ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Ανοιχτή ακρόαση στο ΚΘΒΕ…

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κατά την χειμερινή  περίοδο 2019-2020  πρόκειται να παρουσιάσει την παράσταση “ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ” της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου. Για τον λόγο αυτό οργανώνεται Ανοιχτή Ακρόαση,..

0 σχόλιο

Ακρόαση για γυναίκα σε…

"Για την καλοκαιρινή του περιοδεία, το  αναζητά ηθοποιό γυναίκα ηλικίας έως 30 ετών με ικανότητα σε χορό και τραγούδι. Ζητείται βιογραφικό και πρόσφατη φωτογραφία στο mail:  ή στο inbox   Θα δοθεί απάντηση..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ

Αν πιστεύεις πως θα μπορούσες να ταξιδέψεις με το λεωφορείο 550 και να είσαι ένας "απλός", "καθημερινός" άνθρωπος (άντρας, γυναίκα, νέος, γέρος, παιδί, ....) μπορείς να στείλεις βιογραφικό σημείωμα με..

0 σχόλιο

Ακρόαση από τη Showtime…

H SHOWTIME PRODUCTIONS, παραγωγός εταιρεία: 🎥Των κινηματογραφικών ταινιών: The Bachelor (1, 2 και 3), Μαριονέτες, Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. 🎥Των τηλεοπτικών εκπομπών: Barman, Cinéλθετε. 🎥Των θεατρικών παραστάσεων: Από την..

0 σχόλιο

Η People Entertainment Group…

Η People Entertainment Group καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς (άντρες και γυναίκες) που έχουν άριστη γνώση τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου για την παράσταση «ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ» του Αλέξανδρου-Ρίζου Ραγκαβή..

0 σχόλιο

Ανακοίνωση ακρόασης για την…

Ζητούνται άνδρες και γυναίκες performers/ηθοποιοί για την θεατρική παράσταση “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και διασκευή Στρατή Πασχάλη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 35 ετών και να έχουν γνώσεις χορού και τραγουδιού. Επιπλέον γνώση..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ…

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ (ΣΕΖΟΝ ’19 – ’20) 1) Ζητείται άντρας ηθοποιός με έφεση στην κωμωδία για πρωταγωνιστικό ρόλο(ερμηνευτικής ηλικίας (25-30)..

0 σχόλιο

Ακρόαση για την παράσταση…

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κατά την χειμερινή  περίοδο 2019-2020  πρόκειται να παρουσιάσει την παράσταση «ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις. Για τον λόγο αυτό οργανώνεται Ανοιχτή Ακρόαση, την Κυριακή 19..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άντρες και…

Ακρόαση για την παράσταση «Το ημέρωμα της Στρίγγλας Reversed» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσονόπουλου, που θα ανέβει την χειμερινή περίοδο 2019 σε θέατρο της Αθήνας. Ζητούνται επαγγελματίες ηθοποιοί: Άντρες, ερμηνευτικής ηλικίας 20 – 30 Γυναίκες,..

0 σχόλιο

Ακρόαση για παιδική παράσταση…

Οι  «Όψεις Πολιτισμού» και ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου ΑΜΑΛΙΑ  Μάνος Πετούσης, επέλεξαν για την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΑΜΑΛΙΑ για την χειμερινή περίοδο 2019-2020,  ένα από τα σημαντικότερα έργα της παιδικής λογοτεχνίας «ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ..

0 σχόλιο