό, μοιάζει θαρρείς η αυλαία ν’ ανοίγει πρώτα για το κοινό, για τη δική τους είσοδο, και μετά για τους ηθοποιούς που παίζουν εκεί.

Κάθε βράδυ σχεδόν, η κεντρική αίθουσα του θεάτρου γεμίζει κόσμο ενώ στο χώρο του μπαρ ταυτόχρονα μια μικρή σκηνή είναι αρκετή για να διασκεδάσει τον κόσμο που έρχεται να πιει το ποτό του πολλές φορές χωρίς να γνωρίζει τι τον περιμένει!

Κατεβαίνοντας λοιπόν τη σκάλα, συναντάς το χώρο του μπαρ, η διακόσμηση έχει κινηθεί στο ίδιο ύφος με κάποιες επιπλέον γκρι αποχρώσεις και μερικά αντικείμενα από τη δεκαετία του ’60, που τονίζουν έτι περισσότερο τη θεατρική φυσιογνωμία του χώρου και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια. Ένα κέρασμα στην πόρτα για κάθε επισκέπτη υπάρχει πάντα για καλωσόρισμα. Δοκίμασα Fireball shots με Tabasco αλλά και μαστίχα με μαυροπίπερο και λεμόνι! Εδώ θα γευτείς και άλλες πρωτότυπες συνταγές υγρών γεύσεων, κυρίως στα κοκτέιλ με βάση το ουίσκι και το jin για τους λάτρεις! Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Akroasis αποτελείται απο ανθρώπους με πείσμα, ταλέντο και όρεξη για κάτι το αναπάντεχο, το διαφορετικό, κάτι που θα σε κάνει να θες να ξαναπάς!

Περνώντας στην αμιγώς θεατρική αίθουσα, πραγματικά απολαμβάνεις την άνετη θεατρική σκηνή, όπως επίσης και την ευρύχωρη αίθουσα που δημιουργεί το αίσθημα άνεσης στους θεατές και κατά συνέπεια και ουσιαστικής απόλαυσης της όποιας παράστασης.

Στόχος της ιδιοκτήτριας ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα ψυχαγωγεί το κοινό του ενώ θα μπορούν να φιλοξενούνται ομάδες και νέων καλλιτεχνών, να συγκεραστούν πολλά διαφορετικά είδη τέχνης και να είναι το Akroasis Theatre & Bar πύλη συνάντησης, δημιουργίας, καλλιτεχνικής καινοτομίας με την ουσιαστική διάσταση του όρου ενώ παράλληλα θέλει να δώσει βήμα στο σύγχρονο ελληνικό έργο αφού και η ίδια γράφει θεατρικά κείμενα και έχει βραβευτεί στο παρελθόν για τη δουλειά της.

Πληροφορίες:

Τηλ. επικοινωνίας: 2105320601 κ 6972211180
E-mail: info@akroasis.gr
Υπεύθυνη: Βασιλεία Δημηνίδου

Αριθμός θέσεων πλατεία: 70 θέσεις

Αριθμός θέσεων bar theatre: 50 θέσεις

Περισσότερες πληροφορίες

Διεύθυνση: Κυψέλης 15 Κυψέλη- 11257 Αθήνα

Τηλέφωνο: 2111822336

URL: www.akroasis.gr

Η γνώμη του Κοινού

Δεν έχουν καταχωρηθεί κριτικές κοινού γι' αυτήν την παράσταση. Αφήστε εσείς την πρώτη !

Related Blogs

 • Aug 10, 2019
  «Περιμένοντας τον Γκοντό»

  Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα" «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett H Θεατρική Ομάδα Κωφών «ΤΡΕΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ» παρουσιάζει το έργο..

  0 περισσότερα
 • Aug 10, 2019
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ 30 & 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ για τις ανάγκες των παραστάσεων της θεατρικής..

  0 περισσότερα
 • Aug 10, 2019
  Ανάμνηση Σμύρνης

  Δελτίο Τύπου Ανάμνηση Σμύρνης κείμενο Τάνια Χαροκόπου, σκηνοθεσία Δημήτρης Μαλισσόβας η παράσταση είναι βασισμένη σε μια ιδέα της δημοσιογράφου Βασιλείας..

  0 περισσότερα
 • Aug 7, 2019
  ATHENS SUITCASE THEATRE FESTIVAL 2020

  ATHENS  SUITCASE THEATRE FESTIVAL 15-30   Ιουνίου   2020 στο ΘΕΑΤΡΟ 104 **** Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Labillusions, και η Helix Theatre διοργανώνει από 15 έως..

  0 περισσότερα
 • Aug 7, 2019
  «Η τραγωδία αλλιώς»

  «Η τραγωδία αλλιώς» Σκηνοθεσία: Αθηνά Παππά Έρχεται τον Νοέμβριο  στο Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών * * Η ηθοποιός..

  0 περισσότερα
 • Aug 7, 2019
  Ακρόαση από Εscape Room

  Ακρόαση από escape room στους Αμπελόκηπους. Ζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί για μόνιμη εργασία με σταθερό μισθό. Προηγούμενη εμπειρία στο..

  0 περισσότερα
 • Aug 4, 2019
  Ο Ουρανός Κατακόκκινος

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 29 Ιουλίου 2019   Ο Ουρανός Κατακόκκινος της Λούλας Αναγνωστάκη Από Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 για περιορισμένο..

  0 περισσότερα
 • Aug 4, 2019
  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ 2019

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ 2019 Ημερομηνία/Ώρα 01/07/2019 - 15/09/2019 Κατηγορίες   Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου 2019 πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκθέσεις. –..

  0 περισσότερα
 • Aug 2, 2019
  «Το Παλτό»

  Θέατρο Αργώ Ελευσινίων 15, Αθήνα 10437 (στάση Μετρό Μεταξουργείου) Τηλέφωνο κρατήσεων:2105201684 Email «Το Παλτό» του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ 2ος ΧΡΟΝΟΣ..

  0 περισσότερα
 • Aug 2, 2019
  ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θ Ε Α Τ Ρ Ο Α Μ Α Λ Ι A Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη Παιδική – Εφηβική..

  0 περισσότερα
 • Aug 2, 2019
  ΖΑΚΥΝΘΟΣ

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ένα Φωτογραφικό οδοιπορικό-Λεύκωμα της Διονυσία Πόθου – Αλεξιάδη Η Διονυσία Πόθου - Αλεξιάδη μας ξεναγεί με το φωτογραφικό φακό..

  0 περισσότερα
 • Jul 29, 2019
  «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS»

  «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS» Από τον Οκτώβρη και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία..

  0 περισσότερα
 • Jul 29, 2019
  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΕΛΦΩΝ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ!

  Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο από 8 έως 11 Αυγούστου,..

  0 περισσότερα
 • Jul 26, 2019
  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΖΗΤΑ ΤΟ…

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΖΗΤΑ ΤΟ "AKROASIS" Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της καλλιτέχνιδας Βασιλείας Δημηνίδου, ιδιοκτήτρια του θεατρικού χώρου Akroasis Theatre &..

  0 περισσότερα
 • Jul 26, 2019
  Η ΤΖΕΙΝ ΜΠΙΡΚΙΝ ΣΤΟ…

  Η ΤΖΕΙΝ ΜΠΙΡΚΙΝ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου «Gainsbourg Symphonique» ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ Διευθύνει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΑΤ ΔΕΛΤΙΟ..

  0 περισσότερα
 • Jul 26, 2019
  ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ…

  ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ!» ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 Ζητείται άντρας ηθοποιός άνω του..

  0 περισσότερα
 • Jul 24, 2019
  «Η τραγωδία μέσα μας»

  Δελτίο τύπου Η τραγωδία μέσα μας από την Πειραματική Ομάδα Θεάτρου “Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι” Η Πειραματική Ομάδα..

  0 περισσότερα
 • Jul 24, 2019
  “Πρόσκληση”

  Πρεμιέρα έκανε η νέα διαδικτυακή σειρά θρίλερ – μυστηρίου ‘’Πρόσκληση’’ στο κανάλι ‘’Invitation’’ του Youtube. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο..

  0 περισσότερα
 • Jul 24, 2019
  Το Ταξίδι Πνοής στο…

  Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες προβολές το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ Ταξίδι Πνοής που ξετυλίγει με ιδιαίτερο και δημιουργικό τρόπο την σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή..

  0 περισσότερα
 • Jul 24, 2019
  ΑΚΡΟΑΣΗ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

  ΑΚΡΟΑΣΗ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ” & “ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ” Οι εταιρίες παραγωγής “Make a film” και “Ruby Dream”, ανακοινώνουν ανοιχτή..

  0 περισσότερα
 • Jul 24, 2019
  “Ο ΠΑΤΕΡΑΣ”

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του Α. Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία Άκι Βλουτή από 18 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΑΛΦΑ-ΙΔΕΑ «Ο Πατέρας» του Σουηδού δραματουργού..

  0 περισσότερα
 • Jul 23, 2019
  «ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ… ΜΕ ΤΗΝ…

  «ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ… ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου Ερμηνεία τραγουδιών: Γιώργος Περρής, Αργυρώ..

  0 περισσότερα
 • Jul 23, 2019
  «Ένας Εχθρός του Λαού»

  Studio Μαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 210-6453330 www.studiomavromihali.gr «Ένας Εχθρός του Λαού» του Ερρίκου Ίψεν Για Δεύτερη Χρονιά Από..

  0 περισσότερα
 • Jul 23, 2019
  «Προσωπική Συμφωνία»

  ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ «Προσωπική Συμφωνία» Η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές των θεατών επιστρέφει στο Από Μηχανής Θέατρο από την..

  0 περισσότερα
 • Jul 23, 2019
  «The Thread»

  Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει «The Thread» Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου Σάββατο 24 Αυγούστου | 21:00 Πρωτότυπη μουσική | Βαγγέλης Παπαθανασίου Σκηνοθεσία..

  0 περισσότερα
 • Jul 23, 2019
  “ΧΡΩΜΑΤΑ”

  Χρώματα μια ονειρική μπαλάντα για το καλοκαίρι από τον ποιητή Θανάση Σάλτα Χρώματα, χιλιάδες χρώματα πλημμυρίζουν το καλοκαίρι μας, ακούγοντας..

  0 περισσότερα
 • Jul 22, 2019
  Ακρόαση για γυναίκες ηθοποιούς

  Ο θίασος «Πλώρη» των εκδόσεων Παρισιάνου Α.Ε. (καλλιτεχνικός υπεύθυνος: Ιορδάνης Καλέσης) καλεί σε ακρόαση γυναίκες ηθοποιούς νεαρής ερμηνευτικής ηλικίας (έως..

  0 περισσότερα
 • Jul 22, 2019
  Ακρόαση για performers στη…

  Κάλεσμα σε Ακρόαση João Cidade | While the Others Go Wild #3 Ο χορογράφος João Cidade αναζητά performers για τη..

  0 περισσότερα
 • Jul 22, 2019
  Αναζήτηση βοηθού παραγωγής απο…

  Bοηθό παραγωγής αναζητά το Akroasis για τις ανάγκες των παραστάσεων του Akroasis Theatre & bar. Μας ενδιαφέρει ενα άτομο με..

  0 περισσότερα
 • Jul 21, 2019
  Ανακοίνωση συνεργασίας και ενοικίασης…

  Το θέατρο Akroasis και το bar theatre Akroasis διατίθενται προς ενοικίαση για τη σεζον 2019-2020 για: Πραγματοποίηση παραστάσεων Χορευτικών εκδηλώσεων Αναγνώσεις..

  0 περισσότερα
 • Jul 5, 2019
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΟ…

  ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Summer Stock Theater ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ Τελευταίες παραστάσεις μέχρι τo Σάββατο 13 Ιουλίου Κάθε Τρίτη, Πέμπτη &..

  0 περισσότερα
 • Jul 4, 2019
  Τμήμα Προετοιμασίας Εισαγωγικών Εξετάσεων…

  ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΠΟΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ 2019 Στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ» θα..

  0 περισσότερα
 • Jul 1, 2019
  Ερωτόκριτος

  Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή Δευτέρα 8 Ιουλίου, 21:00 Συνοικία της Χάρμαινας - Άμφισσα Ο Δημήτρης Μαραμής παρουσιάζει στην Άμφισσα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δελφών..

  0 περισσότερα
 • Jul 1, 2019
  Demis Anastasiadis: Η ιδιαίτερη…

  Με ένα άκρως χορευτικό τραγούδι, που αναμένεται να ακουστεί πολύ αυτό το καλοκαίρι, κάνει δυναμικό come back ο Demis Anastasiadis...

  0 περισσότερα
 • Jul 1, 2019
  Ο Στέφανος Κορκολής μαζί…

  Ο Στέφανος Κορκολής μαζί με την Σοφία Μανουσάκη στην Ρέα Δροσιάς Το Σωματείο Ρέας μαζί με το Δήμο Διονύσου παρουσιάζουν τον διεθνούς φήμης συνθέτη και..

  0 περισσότερα
 • Jul 1, 2019
  Ανοιχτή Ακρόαση

  Ανοιχτή Ακρόαση για άντρες  επαγγελματίες ηθοποιούς, ερμηνευτικής  ηλικίας  30 έως 40 ετών για τις ανάγκες της παράστασης «Διπλό Σαχ» της..

  0 περισσότερα
 • Jun 27, 2019
  A New Era (?)…

  A New Era (?) / Μια νέα εποχή (;) των Βέρα Λάρδη - Αλεξάνδρα Βασιλείου από την Αθηναϊκή Σκηνή Six..

  0 περισσότερα
 • Jun 27, 2019
  ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

  Ο Iωάννης Μακρόπουλος, πραγματοποιεί ακρόαση για γυναίκες ηθοποίους για θεατρική παράσταση- bar theatre για την σεζόν 2019-2020 και η οποία θα..

  0 περισσότερα
 • Jun 25, 2019
  FESTIVAL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΛΦΩΝ

  Δύο ώρες Κινούμενα Σχέδια στην Άμφισσα από το Animasyros Παρασκευή 28 Ιουνίου, 21:00 Σινέ Άλσος Άμφισσα «Από την Αντιγόνη στη..

