Λόγω τιμής… 20 χρόνια μετά!

logw-timis
0

Λόγω τιμής! Το έργο που είδαμε οι μεγαλύτεροι τηλεθεατές το 1996 στο Mega και που τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου σεναρίου, μεταφέρεται ξανά στην μικρή οθόνη και συναντά τους ήρωες του, 20 χρόνια μετά! Το «Λόγω τιμής» αποτέλεσε σταθμό της Μιρέλας Παπαοικονόμου στην τηλεόραση του Μέγκα, που εκείνη την εποχή γνώριζε τεράστιες δόξες συγγραφικής δημιουργίας.

Η καλύτερη σύγχρονη γυναίκα σεναριογράφος, είχε αφήσει ήδη την πετυχημένη σφραγίδα της από τις βραβευμένες «Γυναίκες» με τη Θέμιδα Μπαζάκα και την Πέμυ Ζούνη, την ανατρεπτική για την εποχή «Αναστασία», τη «Ζωή που δεν έζησα», τη «Λένη» και αργότερα στη διασκευή της σειρά της το «Νησί».

Η ιδέα να ξανασυναντηθούν οι συντελεστές του «Λόγω τιμής» – όπως βλέπετε στην φωτογραφία, δεν είναι τωρινή. Αλλά κάτι η κρίση, κάτι οι λόγοι που οδήγησαν το Μέγκα σε παρακμή το «Λόγω τιμής» αναβιώνει πλέον σε άλλα κανάλια που έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η ιδέα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 25 χρόνια χρόνια μετά με αφορμή, ένα περιστατικό όλοι οι φίλοι συναντώνται ξανά. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε ‘ φλας μπάκ’ τα χρόνια της αθωότητας.

Να θυμίσουμε ότι στο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Αλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γ. Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κα. Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

Λόγω τιμής… 20 χρόνια μετά!

 

* Η φωτογραφία στο σπίτι της Μιρέλλας Παπαοικονόμου με όλους τους ήρωες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν ξανά στο λόγω τιμής , 25 χρονια μετά. Τραβήχτηκε από τον σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη και το κινητό τηλέφωνο του ‘Αλκη Κούρκουλου.

Σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.