ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ…

Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Ποιητές πεζοδρομίου», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Φλεβάρης - Απρίλιος 2019 στο BAR THEATRE Αkroasis , σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασιλείας Δημηνίδου, αναζητείτε ένας επαγγελματίας άνδρας ηθοποιός (κωμικός) ερμηνευτικής ηλικίας..

0 σχόλιο

Ακρόαση για το νέο…

Για το νέο θεατρικό έργο "Το Πάρτυ της Πέππα". Αναζητούνται ηθοποιοί, χορευτές, animateur, μαθητές σχολών υποκριτικής/χορού για συνεργασία ως performers ή/ και αντικαταστάτες από το Μάιο 2019 έως το Δεκέμβριο..

0 σχόλιο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ…

Ο πολυχώρος Akroasis Theatre & Bar γνωστός πια για τη μπαρόκ αισθητική του, μόλις άνοιξε τις πόρτες του για τη σεζόν 2018-2019. Ανάμεσα στα καλλιτεχνικά δρώμενα που ετοιμάζει, μας φέρνει..

0 σχόλιο

Stand Up Comedy Night…

Stand Up Comedy Night με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη! Akroasis Theatre & Bar ‘Ένας από τους καλύτερους stand up comedians της χώρας, διηγείται με το χαρακτηριστικό χιούμορ του-πασπαλισμένο με δόσεις αυτοσαρκασμού..

0 σχόλιο

Βραδιές Singles οι Παρασκευές…

Ο πολυχώρος Akroasis Theatre & Bar γνωστός πια για τη μπαρόκ αισθητική του σας ετοιμάζει μαγικές βραδιές ερωτισμού όπως δεν τις είχατε ποτέ ξανά φανταστεί. Δώστε τέλος στις μοναχικές Παρασκευές..

0 σχόλιο

MARILYN MONROE "Συνέντευξη με…

  MARILYN MONROE "Συνέντευξη με το θάνατο" της Βασιλείας Δημηνίδου                                        ..

0 σχόλιο

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο…

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή» με τη Βασιλεία Δημηνίδου. Ένα σεμινάριο για την ανάγκη της καθαρότητας της ψυχής του καλλιτέχνη και πως να τη διατηρούμε σε..

0 σχόλιο

Ανοιχτή ακρόαση για γυναίκα…

Ζητείται νεαρή ηθοποιός έως 30 ετών για την Παιδική Σκηνή του θεάτρου ΠΡΟΒΑ και το έργο Μαγικό κουτί σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αντώνη Ζιώγα. Η οντισιόν θα πραγματοποιηθεί την..

0 σχόλιο

Marilyn Monroe «Συνέντευξη με…

                                                           ..

3 σχόλια

"ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ"

Η Ομάδα Γέφυρα παρουσιάζει  το έργο της Αμπρίλ Θαμόρα "ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ" (με τη συμβολή του Σέρχιο Καμπαγιέρο) Σκηνοθεσία: Ράνια Νικολούλη Θέατρο 104 Νοέμβριος 2017   Το κρεοπωλείο στο οποίο εργάζονται ο..

0 σχόλιο