ΟΝΤΙΣΙΟΝ

thumbnail

Ακρόαση από την Limitless…

Ακρόαση από τη LIMITLESS PRODUCTIONS για ηθοποιούς και χορευτές. Η LIMITLESS PRODUCTIONS και ο σκηνοθέτης Αριστοτέλης Μαγουλάς αναζητούν ηθοποιούς και χορευτές για συνεργασία, άνδρες και γυναίκες σκηνικής ηλικίας 22 -..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ…

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ «ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ» - ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Η «Θεατρική Λύση» καλεί σε ακρόαση την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 στην έδρα της Παραμυθίας 28- 30 στον Κεραμεικό –..

0 comment
thumbnail

Η ομάδα Nefelopetra αναζητά…

Η ομάδα Nefelopetra αναζητά τραγουδίστρια για μόνιμη συνεργασία για το live project “Nefelopetra Corsari “ με κλεισμένη πρώτη εμφάνιση στο Σημείον 29 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να έχουν ετοιμάσει το..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ…

Ζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί για θεατρική παράσταση που θα ανέβει μέσα Δεκεμβρίου στο θέατρο Παραμυθίας. Πρόκειται για νέα ελληνική κωμωδία. Αμοιβή με ποσοστά και ένσημα. Βιογραφικά μέχρι 15/10 στο..

0 comment
thumbnail

Ανοιχτό κάλεσμα για νέα…

  Ανοιχτό κάλεσμα για νέα μέλη της Παραμυθένιας Ορχήστρας   Από αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσει και εφηβική παραμυθένια ορχήστρα.     Το εφηβικό τμήμα απευθύνεται σε παιδιά 11 και..

0 comment
thumbnail

Το Akroasis Theatre αναζητά…

Το Akroasis Theatre αναζητά άντρα ηθοποιό για την χειμερινή περίοδο, για δραματικό μονόλογο της Βασιλείας Δημηνίδου, με ανάλογη εμπειρία, να έχει σκληρά χαρακτηριστικά, ερμηνευτικής ηλικίας 40-45 ετών. Ήμερες και ώρες..

0 comment
thumbnail

H ομάδα Nefelopetra αναζητά…

H ομάδα Nefelopetra αναζητά χορεύτρια με μεγάλη ευλυγισία,αθλήτρια ρυθμικής άνω των 18 ετών, ή contorsionist για την καινούρια της παραγωγή που θα παιχτεί στο Pirée από τον Οκτώβριο του 2019..

0 comment
thumbnail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ 30 & 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ για τις ανάγκες των παραστάσεων της θεατρικής περιόδου 2019 – 2020 της Παιδικής Σκηνής σε σκηνοθεσία Πάνου..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση από Εscape Room

Ακρόαση από escape room στους Αμπελόκηπους. Ζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί για μόνιμη εργασία με σταθερό μισθό. Προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των escape rooms θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι απαραίτητη...

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ…

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ!» ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 Ζητείται άντρας ηθοποιός άνω του 1,70 με έφεση στην κωμωδία για πρωταγωνιστικό ρόλο (ερμηνευτικής ηλικίας..

0 comment