ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ THΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ AKROASIS ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙA/ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

akroasis-background-2-1
0

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ THΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ AKROASIS ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙA/ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ Akroasis.gr THN ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ CASTING ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ/ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ/ΤΡΙΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TΗΣ TO 2016 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 800 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.

 

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΎΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΚROASIS ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΧΤΕΣ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ info@akroasis.gr ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ OMAΔΑ ΙΔΕΩΝ

Τι είναι το https://akroasis.gr/ .

Εκτιμώντας τις ανάγκες του καλλιτέχνη για δημιουργία στην πράξη άνθρωποι απο το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης συνεργάστηκαν πάνω σε μια ιδέα της Βασιλείας Δημηνίδου (συγγραφέας,ηθοποιός,παραγωγός) και ίδρυσαν το Akroasis, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να συνεργαστούν, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον τομέα της δουλειάς τους, αποκτώντας έτσι πείρα και φήμη, απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη επαγγελματία, αλλά καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο και το καλύτερο δυνατό για την καριέρα τους.

Το Akroasis είναι ένα site οδηγός για όλους τους ανθρώπους που είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίηση μιας ολοκληρωμένης δουλειάς, πάνω στην τέχνη του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης αλλά και της μουσικής της λογοτεχνίας κ.α. με σκοπό περισσότερες συνεργασίες με επιτυχημένα αποτελέσματα και πιο ευτυχισμένους ανθρώπους… Επίσης ασχολούμαστε ενεργά με το casting ηθοποιών τηλεοπτικών παραγωγών για δεύτερους και τρίτους ρόλους σε σήριαλ και διαφημιστικά σποτ. Επικοινωνούμε δωρεάν τις οντισιόν και τις παραστάσεις που μας στέλνουν οι εταιρείες παραγωγής και οι άνθρωποι δημοσίων σχέσεων που συνεργαζόμαστε κι έχουμε δημιουργήσει έναν πυρήνα αναγέννησης της τέχνης έχοντας ως όραμα ενα καλύτερο αύριο για ολόκληρη την κοινωνία και τον κόσμο μας. Στο χώρο μας ο οποίος αποτελείτε απο μια αίθουσα 70 θέσεων και σκηνή 25 τετραγωνικών, όπως και απο ενα ξεχωριστό μπαρ 50 θέσεων πραγματοποιούμε θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις βιβλίων, διαλέξεις κ.α..

Παραγωγοί, ηθοποιοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, μουσικοί, στιχουργοί, τραγουδιστές, εικαστικοί, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι, κειμενογράφοι, δημοσιοσχετίστες, ηχολήπτες, εικονολήπτες, ενδυματολόγοι, κινηματογραφιστές, σκηνογράφοι, τεχνικοί (μοντέρ/μπούμαν/φωτιστές/εκφωνητές makeup artist, όλοι έχουν φτιάξει το προφίλ τους στην πλατφόρμα μας για να εξυπηρετήσουν το έργο μας προς το ιδεατό μιας αναβαθμισμένης πραγματικότητας.

Αν είστε εταιρεία και θέλετε ενα εργαλείο που θα σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε την αγγελία εργασίας σας, να βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα για τη δουλειά σας και να προβάλετε το γραφείο σας, γραφτείτε στην κατηγορία εταιρείες. Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την καριέρα σας!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ.

www.akroasis.gr info@akroasis.gr

2105320601 / 2111822336 / 6972211180

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΗΘΟΠΟΙΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ (https://akroasis.gr/profil-viografika/)

ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ info@akroasis.gr.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

2105320601 / 6972211180

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ Akroasis.gr EXEI ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑKROASIS ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Κ. ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2105320601 Κ 6972211180

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Αριθμός ψηφοφορίας: 0

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.