Σχετικά με το Θέατρο

cs_image_url

Περνώντας στην αμιγώς θεατρική αίθουσα, πραγματικά απολαμβάνεις την άνετη θεατρική σκηνή, όπως επίσης και την ευρύχωρη αίθουσα που δημιουργεί το αίσθημα άνεσης στους θεατές και κατά συνέπεια και ουσιαστικής απόλαυσης της όποιας παράστασης.

Στόχος της ιδιοκτήτριας ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα ψυχαγωγεί το κοινό του ενώ θα μπορούν να φιλοξενούνται ομάδες και νέων καλλιτεχνών, να συγκεραστούν πολλά διαφορετικά είδη τέχνης και να είναι το Akroasis Theatre & Bar πύλη συνάντησης, δημιουργίας, καλλιτεχνικής καινοτομίας με την ουσιαστική διάσταση του όρου ενώ παράλληλα θέλει να δώσει βήμα στο σύγχρονο ελληνικό έργο αφού και η ίδια γράφει θεατρικά κείμενα και έχει βραβευτεί στο παρελθόν για τη δουλειά της.

Για τη θεατρική σεζόν 2018-2019

Το πρόγραμμα του χειμώνα ξεκινά με ένα πάρτυ opening και θα συνεχιστεί με βραδιά αυτοσχεδιασμού Κυριακή βράδυ με το Athens Improv Factory. Η συνέχεια με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο εξόριστος» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Βασιλειάδη που θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη βράδυ, μετά την επιτυχημένη παράσταση «M. MONROE Συνέντευξη με το θάνατο» της Β. Δημηνίδου στην κεντρική αίθουσα του θεάτρου που θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά κάθε Σάββατο στις 9:00μ.μ, Τετάρτη και Κυριακή στις 7:30μ.μ.

Κάθε Πέμπτη ραντεβού στις 9:00 για τους λάτρεις του χορού πάρτυ με δωρεάν μαθήματα tango, Αργεντίνικο, latin, rumba, salsa απο τον χορευτή, δάσκαλο και κριτή χορευτών Γιώργο Ράπτη μετά το αντίστοιχο απογευματινό σεμινάριο με τεχνικές τάντρα και δυναμικό διαλογισμό του Οsho απο τη Β. Δημηνίδου. Και μετά το μάθημα χορός για όλους απο τάνγκο, τσα τσα και οριεντάλ μέχρι σμυρναίικο τσιφτετέλι!

Κάθε Παρασκευή απολαύστε ένα από τα υπέροχα κοκτέιλ με ρετρό μουσική και live απο jazz μέχρι ρεμπέτικα και βραδιές καραόκε! Και κάπως έτσι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για ολη τη χρονιά με συγκίνηση, γέλιο, τραγούδι και χορό αλλά και πολλούς νέους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες και στις δυο αίθουσες.

Akroasis Web Team

www.akroasis.gr

Akroasis Theatre & Bar

Κυψέλης 15, Αθήνα(Σταθμός ΗΣΑΠ Βικτώρια)

Τηλ.: 211 1822336 & 6907 363999

cs_image_url

cs_image_url