ΟΝΤΙΣΙΟΝ

thumbnail

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ηθοποιοί με εμπειρία ερμηνευτικής ηλικίας 30-40 ζητούνται για μια σειρά τηλεοπτικών διαφημίσεων άμεσα. Η επιλογή βιογραφικών θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα του Akroasis.gr . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άντρες ηθοποιούς

Η Ομάδα Τικ Τακ Ντο, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου για παιδιά, αναζητά άντρα ηθοποιό, με ικανότητα στο τραγούδι και στο χορό, για τις ανάγκες των παραστάσεων της..

0 comment
thumbnail

ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΖΗΤΕΙΤΑΙ…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 30-40 Αποστολή βιογραφικών στο vasiliakroasis@gmail.con η στο info@akroasis.gr

0 comment
thumbnail

ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ

ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 40-45 Κ 60-65 Αποστολή βιογραφικών στο vasiliakroasis@gmail.con η στο info@akroasis.gr

0 comment
thumbnail

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Ηθοποιοί κάθε ηλικίας ζητούνται για τηλεοπτικά γυρίσματα άμεσα από μεγάλο κανάλι σε σήριαλ και συμμετοχή σε μικρού μήκους ταινία. Η επιλογή βιογραφικών θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα του Akroasis.gr..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση από το θέατρο…

Η σκηνοθέτης Άννα Σεβαστή Τζίμα, καλεί σε συνάντηση γνωριμίας νέους ηθοποιούς και μουσικούς για το παιδικό Χριστουγεννιάτικο musical «Καλικάντζαροι! Αποστολή γη» που θα παιχτεί στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης. Τι θα..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άνδρα ηθοποιό…

Ο Σταμάτης Πακάκης μετά τo «ΜΑΝΑ» (Faust 2018) και το «550» (Faust 2019) ανεβάζει τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γ. Ρίτσου. Ζητείται άνδρας ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 30 ετών με καλή..

0 comment

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ…

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ 2-3 ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ BAR THEATRE AKROASIS ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ info@akroasis.gr Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 2105320601- 6972211180  

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άντρες και…

Κλειστή ακρόαση με προκαθορισμένο ραντεβού για ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας από 35 έως 45 ετών, θα πραγματοποιηθεί από το Akroasis για την επόμενη παραγωγή της, που θα πραγματοποιηθεί..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άνδρες και…

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης και η ομάδα NAIL.hitnrun πραγματοποιούν ακρόαση, για τις ανάγκες της παράστασης “Nosferatu”, που θα ανέβει τον Απρίλιο του 2020, σε γνωστό θέατρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα..

0 comment