ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΕΣ / ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

29257843_557514954627313_485935348648509440_o
0

Οι δυο χώροι του Akroasis (Akroasis Theatre & Art bar) διατίθενται προς ενοικίαση για τη σεζόν Σεπτέμβριος 2020 με Ιούνη 2021 για:

 • Πραγματοποίηση παραστάσεων
 • Εμφανίσεις μουσικών σχημάτων
 • Χορευτικών εκδηλώσεων
 • Αναγνώσεις βιβλίων
 • Μουσικών παραστάσεων
 • Stand up comedy
 • Σεμιναρίων και πολλών άλλων τύπων εκδηλώσεων
 • Μαθήματα κάθε είδους (υποκριτική, yoga, διαλογισμός, προετοιμασία εξετάσεων κ.α.)
 • Πρόβες σε προνομιακές τιμές

Το Akroasis Theatre βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης (Κυψέλης 15) και είναι ενας χώρος που αποτελείτε απο αίθουσα θεάτρου 70 θέσεων και επιπλέον 50 θέσεων στο μπαρ όπου μπορούν να φιλοξενούνται μικρές εναλλακτικές παραστάσεις, διαδραστικές, μουσικές παραστάσεις, stand up, αυτοσχεδιασμούς και ότι άλλο χωράει το μυαλό του καλλιτέχνη. Στο χώρο αυτό διοργανώνουμε επίσης διαφόρων ειδών σεμινάρια απο έμπειρους δασκάλους πάνω στην τέχνη της υποκριτικής αλλά και της συγγραφής, σκηνοθεσίας.

Ο χώρος είναι άρτια εξοπλισμένος όσον αφορά τον ηχητικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και στις δυο σκηνές.

Επίσης προτάσεις που μπορεί να αφορούν σε κάθε είδους παραστάσεις και event όπως και σε πραγματοποίηση σεμιναρίων στο χώρο του Akroasis σε συνεργασία με την παραγωγή του Akroasis εξετάζονται. Σκοπός αυτής της προοπτικής είναι η ανάδειξη κυρίως νέων συγγραφέων και καλλιτεχνών που βρέθηκαν και συνεργάστηκαν μέσα από το Akroasis.gr και επιθυμούν να προβάλουν την δουλειά τους και να ανοίξουν νέα πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα σε συνεργασία με το Akroasis Theatre σε πολύ προνομιακές τιμές.

Οι μέρες διατίθενται ανάλογα τη διαθεσιμότητα με δικό σας ταμείο και εταιρεία παραγωγής και δική μας προώθηση της παράστασης μέσω του site μας και σε συνεργασία με το Αθηνόραμα. Για το χώρο του bar theater ισχύουν άλλες τιμές κατόπιν συμφωνίας.
Ο φωτιστής μας χρεώνει ξεχωριστά με την παράσταση και επιπλέον οτι συμφωνήσετε για σχεδιασμό. Εκτός απο τα σύνηθες διαθέτουμε 6 φώτα χρωματιστά led εξαιρετικής ποιότητας. Επίσης ηχητικό εξοπλισμό διαθέτουν και οι δυο αίθουσες. Ο χώρος διαθέτει οργανωμένο μπαρ και πλούσιο κατάλογο και λειτουργεί μόνιμα πέρα απο τις παραστάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμένης διαφήμισης μέσω του site Akroasis (μπάννερ) οπως και στο ίντερνετ και στο facebook-instagram στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ το μήνα για τις παραστάσεις που φιλοξενούνται στο χώρο μας.

Το ξεχωριστό bar theatre 50 θέσεων έχει μια μικρή σκηνή και διατίθεται για stad up, μουσικές μπάντες κ.λ.

Ο χώρος επίσης διατίθεται για πρόβες, θεατρικά αναλόγια, ποιητικές βραδιές, μουσικές βραδιές, παιδικά πάρτυ κ.τ.λ. Ειδικές τιμές ενοικίου για νεοσύστατες ομάδες και νέους καλλιτέχνες.

