ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Ακρόαση για άντρα ηθοποιό

O θεατρικός οργανισμός ALTERA PARS αναζητά άνδρα ερμηνευτικής ηλικίας 16-20 ετών για παραγωγή της νέας θεατρικής σαιζόν 2018- 2019.  Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί ΑΚΡΟΑΣΗ την Τρίτη 23/10/2018  στις 14.00. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ…

Ο σκηνοθέτης Χρήστος Ράντου πραγματοποιεί ακρόαση για το θεατρικό έργο Αμνησία στον Έρωτα 4 #humanity, το οποίο θα ανέβει σε γνωστό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας το Φλεβάρη. Ζητούνται ηθοποιοί..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρες στη…

Η ΕPOPSIS ΑΜΚ ολοκληρώνοντας τον κύκλο των οντισιόν για τις νέες θεατρικές παραγωγές της,  που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη τη θεατρική σαιζόν 2018-2019, αναζητά άνδρες ηθοποιούς. Συγκεκριμένα: – 1 άνδρα ερμηνευτικής..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρα ηθοποιό…

Το ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ Αναζητά επαγγελματία νέα ηθοποιό, απόφοιτο δραματικής σχολής, ερμηνευτικής ηλικίας 20 ετών με ύψος έως 1,70 σε ξανθά ή ανοιχτά χρώματα αυστηρά. Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να υποβάλουν βιογραφικό, με..

0 σχόλιο

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο…

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή» με τη Βασιλεία Δημηνίδου.  Ένα σεμινάριο βασισμένο στην ανάγκη της καθαρότητας της ψυχής του καλλιτέχνη και πως να τη διατηρούμε σε..

0 σχόλιο