Σχετικά με το Θέατρο

cs_image_url

Akroasis Theatre & Αrt Bar

Το Akroasis Theatre & Art Bar άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2018 με στόχο να αποτελέσει στέγη για ποιοτικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις, ιδιαίτερες βραδιές στον ξεχωριστό χώρο του μπαρ, και συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν το μεράκι της δημιουργικότητας, αμέριστη αγάπη για την τέχνη και πρωτοποριακές ιδέες.

Το Akroasis Theatre βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης ( Κυψέλης 15 ) και είναι ένας χώρος που αποτελείται από αίθουσα θεάτρου 70 θέσεων και επιπλέον 50 θέσεων στο μπαρ όπου φιλοξενούνται μικρές εναλλακτικές παραστάσεις, διαδραστικές παραστάσεις, stand up, αυτοσχεδιασμοί, βραδιές Τάνγκο, Latin και ότι άλλο χωράει το μυαλό του καλλιτέχνη.

Στο χώρο, διοργανώνουμε επίσης διαφόρων ειδών σεμινάρια από έμπειρους δασκάλους πάνω στην τέχνη της υποκριτικής αλλά και της συγγραφής, σκηνοθεσίας, αυτοσχεδιασμού, θεατρικού παιχνιδιού, κινησιολογίας κ.α.

Ο σκοπός που φτιάχτηκε αυτός ο χώρος ήταν να μας ενώσει, με σκοπό όπως και το Akroasis.gr , να μπορέσει να φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα πολλών από εμάς, να βρούμε τους κοινούς στόχους μας και να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας μέσα από την δημιουργικότητα και τη συλλογική εργασία που απαιτεί αυτή η τέχνη. Ο χώρος διατίθεται κυρίως σε νεοσύστατες ομάδες, νέους συγγραφείς και σκηνοθέτες προκειμένου να έχουν την ευκαιρία νέοι καλλιτέχνες που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά του.

Περνώντας στην αμιγώς θεατρική αίθουσα, πραγματικά απολαμβάνεις την άνετη θεατρική σκηνή, όπως επίσης και την ευρύχωρη αίθουσα που δημιουργεί το αίσθημα άνεσης στους θεατές και κατά συνέπεια και ουσιαστικής απόλαυσης της όποιας παράστασης.

Στόχος της ιδιοκτήτριας ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα ψυχαγωγεί το κοινό του ενώ θα μπορούν να φιλοξενούνται ομάδες και νέων καλλιτεχνών, να συγκεραστούν πολλά διαφορετικά είδη τέχνης και να είναι το Akroasis Theatre & Bar πύλη συνάντησης, δημιουργίας, καλλιτεχνικής καινοτομίας με την ουσιαστική διάσταση του όρου ενώ παράλληλα θέλει να δώσει βήμα στο σύγχρονο ελληνικό έργο αφού και η ίδια γράφει θεατρικά κείμενα και έχει βραβευτεί στο παρελθόν για τη δουλειά της.


Akroasis Web Team

www.akroasis.gr

info@akroasis.gr

Akroasis Theatre & Bar

Κυψέλης 15, Αθήνα(Σταθμός ΗΣΑΠ Βικτώρια)

Τηλ.: 211 1822336 & 6907 363999

cs_image_url

cs_image_url