Λίγα λόγια για τη δράση του Akroasis.gr

Το Ακρόασις είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τους καλλιτέχνες, που σκοπό έχει να καλύψει την ανάγκη που δημιουργείται για τέχνη στις μέρες μας αλλά και να αναλάβει την οργάνωση του χώρου στα δρώμενα των τεχνών.

Εκτιμώντας τις ανάγκες του καλλιτέχνη για δημιουργία στην πράξη άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης συνεργάστηκαν πάνω σε μια ιδέα της Β.Δημηνίδου (συγγραφέας,ηθοποιός,παραγωγός) και ίδρυσαν το Ακρόασις, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να συνεργαστούν, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον τομέα της δουλειάς τους, αποκτώντας έτσι πείρα και φήμη, απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη επαγγελματία, αλλά καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο και το καλύτερο δυνατό για την καριέρα τους.

Το Ακρόασις ειναι ένα site οδηγός για όλους τους ανθρώπους που είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίηση μιας ολοκληρωμένης δουλειάς, πάνω στην τέχνη του θεάτρου, του κινηματογράφου, αλλά και της μουσικής της λογοτεχνίας κ.α. με σκοπό περισσότερες συνεργασίες με επιτυχημένα αποτελέσματα και πιο ευτυχισμένους ανθρώπους…

Επίσης το site αυτό δίνει την δυνατότητα σε όλους να διαφημίσουν τη δουλειά τους δωρεάν προς το κοινό αλλά και μέσω εγγεγραμμένων συνεργατών, όπως επίσης και τη δυνατότητα καταχώρησης και παράλληλα αναζήτησης έργου, παραγωγού, σκηνοθέτη, τεχνικών, ηθοποιών και οτι άλλο θεωρείται απαραίτητο για την πραγματοποίηση κάθε καλλιτεχνικής δραστηριότητας, παραστάσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις λογοτεχνίας, εικαστικά, μουσικές παραστάσεις κ.α. δωρεάν.

Για να διαφημιστείτε στο akroasis.gr επι πληρωμή μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο info@akroasis.gr

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να δημοσιευτεί η διαφήμισή σας είναι οι εξής:

 • Να είναι σχετική με το χώρο της τέχνης γενικά και να παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον επισκέπτη του akroasis.gr
 • Να είναι συμβατή με τις προδιαγραφές που περιγράφονται στο παρών κείμενο
 • Να μην θίγει τα συμφέροντα του akroasis.gr
 • Να μην ξεπερνά σε μέγεθος αρχείου τα 50K
 • Να έχει διαστάσεις 1200Χ90px ή 300X250px ή 300X100px.

Το κόστος διαφήμισης ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του banner. Ζητήστε να σας στείλουμε πλήρη τιμοκατάλογο.

Αν η επιχείρηση ή το προϊόν σας σχετίζεται με το θέατρο η τη μουσική, το χορό, ενδεχομένως το μπαρ σας και γενικά τα event που διοργανώνεται στο χώρο σας, δεν θα μπορούσατε να στοχεύσετε καλύτερα το κοινό σας. Η διαφήμιση στο akroasis.gr απευθύνεται ακριβώς στο δικό σας target group.

Το site διαθέτει θέσεις για online διαφήμιση και μπορεί να φιλοξενήσει οποιασδήποτε μορφής Banner καθώς και διαφημίσεις κειμένου (text Ads)

Το Akroasis.gr διαθέτει επίσης δικό του θεατρικό χώρο χωρητικότητας 80 ατόμων (Akroasis Theatre) και ξεχωριστή σκηνή μπαρ για μικρά μουσικά σχήματα που διατίθεται ανάλογα τη διαθεσιμότητα για την παρουσίαση των εκδηλώσεων η παραστάσεων μικρών ομάδων στην περιοχή της Κυψέλης. (Κυψέλης 15) O χώρος δίνετε και για πρόβες σε προνομιακή τιμή ολη τη διάρκεια του χρόνου. Έπίσης ενα σύγχρονο βεστιάριο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών και μεγαλύτερων παραστάσεων και event θα βρείτε στο χώρο Akroasis Theatre στην Κυψέλη.

