ΜΟΥΣΙΚΗ

thumbnail

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ…

  Ο άνθρωπος μπορεί να είναι τίποτα και τα πάντα ταυτόχρονα. Έχει μέσα του τα πάντα. Έχει ζήσει τόσες ζωές και μπορεί να ζήσει άλλες τόσες. Γι' αυτό το θέατρο..

0 comment
thumbnail

Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ…

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο από ανάγκες που έχουμε δημιουργήσει εμείς για τον εαυτό μας και είναι εντελώς ψεύτικες. Όλα μας σχεδόν τα προβλήματα..

0 comment
thumbnail

Διαγωνισμός Διηγήματος & Διαγωνισμός…

ΙΑΝΟS | Διαγωνισμός Διηγήματος & Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2020 Θέμα: «Ημερολόγια καραντίνας»… …Γιατί με την Τέχνη πολεμάμε την κοινωνική απομόνωση! Ο IANOS, για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει Διαγωνισμό Διηγήματος και Φωτογραφίας..

0 comment
thumbnail

Κάτι από τα παλιά

Πασχαλιά Αργυροπούλου «Κάτι από τα παλιά» Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2019 Επιμέλεια: Νάντια Φαμέλου ISBN: 978-960-9547-81-9 Σελ. 72 Τιμή: 7,00€ Διαστάσεις: 14.5cm Χ 21cm   Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός η ποιητική..

0 comment
thumbnail

Η ΦΟΝΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ…

Η Κοινότητα Τέχνης «Ηχοποιοί» του Νίκου Τουλιάτου και ο σκηνοθέτης Νίκος Περέλης παρουσιάζουν το έργο «Η Φονική Νύχτα των Ατρειδών», σε μετάφραση, δραματουργική σύνθεση και σκηνοθεσία Νίκου Περέλη. Η παράσταση..

0 comment
thumbnail

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Crete International Poetry Festival 6-9 Μαΐου 2020 ◾ Ηράκλειο Κρήτης 15 Καλεσμένοι Ποιητές από όλο τον Κόσμο Teaser: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Crete International Poetry Festival..

0 comment
thumbnail

GRAND AMOUR

GRAND AMOUR ΤΩΝ Ηλία Κοβάνη – Κατερίνας Ζαφειράτου Πρεμιέρα Σάββατο 21 Μαρτίου Ή Αγαπάς ή δεν Αγαπάς Το Grand Amour είναι ένα έργο εμπνευσμένο από τη σχέση του Samuel Beccet..

0 comment
thumbnail

ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ

Οι «Πιστωτές» του Στρίντμπεργκ «εγκαθίστανται» στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο! Από 6 Μαρτίου. κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. "Είσαι σαν τον κλέφτη απέναντί μου. Και μόλις στο..

0 comment
thumbnail

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

  IANOS ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | ΤΑΚΗΣ ΒΟΥΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΡΙΟ «ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ» Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 21:30 ο τραγουδοποιός Τάκης Βούης έρχεται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας..

0 comment
thumbnail

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

IANOS ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ & ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 21:30 ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Βίκυ Καρατζόγλου θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί στον..

0 comment