ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Κάλεσμα στα μέλη του…

Κάλεσμα στα μέλη του επίσημου site του Akroasis για τις ανάγκες της εταιρείας στο κομμάτι της παραγωγής. Όπως σας έγινε γνωστό για το νέο θεατρικό χώρο που ετοιμάζουμε χρειαζόμαστε ανθρώπους..

0 σχόλιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ

O εκπαιδευτικός και σκηνοθέτης Δημήτρης Τσίρος θα χρειαστεί για τις ανάγκες του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος διαδραστικού κινηματογράφου του εκπαιδευτικού οργανισμού Φωτόγραμμα, έναν ηθοποιό  άντρα, ερμηνευτικής ηλικίας 22-30 . Για περισσότερες..

0 σχόλιο

Ακρόαση για αντρικό ρόλο…

Για τις ανάγκες της νέας παράστασης σύγχρονου θεατρικού έργου που πρόκειται να παρουσιαστεί τη χειμερινή σεζόν 2018-2019, σε σκηνοθεσία του Φώτη Σπύρου, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση στο θέατρο Έαρ Βικτώρια (Μαγνησίας 5 & Αριστοτέλους 132,..

0 σχόλιο

Η Θεατρική ομάδα "Νεάπολις"…

Η Θεατρική ομάδα "Νεάπολις" αναζητά επαγγελματίες ηθοποιούς απόφοιτους δραματικής σχολής ( έναν άνδρα και μια γυναίκα) ερμηνευτικής ηλικίας έως 30 ετών με φωνητικές και χορευτικές ικανότητες για την παράσταση για..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Η Facta Non Verba ζητάει 5 ηθοποιούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου για να συνεργαστούν σε ερευνητικό-πειραματικό θεατρικό πρότζεκτ με ιστορικό θέμα. Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μέχρι Κυριακή..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ 

Κλειστή ακρόαση με προκαθορισμένο ραντεβού για ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας από δεκαέξι έως εξήντα ετών, θα πραγματοποιηθεί από την TEXNIS GENESIS για τις νέες παραγωγές της, για τη..

0 σχόλιο

Η «ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ»

Η «ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ» Ένας νέος θεσμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα Έναν νέο θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης δημιουργούν οι Μορφές Έκφρασης με την «Παραμυθένια Ορχήστρα». Νέοι καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές,..

0 σχόλιο

Οντισιόν για την παιδική…

H παιδική σκηνή Ονειροπόληση του Θεάτρου Κάτια Δανδουλάκη αναζητεί ηθοποιούς: δύο άνδρες ηλικίας 20-45 ετών  δύο γυναίκες ηλικίας 20-35 ετών  για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν την χειμερινή περίοδο στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη αλλά ο θίασος..

0 σχόλιο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ…

Η Βασιλεία Δημηνίδου και η ομάδα του Akroasis.gr πραγματοποιεί ανοιχτή οντισιόν και προσκαλεί όλους όσους  επικοινώνησαν μαζί μας ηλεκτρονικά για μια συνάντηση εφ όλης της ύλης όπως και ηθοποιούς για..

0 σχόλιο

Ακρόαση ηθοποιών Κώστα Μελίδη…

Ακρόαση ηθοποιών Για τις ανάγκες δυο νέων θεατρικών παιδικών παραγωγών, σε σκηνοθεσία των Κώστα Μελίδη και Κρίτωνα Ζαχαριάδη αντίστοιχα, ζητούνται ηθοποιοί για τη θεατρική χρονιά (2018-2019). Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν..

0 σχόλιο