ΟΝΤΙΣΙΟΝ

ΒΟΗΘΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ…

Βοηθό παραγωγού ζητά το Akroasis Theatre για τις παραγωγές του θεάτρου. Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών στο vasiliakroasis@gmail.com και στο 6972211180

0 σχόλιο

Το Akroasis.gr αναζητά μουσικές…

Το Akroasis.gr αναζητά  μουσικές μπάντες, εως τρία άτομα, ολα τα είδη μουσικής, με ανάλογη εμπειρία, για τα live της Παρασκευής της μικρής σκηνής του μπαρ του Akroasis. ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:..

0 σχόλιο

Το Akroasis.gr αναζητά stand…

Το Akroasis.gr αναζητά άμεσα stand up comedian KAI δυο ταλαντούχους ηθοποιούς για τις επόμενες παραγωγές του. ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 1)  Αποστείλατε βιογραφικό και βίντεο στο η καλέστε στο 6972211180 2)..

0 σχόλιο

Ακρόαση για ηθοποιούς από…

Η Εταιρεία θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ αναζητά ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 25-30 ετών, για τη νέα της παραγωγή «Αδύναμοι χαρακτήρες» που βασίζεται στο βιβλίο της Βίβιαν Στεργίου «Μπλε υγρό». Αποστολή βιογραφικού..

0 σχόλιο

Ανακοίνωση ακρόασης

Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Κάθε δεύτερη Τρίτη», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Μάρτιος - Απρίλιος 2019 στο Θέατρο Σοφούλη (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης), σε κείμενο Αντωνίας Θεοχαρίδου και σε σκηνοθεσία Αστέρη Νάτσιου, αναζητείτε ένας επαγγελματίας άνδρας..

0 σχόλιο