ΟΝΤΙΣΙΟΝ

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Η Facta Non Verba ζητάει 5 ηθοποιούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου για να συνεργαστούν σε ερευνητικό-πειραματικό θεατρικό πρότζεκτ με ιστορικό θέμα. Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μέχρι Κυριακή..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ 

Κλειστή ακρόαση με προκαθορισμένο ραντεβού για ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας από δεκαέξι έως εξήντα ετών, θα πραγματοποιηθεί από την TEXNIS GENESIS για τις νέες παραγωγές της, για τη..

0 σχόλιο

Η «ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ»

Η «ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ» Ένας νέος θεσμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα Έναν νέο θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης δημιουργούν οι Μορφές Έκφρασης με την «Παραμυθένια Ορχήστρα». Νέοι καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές,..

0 σχόλιο

Οντισιόν για την παιδική…

H παιδική σκηνή Ονειροπόληση του Θεάτρου Κάτια Δανδουλάκη αναζητεί ηθοποιούς: δύο άνδρες ηλικίας 20-45 ετών  δύο γυναίκες ηλικίας 20-35 ετών  για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν την χειμερινή περίοδο στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη αλλά ο θίασος..

0 σχόλιο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ…

Η Βασιλεία Δημηνίδου και η ομάδα του Akroasis.gr πραγματοποιεί ανοιχτή οντισιόν και προσκαλεί όλους όσους  επικοινώνησαν μαζί μας ηλεκτρονικά για μια συνάντηση εφ όλης της ύλης όπως και ηθοποιούς για..

0 σχόλιο