  0 περισσότερα
 • Jun 25, 2019
  4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

  Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής χορευτών & χορευτικών ομάδων στο 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ “compartments dance..

  0 περισσότερα
 • Jun 25, 2019
  ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ…ΠΡΟΣ ΒΟΡ(Ρ)Α

  Θέατρο ΕΝ-Α Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987 154 814 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ…ΠΡΟΣ ΒΟΡ(Ρ)Α του Γιάννη Παπάζογλου Το..

  0 περισσότερα
 • Jun 21, 2019
  Γκάντι – Η Δύναμη…

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» Γκάντι - Η Δύναμη της Ψυχής Ο..

  0 περισσότερα
 • Jun 20, 2019
  ΧΑΡΟΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΤ

  ΧΑΡΟΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΤ Του Κόλιν Χίγκινς, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη Θανάσης Τσαλταμπάσης – Τάνια Τσανακλίδου Το ανατρεπτικό και συγκινητικό αριστούργημα..

  0 περισσότερα
 • Jun 16, 2019
  ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…

  Για τις ανάγκες της παράστασης «ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ» που θα ανέβει το Νοέμβριο σε κεντρική σκηνή της Αθήνας, αναζητούμε έναν άντρα..

  0 περισσότερα
 • Jun 15, 2019
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα…

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα σαράντα ~ Bιωματικό σεμινάριο ~ Mια διαφορετική προσέγγιση έξω από τα κοινότυπα, για την ομορφιά και..

  0 περισσότερα
 • Jun 11, 2019
  Ακρόαση για την παράσταση…

  Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Λαλούμης, και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Παπαδημητρίου, πραγματοποιούν ακρόαση για την παράσταση «Η απειλή..

  0 περισσότερα
 • Jun 11, 2019
  10 Μικροί Νέγροι

  1 Απομονωμένο Νησί 10 Άγνωστοι μεταξύ τους Άνθρωποι 1 Παιδικό Ποιηματάκι 10 σκοτεινές ιστορίες από το παρελθόν….. Το συναρπαστικό αριστούργημα..

  0 περισσότερα
 • Jun 11, 2019
  «Μόγλης» και «Τα ταξίδια…

  ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά «Πολύτιμοι Λίθοι», δυο αριστουργήματα της..

  0 περισσότερα
 • Jun 11, 2019
  ΙΩΝ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φεστιβάλ Δελφών Το Λάλον Ύδωρ Θεματική: Η Νεότητα ΙΩΝ του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη Σάββατο 15 Ιουνίου, 20:00 ..

  0 περισσότερα
 • Jun 10, 2019
  Μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών…

  Μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών για τις εξετάσεις της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και όλων των Δραματικών σχολών. Υπεύθυνος διδασκαλίας,ο..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ 14

  Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα γυρίζει σελίδα, μετονομάζεται σε ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ (14), και παραδίδει τα ηνία της καλλιτεχνικής του διεύθυνσης στην Oμάδα Ginger Creepers..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  Τζένη Κατσίγιαννη

  - Τζένη Κατσίγιαννη: Στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού - Ποια τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο; - Τζένη..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  «Έρημα κορμιά»

  Σοφία Αρβανίτη  «Έρημα κορμιά» από το cd «Αλαβαρντάχαλα – τραγούδια των καιρών». Η τελευταία κυκλοφορία της Σοφίας Αρβανίτη είναι το cd «Αλαβαρντάχαλα – τραγούδια..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  «ΤΡΟΦΗ»

  "Ανθρωπότητες" Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Άνοιγμα στην πόλη - Πειραιάς με τη συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών «ΤΡΟΦΗ» Η ιστορία αποτυπωμένη στα..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 Παραστάσεις..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  «Κουράγιο»

  Ο Κινηματογράφος του Ιράν στη Δροσιά : «Κουράγιο» των Afshin Hashemi και Mohsen Gharaei   Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Summer Stock…

  ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Summer Stock Theater ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ Κάθε..

  0 περισσότερα
 • Jun 6, 2019
  “Ο ασβός”

  ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Βασιλης Βασιλικος Ο ασβός ή Οι περιπέτειες μιας δύσκολης ανάρρωσης Οι..

  0 περισσότερα
 • Jun 4, 2019
  Η Βάσια Δανιά live

  Η Βάσια Δανιά live @ BABEL Πυρήνας Τέχνης (7/6/2019) H Βάσια Δανιά επιστρέφει στη BABEL Πυρήνας Τέχνης την Παρασκευή 7/6..

  0 περισσότερα
 • Jun 3, 2019
  Ακρόαση για άνδρες και…

  Κλειστή ακρόαση με προκαθορισμένο ραντεβού για ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας από δεκαέξι έως 40 ετών, θα πραγματοποιηθεί από..

  0 περισσότερα
 • Jun 3, 2019
  Ο Ουρανός Κατακόκκινος

  Ο Ουρανός Κατακόκκινος της Λούλας Αναγνωστάκη Σκηνοθεσία – ερμηνεία: Σοφία Παπουτσόγλου ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ..

  0 περισσότερα
 • Jun 3, 2019
  “Οδυσσεβάχ”

  Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου παρουσιάζει φέτος σε όλη την Ελλάδα το εμβληματικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου "Οδυσσεβάχ" Ένα..

  0 περισσότερα
 • Jun 1, 2019
  ‘1ο Θεατρικό Summer Camp…

  Θεατρικό Summer camp 2019 '1ο Θεατρικό Summer Camp για παιδιά' H Δραματική Σχολή Αθηνών -Γιώργος Θεοδοσιάδης' και το 'Θέατρο Ρετρό'..

  0 περισσότερα
 • May 31, 2019
  ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project

  ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Summer Stock Theater ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project Το «Από Μηχανής» Θέατρο εγκαινιάζει για πρώτη φορά το θεσμό «Summer Stock..

  0 περισσότερα
 • May 31, 2019
  The Thread

  The Thread Μουσική Βαγγέλης Παπαθανασίου Χορογραφία Russell Maliphant Κοστούμια Μαίρη Κατράντζου Φωτισμός Michael Hulls Σύλληψη ιδέας Γεωργία Ηλιοπούλου Αρχαίο Θέατρο..

  0 περισσότερα
 • May 31, 2019
  Ακρόαση ανδρών και γυναικών

  Ακρόαση ανδρών και γυναικών, για την παράσταση παιδικού θεάτρου «Η απειλή των Κόουζ» Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Λαλούμης, και..

  0 περισσότερα
 • May 31, 2019
  Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης

  ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης Μια φανταστική ιστορία για ένα..

  0 περισσότερα
 • May 27, 2019
  170 τετραγωνικά (MOONWALK)

  170 τετραγωνικά (MOONWALK) του Γιωργή Τσουρή ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ   Λόγω πληρότητας προστίθενται δυο τελευταίες παραστάσεις ..

  0 περισσότερα
 • May 26, 2019
  15ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεατρικών…

  15ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεατρικών Μεθόδων 1-6 Iουλίου 2019 Το Θέατρο των Αλλαγών διοργανώνει το 15ο Φεστιβάλ Θεατρικών Μεθόδων ( 15th..

  0 περισσότερα
 • May 22, 2019
  ΠΕΡΣΕΣ SHELTER

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 ΠΕΡΣΕΣ..

  0 περισσότερα
 • May 22, 2019
  DuoKrama

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα DuoKrama Κυριακή 9 Ιουνίου στις 20:30..

  0 περισσότερα
 • May 22, 2019
  ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ…

  ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ Για τις ανάγκες της παράστασης «Κατασκευαστής Πιάνων» που θα ανέβει τον Νοέμβριο στο Από Μηχανής..

  0 περισσότερα
 • May 21, 2019
  Ανοιχτή ακρόαση στο ΚΘΒΕ…

  Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κατά την χειμερινή  περίοδο 2019-2020  πρόκειται να παρουσιάσει την παράσταση “ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ” της Χρύσας Σπηλιώτη,..

  0 περισσότερα
 • May 21, 2019
  Ακρόαση για γυναίκα σε…

  "Για την καλοκαιρινή του περιοδεία, το  αναζητά ηθοποιό γυναίκα ηλικίας έως 30 ετών με ικανότητα σε χορό και τραγούδι. Ζητείται βιογραφικό..

  0 περισσότερα
 • May 21, 2019
  Σεμινάριο θεατρικού φωτισμού από…

  Δελτίο τύπου Αθήνα, Μάιος 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Από τον Αλέξανδρο Πολιτάκη Οι Creatists διοργανώνουν δίμηνο σεμινάριο θεατρικού φωτισμού, σε συνεργασία..

  0 περισσότερα
 • May 18, 2019
  Το Ταξίδι Πνοής στον…

  Το Ταξίδι Πνοής στον κινηματογράφο Λάμπρος Κωνσταντάρας Μια κινηματογραφική προβολή, ξεχωριστής συναισθηματικής αξίας, για το δημιουργικό ντοκιμαντέρ που ξετυλίγει τη..

  0 περισσότερα
 • May 18, 2019
  «Η Άννα και οι…

  Η ταινία της Αργεντινής «Η Άννα και οι άλλοι» στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» η Ομάδα Πολιτισμού..

  0 περισσότερα
 • May 18, 2019
  Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ…

  Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41 (σταθμός μετρό Κεραμεικός) Τηλ. 210 3455020 Κομμώτριες/ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ  Μια "σύγχρονη..

  0 περισσότερα
 • May 17, 2019
  ΑΚΡΟΑΣΗ

  Αν πιστεύεις πως θα μπορούσες να ταξιδέψεις με το λεωφορείο 550 και να είσαι ένας "απλός", "καθημερινός" άνθρωπος (άντρας, γυναίκα,..

  0 περισσότερα
 • May 17, 2019
  «Το δικό μας σινεμά»

  «Το δικό μας σινεμά» Το θεατρικό μιούζικαλ , με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και..

  0 περισσότερα
 • May 17, 2019
  Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο…

  Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο αιώνιος έφηβος, έχει τα γενέθλιά του την Παρασκευή 21 Ιουνίου και τα γιορτάζει στο Θέατρο Βράχων..

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  Ακρόαση για άνδρες και…

  Η 5η Εποχή ζητάει γυναίκες και άντρες ηθοποιούς για την ολοκλήρωση των διανομών της, στο χειμερινό ρεπερτόριό της στο θέατρο Άλμα..

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  Ακρόαση από τη Showtime…

  H SHOWTIME PRODUCTIONS, παραγωγός εταιρεία: 🎥Των κινηματογραφικών ταινιών: The Bachelor (1, 2 και 3), Μαριονέτες, Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη...

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  «Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ;»

  Θέατρο ΕΝ-Α Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987 154 814 «Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ;» Του Κώστα Παπαπέτρου ΑΠΟ..

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  Συναυλία Μουσικής Δωματίου για…

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα Συναυλία Μουσικής Δωματίου για Κοντραμπάσο και..

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  «ΤΟΜΜΥ»

  Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ έχει τη μεγάλη χαρά να κλείσει τη φετινή περίοδο προβολών με το..

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project

  Από Μηχανής Θέατρο www.amtheater.gr Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, τκ 10436 Τηλέφωνο: 210 5232097 Ώρες ταμείου και επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 22:00..

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕΤΡΟ παλιά τραγούδια…

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕΤΡΟ παλιά τραγούδια με τον Δαυίδ Ναχμία Η πρώτη ρετρό καλοκαιρινή περιοδεία με τον μοναδικό στο είδος Δαυίδ Ναχμία..

  0 περισσότερα
 • May 15, 2019
  Τρείς Μεγάλοι συνθέτες της…

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα Τρείς Μεγάλοι συνθέτες της Καρδιάς μας..

  0 περισσότερα
 • May 13, 2019
  Όσο μυρίζουν νεραντζιές, θα…

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα Όσο μυρίζουν νεραντζιές, θα σε θυμάμαι…..

  0 περισσότερα
 • May 12, 2019
  Το Από Μηχανής Θέατρο…

  Το Από Μηχανής Θέατρο διοργανώνει το σεμινάριο «Συνάντηση θεατρικών μεθόδων» Το Από Μηχανής Θέατρο διοργανώνει σεμινάριο 60 ωρών με θέμα..

  0 περισσότερα
 • May 12, 2019
  “ΨΙΘΥΡΟΙ”

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΛΛΙΑΝ ΧΕΛΛΜΑΝ ΨΙΘΥΡΟΙ The Children’s Hour, 1934 Στην όγδοη παραγωγή της η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων..

  0 περισσότερα
 • May 11, 2019
  Η People Entertainment Group…

  Η People Entertainment Group καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς (άντρες και γυναίκες) που έχουν άριστη γνώση τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου..

  0 περισσότερα
 • May 11, 2019
  Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Akroasis…

  Tο άνοιγμα της σεζόν κάνει το Akroasis με τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Akroasis festival» από τις 17 εως τις 20 Μαΐου..

  0 περισσότερα
 • May 10, 2019
  Ανακοίνωση ακρόασης για την…

  Ζητούνται άνδρες και γυναίκες performers/ηθοποιοί για την θεατρική παράσταση “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και διασκευή Στρατή Πασχάλη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να..

  0 περισσότερα
 • May 10, 2019
  «Το χρυσό αρισμαρί»

  ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ «Το χρυσό αρισμαρί» (με CD) ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΓΩ» ΣΤΟ «ΕΜΕΙΣ» Ένα έργο για..

  0 περισσότερα
 • May 10, 2019
  “Αθανασία”

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα “Αθανασία” Συντροφιά με τον ήχο της..

  0 περισσότερα
 • May 7, 2019
  Η ταινία της Αργεντινής…

  Η ταινία της Αργεντινής «Μικρές Ιστορίες» στη Δροσιά   Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» η Ομάδα Πολιτισμού της Δ.Κ...

  0 περισσότερα
 • May 7, 2019
  “Απ’ τον Αττίκ στον…

  ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη “Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη” Τετάρτη 12 Ιουνίου, 21:00 O Δαυίδ Ναχμίας παρουσιάζει για..

  0 περισσότερα
 • May 7, 2019
  Art Light Festival

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο πρώτο φεστιβάλ μονολόγων που επιβραβεύει ηθοποιό και συγγραφέα, - τον Ιούνιο στο ΘΕΑΤΡΟ 104..

