ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ “AKROASIS”

Το Akroasis.gr και η Βασιλεία Δημηνίδου, ανοίγουν τις πόρτες του “Akroasis Theatre” και προσκαλούν καλλιτέχνες, ηθοποιούς, performers, σκηνοθέτες και ομάδες θεάτρου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη θεατρική σεζόν 2018-2019.

Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν σε κάθε είδους παραστάσεις όπως και σε πραγματοποίηση σεμιναρίων. Σκοπός αυτής της καλλιτεχνικής συνάντησης είναι η ανάδειξη κυρίως νέων συγγραφέων και καλλιτεχνών που βρέθηκαν και συνεργάστηκαν μέσα από το Akroasis.gr και επιθυμούν να προβάλουν την δουλειά τους και να ανοίξουν νέα πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα σε συνεργασία με το Akroasis Theatre. .

Οι προτάσεις που θα εξεταστούν, θα πρέπει να περιλαμβάνουν περίληψη της ιδέας σας και του κειμένου, αναφορά του συγγραφέα, βασικούς συντελεστές, βιογραφικό σημείωμα ηθοποιών η ομάδας και σκηνοθέτη, ενδεικτικό υλικό της παράστασης (δελτίο τύπου, spot κ.λ.) αν έχει παρουσιαστεί ξανά, της πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του, στοιχεία επικοινωνίας και να κατατεθούν έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@akroasis.gr

Στις καλλιτεχνικές προτάσεις που θα αποφασιστεί να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της σεζόν, το Akroasis Theatre θα προσφέρει τη χρήση του χώρου και τον τεχνικό εξοπλισμό του θεάτρου (ο αριθμός και οι ημερομηνίες των παραστάσεων θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης).

Οι 3 επικρατέστερες προτάσεις θα ενημερωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και κατόπιν θα ακολουθήσει ραντεβού για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της πρότασης και την πραγματοποίηση της συμφωνίας.

Share on

Άρθρα

Εγγραφή Στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις