ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση ακρόασης

Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Κάθε δεύτερη Τρίτη», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Μάρτιος - Απρίλιος 2019 στο Θέατρο Σοφούλη (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης), σε κείμενο Αντωνίας Θεοχαρίδου και σε σκηνοθεσία Αστέρη Νάτσιου, αναζητείτε ένας επαγγελματίας άνδρας..

0 σχόλιο

Εργαστήριο υποκριτικής της Ομάδας…

NEO ΤΜΗΜΑ Το θεατρικό εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες των δραστηριοτήτων τού θεάτρου Επί Κολωνώ. Οι βασικές αρχές της..

0 σχόλιο

Ανάγκες ηθοποιών για διαφημιστικό

Ανάγκες ηθοποιών για διαφημιστικό. -Γυναίκες ηθοποιοί γύρω 40 ετών περίπου, με καστανό μαλλί, ζητούνται για διαφήμιση. -Γυναίκες ηθοποιοί, αθλητικές, 35 ετών περίπου, ζητούνται για διαφήμιση. Στείλτε πρόσφατη φωτογραφία και τηλέφωνο..

0 σχόλιο

Ακρόαση για γυναίκα ηθοποιό…

Η AMKE TATOU αναζητεί γυναίκα ηθοποιό ηλικίας 20 - 35 ετών, με εμπειρία στην κίνηση, είτε επαγγελματική, είτε ερασιτεχνική, για θεατρική performance που θα παρουσιαστεί σε θέατρο της Αθήνας τον Μάιο 2019.Το..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ…

Για τις ανάγκες της παράστασης "Βόυτσεκ" του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου και χορογραφία Πατρίσιας Απέργη, (συμπαραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με την "Λυκόφως") αναζητούμε: ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ έως..

0 σχόλιο