  0 περισσότερα
 • May 7, 2019
  “Final blow”

  SHADOWMASS – “Final blow” από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους   Οι SHADOWMASS(ex-FADOM) είναι μια νεοσύστατη μπάντα από την Αθήνα...

  0 περισσότερα
 • May 6, 2019
  ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ…

  ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ (ΣΕΖΟΝ ’19 – ’20) 1) Ζητείται άντρας..

  0 περισσότερα
 • May 6, 2019
  “Narita Airport”

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, Μάιος 2019 “Narita Airport” του Ramiro Torres de Miguel από 10 Μαΐου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις..

  0 περισσότερα
 • May 6, 2019
  «Περιμένοντας τον Γκοντό»

  Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Εθνικής Αμύνης 2 Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα" «Περιμένοντας τον Γκοντό» του..

  0 περισσότερα
 • May 6, 2019
  “Ο Παίκτης”

  Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41 (σταθμός μετρό Κεραμεικός) Τηλ. 210 3455020 “Ο Παίκτης” Του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη Παράταση για..

  0 περισσότερα
 • May 3, 2019
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Roland Harwood ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ Στο Από Μηχανής Θέατρο παρατείνονται μέχρι..

  0 περισσότερα
 • May 3, 2019
  ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ

  Θησείον, ΈΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ Τουρναβίτου 7, Ψυρρή, Αθήνα Τηλ. | 210 3255444 Η Ομάδα μήνυμαL. Παρουσιάζει την παράσταση:..

  0 περισσότερα
 • Apr 26, 2019
  Ακρόαση για άντρες και…

  Ακρόαση για την παράσταση «Το ημέρωμα της Στρίγγλας Reversed» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσονόπουλου, που θα ανέβει την χειμερινή περίοδο 2019 σε θέατρο της..

  0 περισσότερα
 • Apr 26, 2019
  «Η τελευταία φορά»

  «Η τελευταία φορά» του Κωνσταντίνου Σακουλά Από Κυριακή 5 Μαΐου  κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 στο Θέατρο ΜΠΙΠ Για..

  0 περισσότερα
 • Apr 26, 2019
  ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ

  ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ του Άντονυ Νίλσον Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Κυριακή του Πάσχα Έπειτα από δυο άκρως επιτυχημένες χρονιές..

  0 περισσότερα
 • Apr 26, 2019
  «Πολυξένη, μια ιστορία από…

  Η  «Πολυξένη, μια ιστορία από την Πόλη» της Δώρας Μασκλαβάνου στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» η Ομάδα..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  “A thousand voices”

  Οι Enterfire είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο από τον Niki B, έναν Έλληνο / Βρετανό κιθαρίστα και τραγουδιστή..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΣΕΜΙ

  ΘΕΑΤΡΟ ELIART Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 127 | 210 3477677 ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΣΕΜΙ της Μαρίας Μαραγκουδάκη Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβάρας Πρεμιέρα: Δευτέρα 6 Μαΐου..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  «ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ»

  ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Ιωάννης Πάττας, Χρύσα Σκοπελίτου, Παραδοσιακά «ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ» ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD Εικονογράφηση: Μαρίνα Στελλάτου Μουσική: Παναγιώτης Γιατράκος..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  «ΤΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ»

  «ΤΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ» του Βασίλη Ρίσβα ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ Στο Από Μηχανής Θέατρο παρατείνονται μέχρι την Τρίτη..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  «Θα γυρνάς»

  -Θα γυρνάς: Το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Ζάρα -Βαγγέλης Ζάρας: Νέα δυναμική μπαλάντα «Θα γυρνάς» Βαγγέλης Ζάρας – Θα γυρνάς..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  ΨΙΘΥΡΟΙ

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΛΛΙΑΝ ΧΕΛΛΜΑΝ ΨΙΘΥΡΟΙ The Children’s Hour, 1934 Στην όγδοη παραγωγή της η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  «Περιμένοντας τον Γκοντό»

  Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Εθνικής Αμύνης 2   Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα" «Περιμένοντας τον Γκοντό»..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  Ο Άρης Γραικούσης στην…

  Ο Άρης Γραικούσης στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη Ο διακεκριμένος πιανίστας Άρης Γραικούσης υποδέχεται καλλιτεχνικά τον Μάιο..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  «Light is calling»

  Μικροσκοπικό Θέατρο Δεξίππου 5 και Ταξιαρχών - Πλάκα «Light is calling» Μία συναυλία για φωνή και τσέλο με έργα συνθετών..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ

  Faust Καλαμιώτου 11 και      Αθηναΐδος 12, 10560 Αθήνα Τηλ. 210 3234095 | | ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ Фёдор Достоевский μια..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

  Από Μηχανής Θέατρο www.amtheater.gr Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, τκ 10436 Τηλέφωνο: 210 5232097 Ώρες ταμείου και επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 22:00..

  0 περισσότερα
 • Apr 24, 2019
  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ

  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ του Ανδρέα Στάικου Σκηνοθεσία Κερασία Σαμαρά  Πρεμιέρα Παρασκευή 10 Μαΐου Οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ είναι η θεατρική εκδοχή..

  0 περισσότερα
 • Apr 17, 2019
  «Ο Δρόμος του Ειρηνικού…

  Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζει την ταινία «Ο Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή»...

  0 περισσότερα
 • Apr 17, 2019
  Ο Μικρός Πρίγκιπας και…

  Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Ρόδο του Ένα μιούζικαλ δωματίου σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Τσαπακίδη Ίδρυμα Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού..

  0 περισσότερα
 • Apr 17, 2019
  Απ’ τον Αττίκ στον…

  ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη “Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη” Τετάρτη 12 Ιουνίου, 21:00 O Δαυίδ Ναχμίας παρουσιάζει για..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  «Ο χρόνος που περνά»

  Στέλιος Κουκέλης – single «Ο χρόνος που περνά»….+official video clip Σας παρουσιάζουμε τον Στέλιο Κουκέλη. Εν αναμονή του πρώτου του..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  “Ταιριαστά θα προχωράμε”

  "Ταιριαστά θα προχωράμε" Γιάννης Λεκόπουλος,   Στίχοι Μαρία Παπαδάκη, μουσική Αρετή Κοκκίνου.   Μετά την πρώτη επιτυχημένη τους συνεργασία στο..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  «Φούσκες»

  ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Κιτ Τσέις «Φούσκες» Εικονογράφηση: Κιτ Τσέις Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης Πόσο το παιχνίδι βοηθάει τα..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  ΨΙΘΥΡΟΙ

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΛΛΙΑΝ ΧΕΛΛΜΑΝ ΨΙΘΥΡΟΙ The Children’s Hour, 1934 Στην όγδοη παραγωγή της η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  «ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ» & «Η…

  Από Μηχανής Θέατρο www.amtheater.gr Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, τκ 10436 Τηλέφωνο: 210 5232097 Ώρες ταμείου και επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 22:00..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  GRANDE FOX – νέο…

  GRANDE FOX – νέο single “DOCUMENTO” Οι  Grande Fox, το πενταμελές Space Psychedelic Stoner Heavy Rock σχήμα απ’ την Θεσσαλονίκη..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  “Ροδάκινο Κομπόστα ”

  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ “Ροδάκινο Κομπόστα ” του Miguel Mihura Σκηνοθεσία: Άκης Σταματιάδης Κάθε Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή στις 20:00 στον..

  0 περισσότερα
 • Apr 15, 2019
  Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ…

  Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41 (σταθμός μετρό Κεραμεικός) Τηλ. 210 3455020 Κομμώτριες/ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ  Μια "σύγχρονη..

  0 περισσότερα
 • Apr 13, 2019
  Το σταυροδρόμι των ηρώων

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ σειρά Ελληνική Λογοτεχνία ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ Το σταυροδρόμι των ηρώων 1716. Οι Τούρκοι προελαύνουν προς την Ιταλία και την..

  0 περισσότερα
 • Apr 13, 2019
  “ΤΖΑΣΜΙΝ”

  ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ Ιπποκράτους 7, Αθήνα Τηλ.: 2103626596 “ΤΖΑΣΜΙΝ” Της Ελένης Ράντου βασισμένο στο σενάριο Βlue Jasmine του Γούντυ Άλλεν Σκηνοθεσία Σταμάτης..

  0 περισσότερα
 • Apr 13, 2019
  «Η σιωπή ΔΕΝ είναι…

  ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ Ιπποκράτους 17 & Ακαδημίας, Αθήνα Τηλ.: 2103625119 «Η σιωπή ΔΕΝ είναι Χρυσός» Του Μαυρίκιου Μαυρικίου ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 15..

  0 περισσότερα
 • Apr 5, 2019
  «ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ»

  Θέατρο ΕΝ-Α Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987 154 814 «ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ» του Γιάννη Παπάζογλου Κάθε Κυριακή..

  0 περισσότερα
 • Apr 5, 2019
  «Ένας Εχθρός του Λαού»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Apr 3, 2019
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ Με τους Στέφανο Κορκολή και Σοφία Μανουσάκη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Κίτρινα Ποδήλατα, Αλχημιστές Σάββατο 13 Απριλίου, στις 16:30 στο..

  0 περισσότερα
 • Apr 3, 2019
  Narita Airport

  “Narita Airport” του Ramiro Torres de Miguel από 3 Μαΐου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 στο Θέατρο 104 (υπέρτιτλοι..

  0 περισσότερα
 • Apr 3, 2019
  “Zyklon ή Το Πεπρωμένο”

  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Παπαχαραλάμπειος Αίθουσα “Zyklon ή Το Πεπρωμένο” Του Θανάση Τριαρίδη Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κοντούλη Εσύ αντέχεις να παίξεις;  Σάββατο 20..

  0 περισσότερα
 • Apr 2, 2019
  «Το Κιβώτιο»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Apr 2, 2019
  «Το στρείδι και το…

  ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΥΤΣΗ 8 «Το στρείδι και το μαργαριτάρι» Η ποιητική της Μεσογείου Ερμηνεύει η Αργυρώ Καπαρού..

  0 περισσότερα
 • Apr 2, 2019
  ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

  ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ «Οι Δρόμοι της Αγάπης είναι Νυχτερινοί» της Φρίντας  Λιάππα στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  «Μαλαματένια Λόγια»

  «Μαλαματένια Λόγια» (Αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου) Στις 14 Απριλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30μ.μ. στη μουσική σκηνή: «Το Μπαράκι της..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  Πέντε έργα από τους…

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 Πέντε..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  TWOS

  TWOS Το brand “TWOS” το συναντάμε τρίτο συνεχόμενο Πάσχα, στο ολάνθιστο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου γεμάτο καινούργιες, φρέσκιες προτάσεις αρχιτεκτονικής..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  Οι Φυλακισμένες

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 Οι..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  “Ο Παίκτης”

  Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41 (σταθμός μετρό Κεραμεικός) Τηλ. 210 3455020 “Ο Παίκτης” Του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη Πρεμιέρα: Τετάρτη..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ»

  Studio Μαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 210-6453330 www.studiomavromihali.gr «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ» του Μένη Κουμανταρέα ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΖΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Οι παραστάσεις συνεχίζονται..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΜΠΕΡΤ «Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΠΛΑΤΣ» Εικονογράφος:  Ο Πλατς είναι φούρναρης, αλλά δεν του είναι αρκετό. Θέλει να αποκτήσει..

  0 περισσότερα
 • Apr 1, 2019
  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ

  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ του Ανδρέα Στάικου Σκηνοθεσία Κερασία Σαμαρά  Πρεμιέρα Παρασκευή 3 Μαΐου Οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ είναι η θεατρική εκδοχή..

  0 περισσότερα
 • Mar 26, 2019
  Η Ισπανική ταινία «10.000…

  Η Ισπανική ταινία «10.000 χλμ.» στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» η Ομάδα Πολιτισμού της Δ.Κ. Δροσιάς του..

  0 περισσότερα
 • Mar 26, 2019
  Vinyl Market

  Vinyl Market Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 19, 20 & 21 Απριλίου 2019 Το Vinyl Market  το μεγάλο φεστιβάλ για το βινύλιο έρχεται..

  0 περισσότερα
 • Mar 26, 2019
  P i E T…

  P i E T A II Ένα έργο της Antonia Οικονόμου Μια ανασκευή Στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ..

  0 περισσότερα
 • Mar 26, 2019
  «Ήθη και Έθιμα Εκτός…

  «Ήθη και Έθιμα Εκτός Σέγκεν» της Σοφίας Μουτίδου Παράταση παραστάσεων Δευτέρα & Τρίτη, 1, 2, 8 & 9 Απριλίου 5..

  0 περισσότερα
 • Mar 19, 2019
  «Ελάτε μαζί μας μια…

  «Ελάτε μαζί μας μια βόλτα» Έκθεση του Ανέκδοτου Αρχείου του Νικόλα Άσιμου 3 – 15 Μαΐου BIOS Ρομάντσο   Ο..

  0 περισσότερα
 • Mar 19, 2019
  “ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ”

  Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «ΕΜΠΡΟΣ» ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ του Γιώργου Καλογερόπουλου Ένας πολύπλευρος μονόλογος, εμπνευσμένος από το πολύχρωμο σύμπαν του Pedro Almodóvar. Στο..

  0 περισσότερα
 • Mar 18, 2019
  ΠΕΡΣΕΣ SHELTER

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 ΠΕΡΣΕΣ..

  0 περισσότερα
 • Mar 18, 2019
  «Το στρείδι και το…

  ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΥΤΣΗ 8 «Το στρείδι και το μαργαριτάρι» Η ποιητική της Μεσογείου Ερμηνεύει η Αργυρώ Καπαρού..

  0 περισσότερα
 • Mar 18, 2019
  ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ τις…

  ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Οι Εκδόσεις Διάπλαση εμπλουτίζουν με τρία νέα βιβλία την αγαπημένη σειρά των μικρών μας..

  0 περισσότερα
 • Mar 13, 2019
  ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ τις…

  ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Τη Δευτέρα 3 Μαρτίου υποδεχόμαστε την άνοιξη με δύο καινούργιους τίτλους στη σειρά της..