Αν είστε καλλιτέχνης η ασχολείστε με οποιοδήποτε σχετικό επάγγελμα επισκεφτείτε το Akroasis.gr και κάντε την εγγράφη σας δωρεάν στην κατηγορία επαγγελμάτων που ανήκετε. Αν είστε εταιρεία και θέλετε ενα εργαλείο που θα σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μόνοι σας την αγγελία εργασίας σας, να βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα για τη δουλειά σας και να προβάλετε το γραφείο σας, γραφτείτε στην κατηγορία εταιρείες στο μοναδικό site καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας στο info@akroasis.gr και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς και την καριέρα σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ:

Σε ένα υπόγειο που σε παραπέμπει σε ταινία εποχής η αίσθηση της ρουτίνας εξαφανίζεται μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα καθώς μια σκάλα στρωμένη μ’ ένα κατακόκκινο χαλί και στα μισά αυτής μια κόκκινη βελούδινη κουρτίνα με κρόσσια που αποπνέει εσάνς μεσοπολέμου, ξυπνώντας το ενδιαφέρον σου για κάτι το διαφορετικό, μοιάζει θαρρείς η αυλαία ν’ ανοίγει πρώτα για το κοινό, για τη δική τους είσοδο, και μετά για τους ηθοποιούς που παίζουν εκεί.

Κατεβαίνοντας λοιπόν τη σκάλα, συναντάς το χώρο του μπαρ, η διακόσμηση έχει κινηθεί στο ίδιο ύφος με κάποιες επιπλέον γκρι αποχρώσεις και μερικά αντικείμενα από τη δεκαετία του ’60, που τονίζουν έτι περισσότερο τη θεατρική φυσιογνωμία του χώρου και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια. Ένα κέρασμα στην πόρτα για κάθε επισκέπτη υπάρχει πάντα για καλωσόρισμα. Δοκίμασα Fireball shots με Tabasco αλλά και μαστίχα με μαυροπίπερο και λεμόνι! Εδώ θα γευτείς και άλλες πρωτότυπες συνταγές υγρών γεύσεων, κυρίως στα κοκτέιλ με βάση το ουίσκι και το jin για τους λάτρεις! Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Akroasis αποτελείται απο ανθρώπους με πείσμα, ταλέντο και όρεξη για κάτι το αναπάντεχο, το διαφορετικό, κάτι που θα σε κάνει να θες να ξαναπάς!

Περνώντας στην αμιγώς θεατρική αίθουσα, πραγματικά απολαμβάνεις την άνετη θεατρική σκηνή, όπως επίσης και την ευρύχωρη αίθουσα που δημιουργεί το αίσθημα άνεσης στους θεατές και κατά συνέπεια και ουσιαστικής απόλαυσης της όποιας παράστασης.

Στόχος της ιδιοκτήτριας ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα ψυχαγωγεί το κοινό του ενώ θα μπορούν να φιλοξενούνται ομάδες και νέων καλλιτεχνών, να συγκεραστούν πολλά διαφορετικά είδη τέχνης και να είναι το Akroasis Theatre & Bar πύλη συνάντησης, δημιουργίας, καλλιτεχνικής καινοτομίας με την ουσιαστική διάσταση του όρου ενώ παράλληλα θέλει να δώσει βήμα στο σύγχρονο ελληνικό έργο αφού και η ίδια γράφει θεατρικά κείμενα και έχει βραβευτεί στο παρελθόν για τη δουλειά της.

Πληροφορίες:

Τηλ. επικοινωνίας: 2105320601 κ 6972211180
E-mail: info@akroasis.gr
Υπεύθυνη: Βασιλεία Δημηνίδου

Αριθμός θέσεων πλατεία: 70 θέσεις

Αριθμός θέσεων bar theatre: 50 θέσεις

Περισσότερες πληροφορίες

Διεύθυνση: Κυψέλης 15 Κυψέλη- 11257 Αθήνα

Τηλέφωνο: 6972211180 -2105320601

URL: www.akroasis.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Αριθμός ψηφοφορίας: 0

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.