ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Ακρόαση για τη “Σαλώμη”…

  Ο Αριστοτέλης Μαγουλάς και η Limitless Productions διοργανώνουν ακρόαση για τον επώνυμο ρόλο της “Σαλώμης” του Όσκαρ Ουάιλντ που θα ανέβει την άνοιξη του 2019 σε θέατρο της Αθήνας...

0 σχόλιο

Το Akroasis.gr αναζητά μουσικές…

Το Akroasis.gr αναζητά  μουσικές μπάντες, εως τρία άτομα, ολα τα είδη μουσικής, με ανάλογη εμπειρία, για τα live της Παρασκευής της μικρής σκηνής του μπαρ του Akroasis. ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:..

0 σχόλιο

Το Akroasis.gr αναζητά stand…

Το Akroasis.gr αναζητά άμεσα stand up comedian KAI δυο ταλαντούχους ηθοποιούς για τις επόμενες παραγωγές του. ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 1)  Αποστείλατε βιογραφικό και βίντεο στο η καλέστε στο 6972211180 2)..

0 σχόλιο

Ακρόαση για ηθοποιούς από…

Η Εταιρεία θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ αναζητά ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 25-30 ετών, για τη νέα της παραγωγή «Αδύναμοι χαρακτήρες» που βασίζεται στο βιβλίο της Βίβιαν Στεργίου «Μπλε υγρό». Αποστολή βιογραφικού..

0 σχόλιο

Ανακοίνωση ακρόασης

Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Κάθε δεύτερη Τρίτη», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Μάρτιος - Απρίλιος 2019 στο Θέατρο Σοφούλη (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης), σε κείμενο Αντωνίας Θεοχαρίδου και σε σκηνοθεσία Αστέρη Νάτσιου, αναζητείτε ένας επαγγελματίας άνδρας..

0 σχόλιο

Ανάγκες ηθοποιών για διαφημιστικό

Ανάγκες ηθοποιών για διαφημιστικό. -Γυναίκες ηθοποιοί γύρω 40 ετών περίπου, με καστανό μαλλί, ζητούνται για διαφήμιση. -Γυναίκες ηθοποιοί, αθλητικές, 35 ετών περίπου, ζητούνται για διαφήμιση. Στείλτε πρόσφατη φωτογραφία και τηλέφωνο..

0 σχόλιο

Ακρόαση για γυναίκα ηθοποιό…

Η AMKE TATOU αναζητεί γυναίκα ηθοποιό ηλικίας 20 - 35 ετών, με εμπειρία στην κίνηση, είτε επαγγελματική, είτε ερασιτεχνική, για θεατρική performance που θα παρουσιαστεί σε θέατρο της Αθήνας τον Μάιο 2019.Το..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρες στη…

Η ΕPOPSIS ΑΜΚ ολοκληρώνοντας τον κύκλο των οντισιόν για τις νέες θεατρικές παραγωγές της,  που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη τη θεατρική σαιζόν 2018-2019, αναζητά άνδρες ηθοποιούς. Συγκεκριμένα: – 1 άνδρα ερμηνευτικής..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρα ηθοποιό…

Το ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ Αναζητά επαγγελματία νέα ηθοποιό, απόφοιτο δραματικής σχολής, ερμηνευτικής ηλικίας 20 ετών με ύψος έως 1,70 σε ξανθά ή ανοιχτά χρώματα αυστηρά. Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να υποβάλουν βιογραφικό, με..

0 σχόλιο

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο…

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή» με τη Βασιλεία Δημηνίδου.  Ένα σεμινάριο βασισμένο στην ανάγκη της καθαρότητας της ψυχής του καλλιτέχνη και πως να τη διατηρούμε σε..

0 σχόλιο