  0 περισσότερα
 • Mar 13, 2019
  “Οι Δανειστές. Μια Αυτοβιογραφία’’

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Οι Δανειστές. Μια Αυτοβιογραφία’’ ΑΣΙΠΚΑ, 2019 Πρεμιέρα Παρασκευή 29 Μαρτίου (Για 9 παραστάσεις) Η Ομάδα ΑΣΙΠΚΑ μέσα από..

  0 περισσότερα
 • Mar 13, 2019
  «Το Κιβώτιο»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Mar 13, 2019
  “Πιο δυνατός κι από…

  Η Συντεχνία του Γέλιου σε συνεργασία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών, ανοίγει τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για την Διεθνή ημέρα δράσης..

  0 περισσότερα
 • Mar 4, 2019
  1 Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών…

  Tο άνοιγμα της σεζόν κάνει το Akroasis με τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Akroasis festival» από τις 7 Μαΐου έως και τις..

  0 περισσότερα
 • Mar 4, 2019
  Ραντεβού;

  Βαγγέλης Κοσμίδης - Λένα Πλάτωνος Ραντεβού; -Θέλω... -Αντέχεις...; Μια παράσταση για την αναζήτηση του απόλυτου έρωτα σήμερα  Θέατρο θησείον, ΕΝΑ..

  0 περισσότερα
 • Mar 4, 2019
  «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ…

  Studio Μαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 210-6453330 www.studiomavromihali.gr «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» της Μαριλένας Καβάζη Πρεμιέρα: Δευτέρα 25..

  0 περισσότερα
 • Mar 4, 2019
  ‘Η Θεία Λένα πάει…

  'Η Θεία Λένα πάει όπου υπάρχουν παιδιά' Η θεατρική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, για τα νοσοκομεία της Αττικής. Φωτογραφίες..

  0 περισσότερα
 • Mar 4, 2019
  “ΛΑ ΠΟΥΠΕ”

  ΛΑ ΠΟΥΠΕτου Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19:00 ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Η Ρίκα και..

  0 περισσότερα
 • Mar 1, 2019
  «Το αιώνιο, Βλαντίμιρ, σας…

  «Το αιώνιο, Βλαντίμιρ, σας αρέσει;» Μια περφόρμανς για τον Μαγιακόφσκι στην Οικία Κατακουζηνού Από Σάββατο 2 Μαρτίου έως Κυριακή 31..

  0 περισσότερα
 • Mar 1, 2019
  Βραδιά μνήμης για την…

  Δελτίο Τύπου Βραδιά μνήμης για την Χρύσα Σπηλιώτη Στιγμές ξεχωριστές, συγκίνηση, συναισθήματα ανάμεικτα, όλα μέσα από αγάπη, μοιράστηκαν όσοι βρέθηκαν..

  0 περισσότερα
 • Feb 26, 2019
  ‘Η Γιε-χσιέν:H Σταχτοπούτα από…

  'Η Γιε-χσιέν:H Σταχτοπούτα από την Κίνα', μας συστήνει τον Κινέζικο πολιτισμό! Το και το '' ετοιμάζονται να σας ταξιδέψουν στα..

  0 περισσότερα
 • Feb 26, 2019
  « Ζιλ και η…

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ « Ζιλ και η Νύχτα »  του Hugo Claus 18 & 19 Μαρτίου στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου Σκηνοθεσία..

  0 περισσότερα
 • Feb 26, 2019
  TWOS

  TWOS Όταν η φιλοσοφία γίνεται πράξη Για το TWOS, δηλαδή την Τίνα Βασιλικού και τον Αντώνη Κολσούζογλου, στοίχημα και φιλοσοφία..

  0 περισσότερα
 • Feb 26, 2019
  «Προϋποθέσεις για να θεωρείται…

  ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ «Προϋποθέσεις για να θεωρείται κανείς φυσιολογικός» της Leticia Dolera στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες..

  0 περισσότερα
 • Feb 26, 2019
  «Ολυμπία»

  «Ολυμπία» Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη Ευρωπαϊκή Πρεμιέρα Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:15..

  0 περισσότερα
 • Feb 22, 2019
  170 τετραγωνικά (MOONWALK)

  170 τετραγωνικά (MOONWALK) του Γιωργή Τσουρή Πρεμιέρα: Σάββατο 9 Μαρτίου Η εταιρεία θεάτρου Ma non troppo και ο Γιώργος Παλούμπης,..

  0 περισσότερα
 • Feb 22, 2019
  “Μυστική Παράκληση”

  ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΥΤΣΗ 8 ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 20:30 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΤΟΣ Κ. ΠΑΛΑΜΑ   "Μυστική..

  0 περισσότερα
 • Feb 22, 2019
  “Έλα να παίξουμε”

  Faust Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, 10560 Αθήνα Τηλ. 210 3234095 | | Έλα να παίξουμε της Γεωργίας Πιερρουτσάκου Σκηνοθεσία:..

  0 περισσότερα
 • Feb 22, 2019
  ΠΕΡΣΕΣ SHELTER

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 ΠΕΡΣΕΣ..

  0 περισσότερα
 • Feb 22, 2019
  Το «Ταξίδι Πνοής» του…

  Το «Ταξίδι Πνοής» του Χρήστου Καρακάση στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» και του αφιερώματος στο ελληνικό ντοκιμαντέρ,..

  0 περισσότερα
 • Feb 22, 2019
  «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ»

  Chalkos Gallery Ιουστινιανού 21 Τηλέφωνο 2310 250956 kparcharidis@yahoo.gr ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΡΕΣΤΕΤΖΗΣ «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ» 22 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου Η Chalkos..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  “Ποτέ δε θα μπορέσω”

  Καλημέρα, ήθελα τη βοήθεια σας αν μπορείτε να με βοηθήσετε περνώντας αυτό το δελτίο; "Ποτέ δε θα μπορέσω": Το ολοκαίνουργιο..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  (Μ)ΠΑΡΩΔΥΣΣΕΙΑ

  Αγγελάκη 10, θεσσαλονίκη Τηλέφωνο! 2310282880 ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ (Μ)ΠΑΡΩΔΥΣΣΕΙΑ Πρεμιέρα Παρασκευή 1 Μαρτίου 21:30 Τί συμβαίνει όταν ο Οδυσσέας ξεχνά την..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  “ Ροδάκινο Κομπόστα ”

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ Ροδάκινο Κομπόστα ” Μια ανατρεπτική & απρόβλεπτη κωμωδία για επίδοξους ληστές ! Από τις 17 Φεβρουαρίου και..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  ”Ζώρζ Ντάντεν”

  Δελτίο Τύπου Τίτλος παράστασης: ''Ζώρζ Ντάντεν'' του Μολιέρου Φάρσα ή και πραγματικότητα γεμάτη ανατροπές, η ''αφρόκρεμας της αριστοκρατίας'', η σύμβαση..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  «Χορεύοντας στο Σκοτάδι»

  Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει για 1η φορά στην Ελλάδα το αριστούργημα του Λαρς Φον Τρίερ «Χορεύοντας στο Σκοτάδι» σε διασκευή..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ…

  Για τη Χρύσα Σπηλιώτη Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 6:00μμ στο θέατρο Γκλόρια (Ιπποκράτους 7) οι φίλοι και οι συνεργάτες..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  «Δεσποινίς Τζούλια»

  «Δεσποινίς Τζούλια» του Στρίντμπεργκ κατά Φιλίππογλου ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 00.00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Κάθε Παρασκευή στις 00.00 Κάθε Δευτέρα..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  “ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ”

  ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ Μια παράσταση των GINGER CREEPERS THEATER BAND Πρεμιέρα 9 Μαρτίου Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται Δύο Βρετανοί αρχαιοκάπηλοι, ο..

  0 περισσότερα
 • Feb 18, 2019
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Τρία πολύ επιτυχημένα βιβλία, που αγαπήθηκαν από παιδιά και γονείς εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διάπλαση ύστερα..

  0 περισσότερα
 • Feb 13, 2019
  «Της πατρίδας μου η…

  ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ «Της πατρίδας μου η σημαία» του Στέλιου  Χαραλαμπόπουλου Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» και του..

  0 περισσότερα
 • Feb 13, 2019
  Οι Στοιχειωμένοι 

  Δημήτρης Μαραμής Οι Στοιχειωμένοι  Σύγχρονο ελληνικό μιούζικαλ  Παραγγελία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Βασισμένο στα αυθεντικά δημοτικά τραγούδια Το γιοφύρι της..

  0 περισσότερα
 • Feb 12, 2019
  Κριτική της Μ. Ρηγοπόυλου…

  Κριτική της Μαριλιάννας Ρηγοπόυλου για τη γραφή της θεατρικής συγγραφέως Βασιλείας Δημηνίδου πάνω στο θεατρικό της έργο  "ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ..

  0 περισσότερα
 • Feb 12, 2019
  ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

  Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζει την ταινία «Jonathan Livingston Seagull», μια αμερικανική παραγωγή του 1973 που σκηνοθετήθηκε..

  0 περισσότερα
 • Feb 12, 2019
  ΕΥ ΖΗΝ & Τουρισμός

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥ ΖΗΝ & Τουρισμός Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi 12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 Το HEALTHY LIFE FESTIVAL, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ..

  0 περισσότερα
 • Feb 12, 2019
  “Σιλάχ”

  ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ φιλοξενεί τη παράσταση "Σιλάχ" Σε σκηνοθεσία Κλεοπάτρας Σβανά Ο έρωτας δεν κοιτάει εθνικότητα… Ο Σιλάχ είναι ένας..

  0 περισσότερα
 • Feb 8, 2019
  P i E T…

  P i E T A II Ένα έργο της Antonia Οικονόμου Μια ανασκευή στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ στο..

  0 περισσότερα
 • Feb 8, 2019
  “Μπαλόνι, σ’ αγαπώ!”

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιώργος Σακελλαρίδης “Μπαλόνι, σ’ αγαπώ!” ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια Μουσική:Γιώργος Σακελλαρίδης, Δημήτρης Ιωσήφ, Λεωνίδας Σακελλαρίδης τραγουδούν:Ελευθερία Ζαράκη,..

  0 περισσότερα
 • Feb 8, 2019
  170 τετραγωνικά (MOONWALK)

  170 τετραγωνικά (MOONWALK) του Γιωργή Τσουρή Πρεμιέρα: Σάββατο 9 Μαρτίου Η εταιρεία θεάτρου Ma non troppo και ο Γιώργος Παλούμπης,..

  0 περισσότερα
 • Feb 8, 2019
  Η NovoNordiskHellas σε συνεργασία…

  Η NovoNordiskHellas σε συνεργασία το Από Μηχανής Θέατρο υποστηρίζει τον αγώνα ενάντια στον Νεανικό Διαβήτη. Η Novo Nordisk Hellas στο..

  0 περισσότερα
 • Feb 8, 2019
  «ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΡΩΣΙΚΕΣ…

  Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1 Άρης Γραικούσης «ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ –..

  0 περισσότερα
 • Feb 6, 2019
  «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ…

  Studio Μαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 210-6453330 www.studiomavromihali.gr «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» της Μαριλένας Καβάζη Πρεμιέρα: Δευτέρα 25..

  0 περισσότερα
 • Feb 6, 2019
  Η Βάσια Δανιά live…

  Η Βάσια Δανιά live @ BABEL Πυρήνας Τέχνης (15/2/2019) H Βάσια Δανιά επιστρέφει στη BABEL Πυρήνας Τέχνης την Παρασκευή 15/2..

  0 περισσότερα
 • Feb 5, 2019
  Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

  Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ του Colm Toibin ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Τετάρτη στις 20.00 Πέμπτη στις 21.00 Κυριακή στις 17.00 Το «Από..

  0 περισσότερα
 • Feb 5, 2019
  «Το Παλτό»

  Θέατρο Αργώ Ελευσινίων 15, Αθήνα 10437 (στάση Μετρό Μεταξουργείου) Τηλέφωνο κρατήσεων: 2105201684 email «Το Παλτό» του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ ΠΡΕΜΙΕΡΑ:..

  0 περισσότερα
 • Feb 5, 2019
  «Φόνος με ενδεχόμενο βλακείας»

  Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιατί υπάρχει και… καλή λογοτεχνία! ΜΑΡΑ ΧΩΜΑΤΙΔΗ «Φόνος με ενδεχόμενο βλακείας» Στον κήπο..

  0 περισσότερα
 • Feb 5, 2019
  Leonardo Da Vinci –…

  Όλοι οι σταθμοί του Μετρό οδηγούν στον ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ και στην Μεγάλη Έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius..

  0 περισσότερα
 • Feb 5, 2019
  ΛΑ ΠΟΥΠΕ

  ΛΑ ΠΟΥΠΕ του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 18:00 ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Η Ρίκα..

  0 περισσότερα
 • Feb 5, 2019
  «FROZEN»

  ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ «FROZEN» της Bryony Lavery ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Στο Από Μηχανής Θέατρο ολοκληρώνονται με..

  0 περισσότερα
 • Feb 5, 2019
  «Δεσποινίς Τζούλια»

  «Δεσποινίς Τζούλια» του Στρίντμπεργκ κατά Φιλίππογλου ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 00.00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Κάθε Πέμπτη στις 18.00 και Παρασκευή..

  0 περισσότερα
 • Feb 4, 2019
  «Ήθη και Έθιμα Εκτός…

  «Ήθη και Έθιμα Εκτός Σέγκεν» της Σοφίας Μουτίδου 5 ηθοποιοί, 20 εθνικότητες, 30 περούκες, ένα πάθος: το θέατρο. «Ήθη και..

  0 περισσότερα
 • Feb 4, 2019
  «Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ…

  Θέατρο ΕΝ-Α Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987 154 814 «Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ;» Του Κώστα Παπαπέτρου ΑΠΟ..

  0 περισσότερα
 • Feb 4, 2019
  «Η μις Τήρια με…

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΖΟΪ ΚΕΛΕΡ «Η μις Τήρια με τα μαγικά πλάσματα» ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΟΥΟΤΣΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ Έι, εσύ, μη..

  0 περισσότερα
 • Jan 28, 2019
  Open Mic Athens

  Open Mic Athens στο φιλόξενο Akroasis της Κυψέλης. Νέοι και παλαιότεροι Stand up comentian παρουσιάζουν τα αστεία κείμενα και τις..

