EVETANOUDI

ΕΒΕΛΙΝΑ
 • Μέλος από,2021-07-21
 • Φύλλο (*) Γυναίκα
 • Ηλικία 38 - 42 Ετών
 • Ερμηνευτική ηλικία 35 - 45 Ετών
 • Χρώμα μαλλιών Μαύρα
 • Προυπηρεσία (*) Έμπειρος
 • Ιθαγένεια Ελληνική
 • Video https://www.youtube.com/watch?v=CP8pwgcFEyU&list=PLiyJjX5_uamgz12C8k_E4W6HoFAjv-9Fj&index=3

Εδώ και αρκετά  χρόνια ασχολούμαι με την  Τέχνη. Ξεκινώντας με την  Ποίηση έχω εκδώσει το πρώτο μου βιβλίο το 2018,γράφω , δημοσιεύω και συμμετέχω σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς με διάφορεςδιακρίσεις εδώ και πολλά χρόνια και από το 2012 περισσότερα ενεργά πια με τηνΘεατρική Τέχνη.

£  Από το 2012 δουλεύω εθελοντικά μεπαιδιά , στον τόπο που διαμένω, στην διδασκαλία και παιχνίδι, διευθύνω καιίδρυσα την ίδια χρονιά Ερασιτεχνική Ομάδα Θεάτρου με πλήθος παραστάσεων σε όλοτον Νομό Θεσσαλονίκης και συμμετοχές και διακρίσεις σε Θεατρικά φεστιβάλ.

Πτυχίο Δραματοθεραπείας  από την Σχολή Ευδόκιμος του Ωδείου- Όπερα Αθηνών.

Το 2012 ίδρυσα την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Γερακαρούς και η πρώτη της  θεατρική απόπειρα ήταν το έργο του Ντάριο Φο, «Δε πληρώνω δε πληρώνω». Εμπνεύστριακαι υπεύθυνη ομάδος από τότε μέχρι σήμερα  με πολλές ώρες μελέτης επί της σκηνοθεσίας, της υποκριτικής θεωρίας, του θεατρικού παιχνιδιού και το στήσιμο μιας ολόκληρης παράστασης, αναπλήρωσα το κενό των σπουδών καθώς το δικό μου πτυχίο είναι σε άλλο κλάδο. Το δεύτερο έργοπου παρουσίασα,  είναι «Οι Συμπέθεροι απτα Τίρανα» των Ρέππα και Παπαθανασίου, συνέχισα με «Ξύπνα Βασίλη» του Δ. Ψαθά ,κατόπιν με το «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σαίμον και το τελευταίο έργο της σεζόν είναι«Οι Θαλασσιές οι Χάντρες» του Γιάννη Δαλιανίδη ειδικά διασκευασμένο με θεατρικήαπόδοση, μία μοναδική παράσταση με χορευτικά, τραγούδι και υπέροχα σκηνικά.

Έχουμε πραγματοποιήσει πλήθος επιτυχημένων παραστάσεων σεπεριοδείες σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης και έχουμε συμμετέχει σε αρκετάφεστιβάλ  του Κέντρου Πολιτισμού  της Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και στα ετήσιαθεατρικά φεστιβάλ του Δήμου Λαγκαδά. Μάλιστα, το 2018 στο Φεστιβάλ του θεάτρου«Αλέξανδρος» , στις 25/11/2018 υπό την διοργάνωση της Περιφέρειας ΚεντρικήςΜακεδονίας, η ομάδα μας απέσπασε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Α’Γυναικείου Ρόλου, στο έργο μας «Συμπέθεροι απ’ ταΤίρανα» και την επόμενη χρονιά στις 23/11 στον ίδιο χώρο, υπό τη διοργάνωση του ίδιουφορέα,  στο CommedyFestival, αποσπάσαμε τον καλύτεροπρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό στον μικρό 7χρόνο ηθοποιό Γιώργο Καραγιαννίδη με τησυμμετοχή μας «Οι Θαλασσιές οι Χάντρες». Επίσης , σε κάποιους  από τους ηθοποιούς μας , μέσω της θεατρικήςομάδας, δόθηκαν ευκαιρίες να ασχοληθούν και πιο επαγγελματικά η να συμμετέχουνπαράλληλα και σε άλλες αξιόλογες ομάδες: Ο Πρόδρομος Ροντίρης, έπαιξε πέρσι δίπλα σε επαγγελματίες ηθοποιούς ,στη παράσταση “Κατα Φαντασίαν Ασθενής” που ανέβασε το θέατρο Ρο του κύριουΡοντίδη Γιώργου και συνεχίζει φέτος με τον «Αρχοντοχωριάτη.      

Ένας πραγματικά περιοδεύων θίασος, πουξεκίνησε από μια μικρή παρέα έξι ατόμων το 2012 και σήμερα αριθμεί δεκαπέντεμέλη μαζί με τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς μας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμεκαι ότι κάνουμε, θέλουμε να είναι, όσο περισσότερο γίνεται, για ερασιτεχνική ομάδα,άρτιο και ολοκληρωμένο από κάθε άποψη.

Το βασικό μυστικό της επιτυχίας, εκτός της αγάπης  και της σκληρής δουλειάς, όσον αφορά τηντέχνη της παράστασης, βρίσκεται στην οργάνωση και στην ομαδικότητα.

Ότι αφήνεις στην τύχη του σε αφήνει και γω δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του.

https://www.facebook.com/groups/360861007377676Σπουδές

 • ΘΕΟΛΟΓΟΣ
  2000 - 2004 ΑΠΘ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