  0 περισσότερα
 • Jan 28, 2019
  «Τσάι Party»

  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος 17778 Τηλ: 210 341 8550, Φαξ: 210 341 8570 E-mail:  «Τσάι Party» Ανδρέας..

  0 περισσότερα
 • Jan 28, 2019
  «Η Μόνικα Βίτι δεν…

  «Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια» του Θωμά Τσαλαπάτη Σκηνοθεσία: Νικόλ Δημητρακοπούλου Πρεμιέρα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου Θέατρο 104 Ένα έργο..

  0 περισσότερα
 • Jan 28, 2019
  ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ & ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ

  Τις 130 επιτυχημένες παραστάσεις τους γιορτάζουν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στο Θέατρο Βέμπο, οι Μακρυκωσταίοι και οι Κοντογιώργηδες, η ξεκαρδιστική..

  0 περισσότερα
 • Jan 28, 2019
  «Το Φινιστρίνι»

  Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει «Το Φινιστρίνι» του Βασίλη Ρίσβα με τον Αντίνοο Αλμπάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ..

  0 περισσότερα
 • Jan 28, 2019
  Το ΜΩΡΟ ΤΩΝ 5…

  Το ΜΩΡΟ ΤΩΝ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..

  0 περισσότερα
 • Jan 26, 2019
  Τα Μυστικά της Μαγείας

  Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική βραδιά μαγείας με τον νεαρό πολυβραβευμένο μάγο Γιάννο Χάλαρη. Σ’ ένα θαυμαστό ταξίδι πέρα από..

  0 περισσότερα
 • Jan 23, 2019
  3ος ΧΡΟΝΟΣ TWOS

  3ος ΧΡΟΝΟΣ TWOS To TWOSκλείνει 2 χρόνια στην Πάρο και συνεχίζει με επιτυχία να υλοποιεί τους στόχους του. Σε αυτά..

  0 περισσότερα
 • Jan 23, 2019
  ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ…

  ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ; Του Κρίτωνα Ζαχαριάδη Πρεμιέρα Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 18.00 Το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζει το..

  0 περισσότερα
 • Jan 23, 2019
  «Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ»

  KREMLINO-GALERY (ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ) Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς Τηλέφωνο κρατήσεων: 6932408138 «Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ» του ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ Από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου Κάθε..

  0 περισσότερα
 • Jan 23, 2019
  “Πιάνω πέτρες και λιθάρια…”

  Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1 Ιωάννα Βρακατσέλη & Άρης Γραικούσης..

  0 περισσότερα
 • Jan 23, 2019
  «Ένας Εχθρός του Λαού»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Jan 23, 2019
  F*ckingMen

  F*cking Men του Joe Di Pietro σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΛΕΟΥ VAULT Theatre Plus Μελενίκου 26, Βοτανικός -------------------------..

  0 περισσότερα
 • Jan 22, 2019
  Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Όνειρο…

  ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας Ουίλλιαμ Σαίξπηρ Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη Η εταιρεία παραγωγής Γίνονται έργα επανέρχεται με ανανεωμένη πρόταση...

  0 περισσότερα
 • Jan 22, 2019
  «SHIRLEY VALENTINE»

  ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ «SHIRLEY VALENTINE» του Willy Russell ΘΕΑΤΡΟ ΡΙάΛΤΟ – ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ(Κυψέλης 54) Aπό 21 Ιανουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ..

  0 περισσότερα
 • Jan 22, 2019
  ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΗΡΩ ΣΑΙΑ

  Πολυχώρος «ΡΙΖΕΣ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» Αγησιλάου 88 & Σαλαμίνος, 10435 Κεραμεικός τηλ. 211 0133 135 Γεύσεις και μουσικές με …ονομασία προέλευσης..

  0 περισσότερα
 • Jan 21, 2019
  Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

  Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ του Colm Toibin ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Τετάρτη στις 20.00 Πέμπτη στις 21.00 Κυριακή στις 17.00 Το «Από..

  0 περισσότερα
 • Jan 21, 2019
  ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΝΟ ΓΙΑ…

  Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ 90 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΣΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠ’ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ..

  0 περισσότερα
 • Jan 21, 2019
  ΛΑ ΠΟΥΠΕ

  ΛΑ ΠΟΥΠΕ του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 18:00 ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Η Ρίκα..

  0 περισσότερα
 • Jan 21, 2019
  «Δεσποινίς Χάος»

  Αθηνάς 21, περιοχή Τούρκικου προξενείου, Θεσσαλονίκη. Λεωφορείο 22, στάση Πρώτη Αθηνάς. Τηλ: 6932633127 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Δεσποινίς Χάος» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30..

  0 περισσότερα
 • Jan 21, 2019
  «Το Φινιστρίνι»

  Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει «Το Φινιστρίνι» του Βασίλη Ρίσβα με τον Αντίνοο Αλμπάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ..

  0 περισσότερα
 • Jan 18, 2019
  Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν, του…

  ΘΙΑΣΟΣ ΣΥΝ.ΘΗΚΗ Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν, του Ερρίκου Ίψεν Στο Θέατρο Αυλαία, 30, 31 Ιανουαρίου & 1,2,3 Φεβρουαρίου 2019 Ο θίασος..

  0 περισσότερα
 • Jan 18, 2019
  «Ψιλικατζού»

  Παράταση λόγω επιτυχίας για την «Ψιλικατζού» της Κωνσταντίνας Δελημήτρου σε διασκευή – σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με την Ελένη Ουζουνίδου στον..

  0 περισσότερα
 • Jan 18, 2019
  ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΜΙΑΣ ΜΑΝΤΟΝΑ

  ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΜΙΑΣ ΜΑΝΤΟΝΑ 5Μονόπρακτα του TennesseeWilliams Πέντε γνωστά και άγνωστα μονόπρακτατου Tennessee Williams ανεβαίνουν από 26 Ιανουαρίου στο Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ με τους..

  0 περισσότερα
 • Jan 18, 2019
  «Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ»

  ChalkosGallery Ιουστινιανού 21 Τηλέφωνο 2310 250956 kparcharidis@yahoo.gr ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΡΕΣΤΕΤΖΗΣ «Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ» Παράταση έκθεσης μέχρι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου..

  0 περισσότερα
 • Jan 16, 2019
  Ταινίες Μικρού Μήκους στη…

  Ταινίες Μικρού Μήκους στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» και του αφιερώματος σε νέους  Έλληνες Δημιουργούς, η Ομάδα..

  0 περισσότερα
 • Jan 16, 2019
  «Το μουσικό ιταλικό φως…

  Ωδείο Αθηνών Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 «Το μουσικό ιταλικό φως στο μπαρόκ» Συναυλία του μπαρόκ συνόλου Lumini e..

  0 περισσότερα
 • Jan 15, 2019
  «Η Αλίκη συναντά τη…

  Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1 Από τη μουσικοθεατρική ομάδα «Νότες..

  0 περισσότερα
 • Jan 15, 2019
  “Η Άδεια Παρένθεση”

  “Η Άδεια Παρένθεση” Της Γεωργίας Δρακάκη Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός Πρεμιέρα 23 Ιανουαρίου Μια δραματική commeestdit για δυόμιση φανερά πρόσωπα Οι..

  0 περισσότερα
 • Jan 14, 2019
  STAND UP COMEDY SHOW

  Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με φοβερό Line Up στο Stand-Up Comedy Show, στη σκηνή του ΠΟΛΙΣ In Art, το Σάββατο..

  0 περισσότερα
 • Jan 14, 2019
  “ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΕΓΩ, ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ…

  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ "ΗΧΟΠΟΙΟΙ" "ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΕΓΩ, ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ" Τι θα συνέβαινε αν τα παπούτσια μας αποκτούσαν φωνή και..

  0 περισσότερα
 • Jan 11, 2019
  ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…

  Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109222300 Τρία έργα..

  0 περισσότερα
 • Jan 11, 2019
  «Η Μόνικα Βίτι δεν…

  «Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια» του Θωμά Τσαλαπάτη Σκηνοθεσία: Νικόλ Δημητρακοπούλου Πρεμιέρα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου Θέατρο 104 Ένα έργο..

  0 περισσότερα
 • Jan 11, 2019
  “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η…

  Νέος Κύκλος Παραστάσεων για την “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη” σε κείμενο - σκηνοθεσία Περικλή Μοσχολιδάκη από το Σάββατο 8..

  0 περισσότερα
 • Jan 11, 2019
  Vinyl Market

  Vinyl Market Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 1, 2, & 3 Φεβρουαρίου 2019 Το μεγάλο event της νέας χρονιάς για το βινύλιο έρχεται..

  0 περισσότερα
 • Dec 21, 2018
  Μαμά, κι εγώ δεν…

  «Επί Κολωνώ» Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, Κολωνός, Αθήνα (στάση Μετρό: “Μεταξουργείο”) Τηλ: 210 5138067 |  |  Μαργαρίτα Φρανέλη Μαμά,..

  0 περισσότερα
 • Dec 21, 2018
  “Χαμάμ Γυναικών”

  “Χαμάμ Γυναικών” Από 21 Δεκεμβρίου στο Θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ Το πολύ ιδιαίτερο, ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό έργο της Νελ Νταν ανεβαίνει..

  0 περισσότερα
 • Dec 21, 2018
  «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENTEXPRESS»

  «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENTEXPRESS» στο ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Το συγκλονιστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο..

  0 περισσότερα
 • Dec 21, 2018
  «Λεονάρντο Ντα Βίντσι: 500…

  Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι Η αγαπημένη ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου θα ξεναγεί τους μικρούς μας επισκέπτες με την..

  0 περισσότερα
 • Dec 20, 2018
  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ: «Marilyn…

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ: Το www.akroasis.gr σας στέλνει να δείτε την παράσταση «Marilyn Monroe "Συνέντευξη με το θάνατο" » στο θέατρο..

  0 περισσότερα
 • Dec 19, 2018
  ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

  To Akroasis Theatre ενόψη των εορτών θα δώσει τέσσερις παραστάσεις του μονολόγου Μarilyn Monroe "Συνέντευξη με το θάνατο" με τη..

  0 περισσότερα
 • Dec 19, 2018
  «Ένας Εχθρός του Λαού»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Dec 18, 2018
  ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ

  ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Η επιτυχία συνεχίζεται για 3η χρονιά..

  0 περισσότερα
 • Dec 17, 2018
  ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ…

  Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Ποιητές πεζοδρομίου», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Φλεβάρης - Απρίλιος 2019 στο BAR..

  0 περισσότερα
 • Dec 17, 2018
  «Δίχως Τέλος κι Αρχή»

  «Δίχως Τέλος κι Αρχή» Άλλη μια εξαιρετική μουσικοθεατρική παράσταση στο ατμοσφαιρικό bar theatre του Akroasis! Έρωτες αθώοι, καταστροφικοί, ανεκπλήρωτοι, χαρούμενοι…..

  0 περισσότερα
 • Dec 17, 2018
  Wilson & Wilson

  Θέατρο Φούρνος   (πλησίον Λ. Αλεξάνδρας) Wilson & Wilson Έντγκαρ Άλαν Πόε Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 9..

  0 περισσότερα
 • Dec 17, 2018
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ…

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2018: ΑΡΓΕΙ   ΤΡΙΤΗ 25/12/2018: 18:00 Ο..

  0 περισσότερα
 • Dec 17, 2018
  «Ο Μορμόλης»

  Σύγχρονο Θέατρο Ευμολπιδών 45, Γκάζι Τηλέφωνο: 210 3464380 «Ο Μορμόλης» του Rainer Hachfeld ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:30..

  0 περισσότερα
 • Dec 17, 2018
  Κρίτωνα…Κάλαντα

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέατρο Σοφούλη Τραπεζούντος 5 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310423925 Κρίτωνα…Κάλαντα Παίξε…. Γέλασε…. και….. Κέρδισε !!! ΠΈΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Έφτασαν..

  0 περισσότερα
 • Dec 17, 2018
  “Χαμάμ Γυναικών”

  “Χαμάμ Γυναικών” Από 21 Δεκεμβρίου στο Θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ Το πολύ ιδιαίτερο, ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό έργο της Νελ Νταν ανεβαίνει..

  0 περισσότερα
 • Dec 14, 2018
  ‘Η Θεία Λένα πάει…

  'Η Θεία Λένα πάει όπου υπάρχουν παιδιά' Η θεατρική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, για τα νοσοκομεία της Αττικής. Το..

  0 περισσότερα
 • Dec 14, 2018
  ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

  Οι προβολές του Αφυπνιστικού Κινηματογράφου της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ συνεχίζονται με το αριστουργηματικό έργο  "Χάρολντ και Μόντ",  του Αυστραλο-Αμερικανού..

  0 περισσότερα
 • Dec 12, 2018
  «Πιο Δυνατός κι από…

  Σύγχρονο Θέατρο Ευμολπιδών 45, Γκάζι Τηλέφωνο: 210 3464380 «Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν» του Roy Kift Κάθε Κυριακή στις 14:30..

  0 περισσότερα
 • Dec 12, 2018
  «ΜΑΝΑ»

  Faust Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, Κέντρο Τηλέφωνο: 2103234095 «ΜΑΝΑ» του Σταμάτη Πακάκη Κάθε Παρασκευή στις 21:00 Τελευταίες παραστάσεις μέχρι..

  0 περισσότερα
 • Dec 12, 2018
  «Ένας Εχθρός του Λαού»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Dec 11, 2018
  «ΕΓΩτοτροπίες»

  Παρουσίαση του βιβλίου - CD «ΕΓΩτοτροπίες» της Αναστασίας Στυλιανίδη Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Ιανό η παρουσίαση του μουσικοθεατρικού..

  0 περισσότερα
 • Dec 11, 2018
  «Αθήνα Ενδοχώρα»

  Κέντρο Τεχνών “ΜΕΤΣ” Ευγένιου Βούλγαρη 6, Μετς «Αθήνα Ενδοχώρα» Ζωγραφικό αφήγημα 37 Ελλήνων δημιουργών Υπό την επιμέλεια του δημοσιογράφου και..

  0 περισσότερα
 • Dec 11, 2018
  “ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ”

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 ΞΕΚΙΝΑΕΙ..

  0 περισσότερα
 • Dec 10, 2018
  «FROZEN»

  ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ «FROZEN» της Bryony Lavery Στο Από Μηχανής Θέατρο συνεχίζονται με πολύ μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις του ψυχολογικού..

  0 περισσότερα
 • Dec 9, 2018
  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ…

  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Δεν υπάρχει ωραιότερο και πιο τρυφερό δώρο για τις γιορτές από το να προσφέρεις..

  0 περισσότερα
 • Dec 9, 2018
  ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ…

  Ο πολυχώρος Akroasis Theatre & Bar γνωστός πια για τη μπαρόκ αισθητική του, μόλις άνοιξε τις πόρτες του για τη..

  0 περισσότερα
 • Dec 9, 2018
  Ακρόαση για τη “Σαλώμη”…

    Ο Αριστοτέλης Μαγουλάς και η Limitless Productions διοργανώνουν ακρόαση για τον επώνυμο ρόλο της “Σαλώμης” του Όσκαρ Ουάιλντ που..

  0 περισσότερα
 • Dec 5, 2018
  Βιβλιοπαρουσίαση του Αθανασίου Πάππου…

  Βιβλιοπαρουσίαση στην Αλόννησο Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αθανασίου Πάππου στην κατάμεστη από..

  0 περισσότερα
 • Dec 5, 2018
  “Εν Δυό Επτά –…

  "εν δύο επτά - το μυστικό των Χριστουγέννων" Αυτά τα Χριστούγεννα ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΣ φιλοξενεί στη σκηνή του ΠΟΛΙΣ In..

  0 περισσότερα
 • Dec 5, 2018
  TANGLED GARDEN

  TANGLED GARDEN του Bruce Gooch ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα του έργου του Bruce Gooch..

  0 περισσότερα
 • Dec 5, 2018
  «ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΗΣ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ»

  Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμικός) Τηλ. 2103455020 «ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΗΣ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ» Η εταιρεία θεάτρου GAFF παρουσιάζει για..

  0 περισσότερα
 • Dec 4, 2018
  Stand Up Comedy Night…

  Stand Up Comedy Night με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη! Akroasis Theatre & Bar ‘Ένας από τους καλύτερους stand up comedians της..

  0 περισσότερα
 • Dec 4, 2018
  «Η ζωή είναι όνειρο»

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα «Η ζωή είναι όνειρο» του Καλντερόν..

  0 περισσότερα
 • Dec 4, 2018
  «Leonardo Da Vinci –…

  Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι Από 30 Νοεμβρίου 2018 έως 30 Μαρτίου 2019 Λαμπερά εγκαίνια για τη μεγαλειώδη..

  0 περισσότερα
 • Dec 4, 2018
  “Δανειστές”

  Θέατρο RABBITHOLE Γερμανικού 20, Μεταξουργείο Τηλ. 210 5249903 Δανειστές του Αυγούστου Στρίντμπεργκ Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Χατζάκης Οι Δανειστές σε αποστολή στον..

  0 περισσότερα
 • Dec 4, 2018
  « SHIRLEY VALENTINE»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ « SHIRLEY VALENTINE» του Willy Russell ΘΕΑΤΡΟ ΡΙάΛΤΟ – ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ (Κυψέλης 54) ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018..

  0 περισσότερα
 • Nov 26, 2018
  «Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ…

  ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ «Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Ο «Άντρας της Πέμπτης Πράξης» είναι το δέκατο πέμπτο μου μυθιστόρημα,..

  0 περισσότερα
 • Nov 26, 2018
  Βραδιές Singles οι Παρασκευές…

  Ο πολυχώρος Akroasis Theatre & Bar γνωστός πια για τη μπαρόκ αισθητική του σας ετοιμάζει μαγικές βραδιές ερωτισμού όπως δεν..

  0 περισσότερα
 • Nov 26, 2018
  Το Akroasis.gr αναζητά μουσικές…

  Το Akroasis.gr αναζητά  μουσικές μπάντες, εως τρία άτομα, ολα τα είδη μουσικής, με ανάλογη εμπειρία, για τα live της Παρασκευής..

  0 περισσότερα
 • Nov 26, 2018
  Το Akroasis.gr αναζητά stand…

  Το Akroasis.gr αναζητά άμεσα stand up comedian KAI δυο ταλαντούχους ηθοποιούς για τις επόμενες παραγωγές του. ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 1)..

  0 περισσότερα
 • Nov 25, 2018
  «Η ζωή είναι όνειρο»

  Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη τηλ: 210-8613739 fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα «Η ζωή είναι όνειρο» του Καλντερόν..

  0 περισσότερα
 • Nov 25, 2018
  «Χωρίς Γλουτένη»

  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος 17778 Τηλ: 210 341 8550, Φαξ: 210 341 8570 E-mail:  «Χωρίς Γλουτένη» Ήρα..

  0 περισσότερα
 • Nov 25, 2018
  Αριστοφάνης για παιδιά

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Σειρά: Αριστοφάνης για παιδιά Από την ίδρυση του εκδοτικού οίκου Διάπλαση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, ώστε το παιδικό βιβλίο..

  0 περισσότερα
 • Nov 25, 2018
  “Συνέντευξη με το θάνατο”

  Λόγω έκτακτης ασθενείας η σημερινή παράσταση "Συνέντευξη με το θάνατο" δεν πραγματοποιήθηκε και θα παρουσιαστεί ξανά το επόμενο Σάββατο λόγω..

  0 περισσότερα
 • Nov 22, 2018
  Wilson & Wilson

  Θέατρο Φούρνος   (πλησίον Λ. Αλεξάνδρας) Wilson & Wilson Έντγκαρ Άλαν Πόε Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 9..

  0 περισσότερα
 • Nov 22, 2018
  «Ο Μορμόλης»

  Σύγχρονο Θέατρο Ευμολπιδών 45, Γκάζι Τηλέφωνο: 210 3464380 «Ο Μορμόλης» του Rainer Hachfeld Πρεμιέρα: Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Η Συντεχνία του..

  0 περισσότερα
 • Nov 22, 2018
  ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ…

  ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Οι εκδόσεις Διάπλαση, που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστούν στις εκδόσεις του ποιοτικού..

  0 περισσότερα
 • Nov 22, 2018
  ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ..

  0 περισσότερα
 • Nov 22, 2018
  «Ένας Εχθρός του Λαού»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Nov 22, 2018
  Ο Bruce Gooch στην…

  Από Μηχανής Θέατρο Ο Bruce Gooch στην Ελλάδα Ο Bruce Gooch, συγγραφέας και ηθοποιός της διεθνούς θεατρικής κολεκτίβας με έδρα..

  0 περισσότερα
 • Nov 22, 2018
  «Το έλατο που αγαπούσε…

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΝΙ ΣΙΛΒΕΣΤΡΟ «Το έλατο που αγαπούσε τα τρένα» ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΠΑΟΛΑ ΖΑΚΙΜΙ Οι εκδόσεις Διάπλαση, καθώς..

  0 περισσότερα
 • Nov 21, 2018
  Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

  Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ του Colm Toibin Από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Το «Από Μηχανής Θέατρο» παρουσιάζει για πρώτη..

  0 περισσότερα
 • Nov 21, 2018
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Roland Harwood Από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Στο Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία..

  0 περισσότερα
 • Nov 21, 2018
  «Nordost»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Nov 21, 2018
  C E L L…

  Οι Rope Studies παρουσιάζουν Live Cello Kinbaku Perfomarce C E L L O B A K U Χειμερινά Νυχτολούλουδα Με..

  0 περισσότερα
 • Nov 20, 2018
  «Ο άνδρας που γεννήθηκε…

  Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιατί υπάρχει και… καλή λογοτεχνία! Γιαννης παπαγιαννης «Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον..

  0 περισσότερα
 • Nov 20, 2018
  ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ AKROASIS

  Ο πολυχώρος Akroasis Theatre & Bar γνωστός πια για τη μπαρόκ αισθητική του, μόλις άνοιξε τις πόρτες του για τη..

  0 περισσότερα
 • Nov 19, 2018
  «Ο κουρέας της Σεβίλλης»

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Μεγάλοι Συνθέτες – Μαγικά Παραμύθια Γιούλα Μιχαήλ «Ο κουρέας της Σεβίλλης» Βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Τζοακίνο Ροσίνι..

  0 περισσότερα
 • Nov 19, 2018
  TANGLED GARDEN

  TANGLED GARDEN του Bruce Gooch Πέμπτη 29/11, Πέμπτη 6/12 & Πέμπτη 13/12 ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Μια σύμπραξη δύο θεάτρων για την..

  0 περισσότερα
 • Nov 19, 2018
  ΤRASHMAN’S DILEMMA του Bruce…

  ΤRASHMAN’S DILEMMA του Bruce Gooch Παρασκευή 30/11, Παρασκευή 7/12 & Παρασκευή 14/12 ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Η διεθνής ομάδα New Fangled Stages..

  0 περισσότερα
 • Nov 19, 2018
  Dr. Jekyll & Mr.…

  Dr. Jekyll & Mr. Hyde Από 24 Νοεμβρίου Σάββατο & Κυριακή στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ Ο Πάρης Μαντόπουλος..

  0 περισσότερα
 • Nov 19, 2018
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΡΕΣΤΕΤΖΗΣ «Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ…

  Chalkos Gallery Ιουστινιανού 21 Τηλέφωνο 2310 250956 kparcharidis@yahoo.gr ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΡΕΣΤΕΤΖΗΣ «Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ» Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις..

  0 περισσότερα
 • Nov 16, 2018
  MARILYN MONROE “Συνέντευξη με…

  MARILYN MONROE "Συνέντευξη με το θάνατο" της Βασιλείας Δημηνίδου                      ..

  0 περισσότερα
 • Nov 14, 2018
  Κέντρο Τεχνών  “ΜΕΤΣ”

  Κέντρο Τεχνών  “ΜΕΤΣ” Ευγένιου Βούλγαρη 6, Μετς   «Αθήνα Ενδοχώρα» Ζωγραφικό αφήγημα 37 Ελλήνων δημιουργών Υπό την επιμέλεια του δημοσιογράφου..

  0 περισσότερα
 • Nov 14, 2018
  «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENTEXPRESS»

  «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENTEXPRESS» Έρχεται τον Νοέμβριο στο ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Το συγκλονιστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι, έρχεται τον Νοέμβριο στο Θέατρο..

  0 περισσότερα
 • Nov 14, 2018
  “Μεταξύ μας .. η…

  Η Έλντα Πανοπούλου , η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη  ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια υπέροχη παράσταση, που..

  0 περισσότερα
 • Nov 14, 2018
  “Προσωπική Συμφωνία”

  Περισσότερα από 425 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν με το Σακχαρώδη Διαβήτη. Σχεδόν οι μισοί από αυτούς δεν..

  0 περισσότερα
 • Nov 3, 2018
  «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ»

  Studio Μαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια Τηλέφωνο: 210-6453330 «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ» της Άννας-Διονυσίας Γιαννοπούλου ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Κάθε..

  0 περισσότερα
 • Nov 3, 2018
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Roland Harwood Από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Στο Από Μηχανής Θέατρο θα παρουσιαστεί από την..

  0 περισσότερα
 • Nov 3, 2018
  «Δείξε μου το φίλο…

  «Δείξε μου το φίλο σου» Stand up Comedy Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης BIOS Πειραιώς 84 Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3425335 ΠΑΡΑΤΑΣΗ..

  0 περισσότερα
 • Oct 31, 2018
  Λευτέρης Ελευθερίου-Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στον…

  Λευτέρης Ελευθερίου-Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και 7 ,14 Νοεμβρίου Τους γνωρίσατε, τους αγαπήσατε, ήρθε λοιπόν η ώρα να τους..

  0 περισσότερα
 • Oct 31, 2018
  “LEONARDO DA VINCI”

  Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Nτα Βίντσι ενώνονται στην Αθήνα για πρώτη φορά, δημιουργώντας..

  0 περισσότερα
 • Oct 31, 2018
  Ο Torsten Buchsteiner στο…

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Oct 31, 2018
  «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ»

  Θέατρο «Φούρνος» Μαυρομιχάλη 168 Τηλ.: 2106460748 «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ» του Μένη Κουμανταρέα Κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ΤΡΙΤΗ..

  0 περισσότερα
 • Oct 27, 2018
  “ΤΖΑΣΜΙΝ”

  ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 18-19 Ιπποκράτους 7, Αθήνα Τηλ.: 2103626596 “ΤΖΑΣΜΙΝ” Της Ελένης Ράντου βασισμένο στο σενάριο Βlue Jasmine του Γούντυ..

  0 περισσότερα
 • Oct 27, 2018
  «Οι κάλτσες του κυρ-Λύκου»

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Τατιάνα Φίνι «Οι κάλτσες του κυρ-Λύκου» Εικονογράφηση: Τατιάνα Φίνι Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν ένα πρωτότυπο..

  0 περισσότερα
 • Oct 24, 2018
  «Πιο Δυνατός κι από…

  Σύγχρονο Θέατρο Ευμολπιδών 45, Γκάζι Τηλέφωνο: 210 3464380 Πρεμιέρα της παράστασης «Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν» παρουσία του συγγραφέα Roy..

  0 περισσότερα
 • Oct 24, 2018
  «Το Κιβώτιο»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Oct 24, 2018
  ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

  Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ..

  0 περισσότερα
 • Oct 23, 2018
  ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

  ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ «ΘΕΑΤΡΟΝ» – Κέντρο Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μετά την μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία της καλοκαιρινής sold out..

  0 περισσότερα
 • Oct 20, 2018
  Γλώσσα από μάρμαρο

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιατί υπάρχει και… καλή λογοτεχνία! ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γλώσσα από μάρμαρο Ο..

  0 περισσότερα
 • Oct 20, 2018
  «Ο άνδρας που γεννήθηκε…

  Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιατί υπάρχει και… καλή λογοτεχνία! Γιαννης παπαγιαννης «Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον..

  0 περισσότερα
 • Oct 19, 2018
  Το ΜΩΡΟ ΤΩΝ 5…

  Το ΜΩΡΟ ΤΩΝ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Η Εταιρεία ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ () από την ίδρυσή της έχει συμπεριλάβει το εκπαιδευτικό βιωματικό παραστασιακό..

  0 περισσότερα
 • Oct 19, 2018
  «Η σιωπή ΔΕΝ είναι…

  Χώρος Τέχνης Ασωμάτων Music & Drama Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο, Τ.Κ.: 10553 Productions Τηλ. θεάτρου: 2118009838 & 6939238611 «Η σιωπή..

  0 περισσότερα
 • Oct 17, 2018
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Roland Harwood Από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Στο Από Μηχανής Θέατρο θα παρουσιαστεί από την..

  0 περισσότερα
 • Oct 17, 2018
  “ΛΑ ΠΟΥΠΕ”

  ΛΑ ΠΟΥΠΕ του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη Από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Η Ρίκα και ο σκαραβαίος της επιστρέφουν στη..

  0 περισσότερα
 • Oct 17, 2018
  Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ…

  Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ Το συγκλονιστικό έργο της Λιλής Ζωγράφου Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ..

  0 περισσότερα
 • Oct 17, 2018
  «Το πιο τρελό τριήμερο»

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Κέλλυ Σταμουλάκη «Το πιο τρελό τριήμερο» Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Παίζουν και τραγουδούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη..

  0 περισσότερα
 • Oct 16, 2018
  «Ο Μορμόλης»

  Σύγχρονο Θέατρο Ευμολπιδών 45, Γκάζι Τηλέφωνο: 210 3464380 «Ο Μορμόλης» του Rainer Hachfeld Πρεμιέρα: Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Η Συντεχνία του..

  0 περισσότερα
 • Oct 12, 2018
  ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ

  ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ Από 17 Οκτώβρη στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ Ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά ελληνικά έργα ανεβαίνει τον..

  0 περισσότερα
 • Oct 12, 2018
  «Η πριγκίπισσα Καλομαθημένη»  

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Νατάσα Σάρμα «Η πριγκίπισσα Καλομαθημένη» Εικονογράφηση: Πρίγια Κουριγιάν Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης Οι εκδόσεις Διάπλαση παρουσιάζουν μια υπέροχη ιστορία,..

  0 περισσότερα
 • Oct 11, 2018
  MARILYN MONROE “Συνέντευξη με…

    MARILYN MONROE "Συνέντευξη με το θάνατο" της Βασιλείας Δημηνίδου                    ..

  0 περισσότερα
 • Oct 10, 2018
  Στέκι καλλιτεχνών το μπαρ…

  Το νέο στέκι των καλλιτεχνών τείνει να γίνει το μπαρ του θεάτρου Akroasis στην περιοχή της Κυψέλης, αφού μετά από κάθε παράσταση..

  0 περισσότερα
 • Oct 10, 2018
  «Μαγικός αέρας»

  Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιατί υπάρχει και… καλή λογοτεχνία! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ «Μαγικός αέρας» Στο πλαίσιο της σειράς..

  0 περισσότερα
 • Oct 10, 2018
  «Οι Μοντέρνοι»

  «Οι Μοντέρνοι» της Ρούλας Πατεράκη, σε σκηνοθεσία Δώρας Στυλιανέση και πρωταγωνιστή τον Περικλή Μουστάκη από τον Νοέμβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης..

  0 περισσότερα
 • Oct 10, 2018
  «Ballade des dames»

  Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιατί υπάρχει και… καλή λογοτεχνία!  ΤΟΥΛΑ ΤΙΓΚΑ «Ballade des dames» Οι εκδόσεις Διάπλαση..

  0 περισσότερα
 • Oct 9, 2018
  Ο ΚΗΠΟΣ

  Ο ΚΗΠΟΣ του Bruce Gooch ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Το Από Μηχανής Θέατρο, ο νέος..

  0 περισσότερα
 • Oct 9, 2018
  “LEONARDO DA VINCI –…

  Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι Από 30 Νοεμβρίου 2018 έως 30 Μαρτίου 2019 Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη..

  0 περισσότερα
 • Oct 9, 2018
  Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο…

  Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή» με τη Βασιλεία Δημηνίδου. Ένα σεμινάριο για την ανάγκη της καθαρότητας..

  0 περισσότερα
 • Oct 9, 2018
  MARILYN MONROE “Συνέντευξη με…

  Βασιλεία Δημηνίδου                                    ..

  0 περισσότερα
 • Oct 9, 2018
  Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο…

  Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή» με τη Βασιλεία Δημηνίδου.  Ένα σεμινάριο για την ανάγκη της καθαρότητας..

  0 περισσότερα
 • Oct 8, 2018
  REM/κήπος

  Το Θέατρο Σφενδόνη στη θεατρική σαιζόν 2018- 2019 θα παρουσιάσει τις παραστάσεις REM/ κήπος και ΟΙ ΜΙΜΟΙ του Ηρώνδα REM/κήπος..

  0 περισσότερα
 • Oct 6, 2018
  Athens Improv Factory Κάθε…

  Athens Improv Factory Καλώς ήρθατε σε ένα κόσμο όπου όλα είναι πιθανά! Στον κόσμο όπου μπορείς να μεταφερθείς από την..

  0 περισσότερα
 • Oct 6, 2018
  Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο…

  Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή» με τη Βασιλεία Δημηνίδου.  Ένα σεμινάριο βασισμένο στην ανάγκη της καθαρότητας..

  0 περισσότερα
 • Oct 5, 2018
  Ο Τζόαν Παντάν και…

  Θέατρο - Ξενοδοχείο Μπάγκειον • ΔΩΜΑΤΙΟ 1510 • Πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα (σταθμός ΗΣΑΠ/ΜΕΤΡΟ: Ομόνοια) Ο ΤΖΟΑΝ ΠΑΝΤΑΝ και οι..

  0 περισσότερα
 • Oct 4, 2018
  «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ»

  ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Με το παρόν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κοινό που χάρισε στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ την..

  0 περισσότερα
 • Oct 4, 2018
  «Το πιο τρελό τριήμερο»

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Κέλλυ Σταμουλάκη «Το πιο τρελό τριήμερο» Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Παίζουν και τραγουδούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη..

  0 περισσότερα
 • Oct 3, 2018
  “Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΑΛΥΚΩΝ”

  "Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΑΛΥΚΩΝ" Η «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΟ» , συστάθηκε το 2016. Επιλέξαμε αυτό τρόπο δουλειάς, γιατί νιώθουμε μια βαθιά..

  0 περισσότερα
 • Oct 3, 2018
  Παρουσίαση του βιβλίου του…

  Παρουσίαση του βιβλίου του Θεοδόση Δαυλού με τίτλο "Φωτίζοντας τη διαδρομή μου" από τις εκδόσεις Παρισιάνου στη Θεσσαλονίκη Στα πλαίσια..

  0 περισσότερα
 • Oct 2, 2018
  Χειμερινή περιοδεία στην Ελλάδα

  Χειμερινή περιοδεία στην Ελλάδα Από 26 Οκτωβρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις Στο Θέατρο Παπαδημητρίου στην Χαλκίδα Το καθηλωτικό μυθιστόρημα..

  0 περισσότερα
 • Oct 2, 2018
  «Ζιλ και η νύχτα»

  «Ζιλ και η νύχτα» του Hugo Claus Σκηνοθεσία – ερμηνεία: Νίκος Χατζηπαπάς Ο θεαματικός θάνατος ενός τραγικού εγκληματία Από 8 Οκτωβρίου 2018..

  0 περισσότερα
 • Oct 2, 2018
  “Turkcell – Η τέχνη…

  O Άρης Γραικούσης στην εικαστική εκδήλωση "Turkcell - Η τέχνη στην επικοινωνία" στην Πινακοθήκη της εταιρείας Μακεδονικών σπουδών Θεσσαλονίκης O..

  0 περισσότερα
 • Oct 1, 2018
  Κάλεσμα στα μέλη του…

  Κάλεσμα στα μέλη του επίσημου site του Akroasis για τις ανάγκες της εταιρείας στο κομμάτι της παραγωγής. Όπως σας έγινε..

  0 περισσότερα
 • Oct 1, 2018
  «Τα καινούρια ρούχα του Aυτοκράτορα»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομάδα θεάτρου La Strada «Τα καινούρια ρούχα του Aυτοκράτορα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν 2ος Χρόνος Από 21 Οκτωβρίου και κάθε..

  0 περισσότερα
 • Oct 1, 2018
  10 χρόνια studio Μαυρομιχάλη…

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Oct 1, 2018
  Tο Από Μηχανής Θέατρο…

  Από Μηχανής Θέατρο Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο Τηλέφωνο: 210 5232097 Ώρες ταμείου και επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 22:00 Tο Από Μηχανής..

  0 περισσότερα
 • Sep 30, 2018
  «ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ»

  ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ Πλ. Καρύτση 7, τηλέφωνο: 210 3310936 «ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ» του Άντονυ Νίλσον Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης 2ος χρόνος επιτυχίας..

  0 περισσότερα
 • Sep 29, 2018
  Μαμά, κι εγώ δεν…

  «Επί Κολωνώ» Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, Κολωνός, Αθήνα (στάση Μετρό: “Μεταξουργείο”) Τηλ: 210 5138067 |  |  Μαργαρίτα Φρανέλη Μαμά,..

  0 περισσότερα
 • Sep 29, 2018
  Έρχεται ο Οκτώβρης με…

  Έρχεται ο Οκτώβρης με εξαιρετικές παραστάσεις  ΔΗΜΗΤΡΙΑ, 1-8 Οκτωβρίου 2018 1 Οκτωβρίου 2018 Stov Dust από τους Sew flunk fury..

  0 περισσότερα
 • Sep 27, 2018
  ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ

  ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ Από 17 Οκτώβρη στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ Ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά ελληνικά έργα ανεβαίνει τον..

  0 περισσότερα
 • Sep 27, 2018
  «Η σιωπή ΔΕΝ είναι…

  «Η σιωπή ΔΕΝ είναι Χρυσός» Του Μαυρίκιου Μαυρικίου ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Κάθε Δευτέρα & Τρίτη Στο "Χώρο Τέχνης..

  0 περισσότερα
 • Sep 27, 2018
  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Σκηνοθεσία - Χορογραφία: Παύλος Κουρτίδης Έρχεται ως ένα σφυροκόπημα μέσα σε χώμα χαμένων πατρίδων. Με 18 χορευτές επί σκηνής..

  0 περισσότερα
 • Sep 25, 2018
  Ο ΚΗΠΟΣ

  Ο ΚΗΠΟΣ του Bruce Gooch ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ Το Από Μηχανής Θέατρο, ο νέος..

  0 περισσότερα
 • Sep 25, 2018
  “TANGO”

  “TANGO” του Σλάβομιρ Μρόζεκ από 29 Οκτωβρίου 2018 στο θέατρο OLVIO Το Θέατρο OLVIO παρουσιάζει ένα από τα σημαντικότερα έργα..

  0 περισσότερα
 • Sep 24, 2018
  Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ…

  Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 8 & 9 Οκτωβρίου στην Ορεστιάδα Από την Ορεστιάδα θα ξεκινήσει η δεύτερη χρονιά της..

  0 περισσότερα
 • Sep 24, 2018
  “MY STORY”

  MY STORY, vol.2 του Σωτήρη Μετζέλου Από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ Μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική κι εισπρακτική επιτυχία..

  0 περισσότερα
 • Sep 24, 2018
  «Το Σπίτι της Μπερνάρντα…

    Δελτίο Τύπου «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φ. Γκ. ΛόΡΚΑ ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ώρα 20:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ..

  0 περισσότερα
 • Sep 21, 2018
  «Πιο Δυνατός κι από…

  Σύγχρονο Θέατρο Ευμολπιδών 45, Γκάζι Τηλέφωνο: 210 3464380 «Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν» του Roy Kift Πρεμιέρα: Κυριακή 14 Οκτωβρίου..

  0 περισσότερα
 • Sep 21, 2018
  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ…

  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΑΗ ΔΑΜΑΤΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ «ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ» Η Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη, πέραν της..

  0 περισσότερα
 • Sep 21, 2018
  Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ…

  Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που δεν μοιάζει με καλοκαίρι σε ελληνικό νησί της Μαριτίνας Πάσσαρη από 22 Οκτωβρίου στο..

  0 περισσότερα
 • Sep 19, 2018
  ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΑΘΗΝΑΪΚΗ…

  ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ» ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Αθηναϊκή Σκηνή” συνεχίζονται..

  0 περισσότερα
 • Sep 19, 2018
  F*cking Men

  F*cking Men του Joe Di Pietro σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΛΕΟΥ τον * Ν ο έ μ β..

  0 περισσότερα
 • Sep 19, 2018
  «Φωτίζοντας τη Διαδρομή μου»

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΑΥΛΟΣ «Φωτίζοντας τη Διαδρομή μου» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο γνωστός εικαστικός και σκηνογράφος Θεοδόσης Δαυλός, ύστερα από δεκαετίες..

  0 περισσότερα
 • Sep 19, 2018
  «Πες μου, Οδυσσέα»

  ΝΙΚΗ ΣΕΛΙΜΗ «Πες μου, Οδυσσέα» Ιστορίες και τραγούδια για παιδιά και γονείς ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: EΡΣΗ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Τέσσερις ιστορίες µε ήρωες την..

  0 περισσότερα
 • Sep 19, 2018
  «Δείξε μου το φίλο…

  «Δείξε μου το φίλο σου» Stand up Comedy Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης BIOS Πειραιώς 84 Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3425335 Για..

  0 περισσότερα
 • Sep 17, 2018
  Η ΑΠΕΙΛΗ

  VIDEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ https://youtu.be/3AXzxY5N0D0 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2018 – 2019 Η ΑΠΕΙΛΗ της Άρτεμης Μουστακλίδου Από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ΚΑΤΩ..

  0 περισσότερα
 • Sep 17, 2018
  “ΖΙΛ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ”

  HUGO CLAUS “ΖΙΛ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ” Ταξίδι στην σκοτεινή Πλευρά Θεατρικός Μονόλογος “Το Ιερό Τέρας” - Η απολογία του Ζιλ..

  0 περισσότερα
 • Sep 14, 2018
  ATHENS SUITCASE THEATRE FESTIVAL…

  ATHENS SUITCASE THEATRE FESTIVAL 2018 [15-30 Σεπτεμβρίου] Αναλυτικό πρόγραμμα Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θέατρο OLVIO Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου..

  0 περισσότερα
 • Sep 14, 2018
  «COCK»

  ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – Β' ΣΚΗΝΗ Βουκουρεστίου 10, τηλέφωνο: 210 3312343 «COCK» του Μάικ Μπάρτλετ Σκηνοθεσία: Μίνως Θεοχάρης Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Δευτέρα..

  0 περισσότερα
 • Sep 13, 2018
  «Οι Μοντέρνοι»

  «Οι Μοντέρνοι» της Ρούλας Πατεράκη, σε σκηνοθεσία Δώρας Στυλιανέση και πρωταγωνιστή τον Περικλή Μουστάκη από τον Νοέμβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης..

  0 περισσότερα
 • Sep 13, 2018
  Vinyl Market

  Vinyl Market Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 5, 6, & 7 Οκτώβρη 2018 Το το νέο μεγάλο φεστιβάλ του VINYL MARKET έρχεται τον..

  0 περισσότερα
 • Sep 12, 2018
  Θεατρικό Εργαστήρι για Ενήλικες…

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Sep 12, 2018
  6o Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω…

  6o Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές» Ο Βοτανικός Μέσα στο Χρόνο 19 – 23 Σεπτεμβρίου Φέτος το Φεστιβάλ Βοτανικού..

  0 περισσότερα
 • Sep 12, 2018
  «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ»

  Studio Μαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια Τηλέφωνο: 210-6453330 «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ» της Άννας-Διονυσίας Γιαννοπούλου ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..

  0 περισσότερα
 • Sep 11, 2018
  «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ»

  Θέατρο «Φούρνος» Μαυρομιχάλη 168 Τηλ.: 2106460748 «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ» του Μένη Κουμανταρέα ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου μέχρι την..

  0 περισσότερα
 • Sep 11, 2018
  «ΜΑΝΑ»

  Faust Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, Κέντρο Τηλέφωνο: 2103234095 «ΜΑΝΑ» του Σταμάτη Πακάκη Από 12 Οκτωβρίου έως 28 Δεκεμβρίου κάθε..

  0 περισσότερα
 • Sep 11, 2018
  “LEONARDO DA VINCI”

  Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι Από 30 Νοεμβρίου 2018 έως 30 Μαρτίου 2019 Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη..

  0 περισσότερα
 • Sep 11, 2018
  Dr. Jekyll & Mr.…

  Dr. Jekyll & Mr. Hyde Από 24 Νοεμβρίου Σάββατο & Κυριακή στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ Ο Πάρης Μαντόπουλος..

  0 περισσότερα
 • Sep 10, 2018
  «Μη Σκοτώνεις τη Μαμά»

  Θέατρο OLVIO Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός Τηλ: 210 3414118 «Μη Σκοτώνεις τη Μαμά» της Σαρλότ Κήτλυ Από την Τετάρτη..

  0 περισσότερα
 • Sep 10, 2018
  «ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΗΞΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΘΑΝΩΝ «ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018» Το πρώτο τριήμερο φεστιβάλ Μεθάνων, ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 3,4..

  0 περισσότερα
 • Sep 10, 2018
  «ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ»

  ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ Πλ. Καρύτση 7, τηλέφωνο: 210 3310936 «ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ» του Άντονυ Νίλσον Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης 2ος χρόνος επιτυχίας..

  0 περισσότερα
 • Sep 8, 2018
  Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ του Βιτσέντζου Κορνάρου ΗΡΩΔΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 - 9.00 μ.μ. Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ..

  0 περισσότερα
 • Sep 8, 2018
  Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ…

  Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ Το συγκλονιστικό έργο της Λιλής Ζωγράφου Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ..

  0 περισσότερα
 • Sep 7, 2018
  «Nordost»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Sep 6, 2018
  «ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ»

  «ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ» Του Γιώργου Γαλίτη Σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη Με τον Γιώργο Γαλίτη ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!!!!! ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ..

  0 περισσότερα
 • Sep 6, 2018
  “ΤΖΑΣΜΙΝ”

  ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 18-19 Ιπποκράτους 7, Αθήνα Τηλ.: 2103626596 “ΤΖΑΣΜΙΝ” Της Ελένης Ράντου βασισμένο στο σενάριο Βlue Jasmine του Γούντυ..

  0 περισσότερα
 • Sep 5, 2018
  ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ

  ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ Από Οκτώβρη στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ Ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά ελληνικά έργα ανεβαίνει τον φετινό..

  0 περισσότερα
 • Sep 4, 2018
  Μια δυνατή ομάδα καθηγητών…

  Μια δυνατή ομάδα καθηγητών στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη για το έτος 2018 – 2019 Η..

  0 περισσότερα
 • Sep 4, 2018
  «Εθνικός Ελληνορώσων»

  Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει σε επανάληψη τη sold out επιτυχία «Εθνικός Ελληνορώσων» του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου Από την Τετάρτη 26..

  0 περισσότερα
 • Sep 4, 2018
  «ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ο Β’»

  «ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ο Β’» του Κρίστοφερ Μάρλοου Ελισσαβετιανό δράμα Από το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού Σάββατο..

  0 περισσότερα
 • Sep 4, 2018
  «Το Κιβώτιο»

  Θ Ε Α Τ Ρ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ν..

  0 περισσότερα
 • Sep 3, 2018
  ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ…

  ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Οι Eκδόσεις Διάπλαση, οι εκδόσεις που άλλαξαν την φιλοσοφία στο παιδικό βιβλίο, κυκλοφορούν..

  0 περισσότερα
 • Sep 3, 2018
  Βιογραφικό Σταμάτη Πακάκη:

  Βιογραφικό Σταμάτη Πακάκη: Ο Σταμάτης Πακάκης είναι ένας νέος και πολύπλευρος performer που συνδυάζει στις δουλειές του το θέατρο, τη..

  0 περισσότερα
 • Sep 3, 2018
  «ΜΑΝΑ»

  «ΜΑΝΑ» Θεατρικό Έργο του Σταμάτη Στ. Πακάκη Περιέχει CD και QR Code με την ηχογράφηση ολόκληρου του έργου ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ..

  0 περισσότερα
 • Aug 31, 2018
  “ATHENS  SUITCASE THEATRE FESTIVAL 2018”.

    Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Labillusions, σε συνεργασία με το Θέατρο OLVIO διοργανώνει από 15 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Βαλίτσας“ATHENS  SUITCASE THEATRE FESTIVAL 2018”. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε..

  0 περισσότερα
 • Aug 31, 2018
  ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ…

  Η Βασιλεία Δημηνίδου και η ομάδα του Akroasis.gr πραγματοποιεί ανοιχτή οντισιόν και προσκαλεί όλους όσους  επικοινώνησαν μαζί μας ηλεκτρονικά για..

  0 περισσότερα
 • Aug 27, 2018
  ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…

  Η Βασιλεία Δημηνίδου και το Akroasis.gr αναζητά δυο ταλαντούχους ηθοποιούς, μια γυναίκα και έναν άντρα με όρεξη για δουλειά, ανάλογη εμπειρία,..

  0 περισσότερα
 • Aug 27, 2018
  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ “AKROASIS”

  Το Akroasis.gr και η Βασιλεία Δημηνίδου, ανοίγουν τις πόρτες του "Akroasis Theatre" και προσκαλούν καλλιτέχνες, ηθοποιούς, performers, σκηνοθέτες και ομάδες θεάτρου..

  0 περισσότερα
 • Aug 27, 2018
  Κάλεσμα στα μέλη του…

  Κάλεσμα στα μέλη του επίσημου site του Akroasis για τις ανάγκες της εταιρείας στο κομμάτι της παραγωγής. Όπως σας έγινε..

  0 περισσότερα
 • Aug 24, 2018
  “ΖΙΛ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ”

  HUGO CLAUS “ΖΙΛ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ” Ταξίδι στην σκοτεινή Πλευρά Θεατρικός Μονόλογος “Το Ιερό Τέρας” - Η απολογία του Ζιλ..

  0 περισσότερα
 • Aug 24, 2018
  «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ»

  Ζωρζ Φεντώ «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ» Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ Η σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ» του Ζωρζ..

  0 περισσότερα
 • Aug 24, 2018
  «Τρωάδες» του Ευριπίδη

    Η Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα" σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης παρουσιάζουν στα Μερκούρεια 2018 την τραγωδία «Τρωάδες»..

  0 περισσότερα
 • Aug 20, 2018
  «ΑΧΑΡΝΗΣ»

  «ΑΧΑΡΝΗΣ» του Αριστοφάνη ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ – 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Οι «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, άνοιξαν..

  0 περισσότερα
 • Aug 20, 2018
  “Tangled Gardens” & “Trashman’s…

  Θέατρο Από Μηχανής Ακαδήμου 13 Tηλέφωνο: 210.5232097 Το Από Μηχανής Θέατρο έχει την χαρά να συνεργαστεί με τη θεατρική ομάδα..

  0 περισσότερα
 • Aug 14, 2018
  “MY STORY, vl2”

  Από Μηχανής Θέατρο Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο Τηλέφωνο: 210 5232097 ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ "MY STORY, vl2" Μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική κι εισπρακτική..

  0 περισσότερα
 • Aug 9, 2018
  «ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ»

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2018 «ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ» Του Γιώργου Γαλίτη Σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη Με τον Γιώργο Γαλίτη ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!..

  0 περισσότερα
 • Aug 7, 2018
  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Σκηνοθεσία - Χορογραφία: Παύλος Κουρτίδης Έρχεται ως ένα σφυροκόπημα μέσα σε χώμα χαμένων πατρίδων. Από 10 Νοεμβρίου στο Θέατρο..

  0 περισσότερα
 • Aug 7, 2018
  «FROZEN»

  ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ «FROZEN» της Bryony Lavery ΕΝΑΡΞΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Στο Από Μηχανής Θέατρο θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή..

  0 περισσότερα
 • Aug 7, 2018
  «Τρωάδες» του Ευριπίδη

    Η Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα" σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης παρουσιάζουν στα Μερκούρεια 2018 την τραγωδία «Τρωάδες»..

  0 περισσότερα
 • Aug 6, 2018
  «MOONWALK»

  Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει «MOONWALK» του Γιωργή Τσουρή Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης Από τις 4 Μαρτίου 2019 και για 14..

  0 περισσότερα
 • Aug 4, 2018
  10 χρόνια studio Μαυρομιχάλη-…

  Περίοδος 2018 -19 10 χρόνια studio Μαυρομιχάλη «Nordost» του Τόρστεν Μπουχστάινερ Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: 6 Οκτωβρίου 2018 «Ο Εχθρός του Λαού»..

  0 περισσότερα
 • Jul 31, 2018
  «Η Απειλή»

  Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει «Η Απειλή» Ή, όταν ο φασισμός κρύβεται σε ένα πακέτο γαριδάκια της Άρτεμης Μουστακλίδου Α’..

  0 περισσότερα
 • Jul 31, 2018
  «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ»

  Studio Μαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια Τηλέφωνο: 210-6453330 «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ» της Άννας-Διονυσίας Γιαννοπούλου ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..

  0 περισσότερα
 • Jul 26, 2018
  «ΛΑ ΠΟΥΠΕ»

  Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει «ΛΑ ΠΟΥΠΕ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη με τη Θεοδώρα Τζήμου Από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ΠΑΝΩ..

  0 περισσότερα
 • Jul 23, 2018
  Ανοιχτή ακρόαση για γυναίκα…

  Ζητείται νεαρή ηθοποιός έως 30 ετών για την Παιδική Σκηνή του θεάτρου ΠΡΟΒΑ και το έργο Μαγικό κουτί σε κείμενο..

  0 περισσότερα
 • Jul 19, 2018
  «ΑΧΑΡΝΗΣ»

  «ΑΧΑΡΝΗΣ» του Αριστοφάνη ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ – 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Οι «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, άνοιξαν..

  0 περισσότερα
 • Jul 19, 2018
  «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ»

  Ζωρζ Φεντώ «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ» Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ Η σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ» του Ζωρζ..

  0 περισσότερα
 • Jul 19, 2018
  «Τρωάδες»

    Η Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα" σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης παρουσιάζουν την τραγωδία «Τρωάδες» Ευριπίδη 20 &..

  0 περισσότερα
 • Jul 19, 2018
  «ΜΑΝΑ»

  Faust Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, Κέντρο Τηλέφωνο: 2103234095 «ΜΑΝΑ» του Σταμάτη Πακάκη Από 12 Οκτωβρίου έως 28 Δεκεμβρίου κάθε..

  0 περισσότερα
 • Jul 19, 2018
  Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ…

  Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Γιατί υπάρχει και… καλή λογοτεχνία! Η νέα σειρά των Εκδόσεων Διάπλαση, «Ελληνική Λογοτεχνία»..

  0 περισσότερα
 • Jul 16, 2018
  «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ»

  Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ» (The Testament of Mary) του Colm Toibin Από τις 8 Δεκεμβρίου..

  0 περισσότερα
 • Jul 13, 2018
  “Αν υπάρχει Παράδεισος”

  Ο Άγγελος Κορφιάτης μας λέει <<Αν υπάρχει Παράδεισος>> Ο Νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής από την Θεσσαλονίκη μετά από μια επιτυχημένη..

  0 περισσότερα
 • Jul 12, 2018
  «Μη Σκοτώνεις τη Μαμά»

  Θέατρο OLVIO Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός Τηλ: 210 3414118 «Μη Σκοτώνεις τη Μαμά» της Σαρλότ Κήτλυ Από την Τετάρτη..

  0 περισσότερα
 • Jul 11, 2018
  «Τρωάδες»

    Η Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα" σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης παρουσιάζουν την τραγωδία «Τρωάδες» Ευριπίδη 20 &..

  0 περισσότερα
 • Jul 10, 2018
  Ανώτερη Δραματική Σχολή

  Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 Απολογισμός της..

  0 περισσότερα
 • Jul 10, 2018
  «Παράξενο Ζευγάρι»

  «Παράξενο Ζευγάρι» Του Νηλ Σάιμον Καλοκαιρινή Περιοδεία