ΜΟΥΣΙΚΗ

thumbnail

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

Είναι από τις χαρακτηριστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού και το υπηρετεί από τις αρχές του ’90, που πρωτοεμφανίστηκε στον χώρο. Στην καριέρα της, η Γιώτα Νέγκα στάθηκε επάξια από μικρά..

0 comment
thumbnail

Συνέντευξη στην Κάτια Σωτηρίου

Φιλαρέτη Κομνηνού Συνέντευξη στην Κάτια Σωτηρίου για το mytheatro.gr Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολύτιμα πετράδια του ελληνικού θεάτρου. Μια γυναίκα σημείο αναφοράς για τη δυναμική..

0 comment
thumbnail

"ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ"

ΔΡΑΜΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το έργο είναι αληθινή ιστορία και αποτελείτε από δυο μονολόγους που μπλέκονται μεταξύ τους με αποκορύφωση τη συνάντηση των πρωταγωνιστών επί σκηνής προκειμένου να μας διδάξουν το μάταιο..

0 comment

Βραβείο για τον Γιάννη…

Mεγάλο Βραβείο στη Figueira da Foz και αλλα 9 διεθνη βραβεια: το αστικό γουέστερν του Δημήτρη Αθανίτη μ' έναν εκπληκτικό Γιάννη Στάνκογλου. Το 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και το Βραβείο..

0 comment
thumbnail

Συνέντευξη με την Άντζελα…

Άντζελα Μπρούσκου Συνέντευξη στην Κάτια Σωτηρίου για το mytheatro.grΤην Άντζελα Μπρούσκου τη γνώρισα μέσα από το ΝΑΙ της, το 2001. Παρασυρμένη αρχικά περισσότερο από το ενδιαφέρον μου για την απόδοση..

0 comment
thumbnail

Συνέντευξη της Λίζυ Ξανθοπούλoυ

‘’Γιατί μαμά;’’ Μια ανατρεπτική παράσταση για την εξάρτηση   Της ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΡΕΖΗ «Δεν ξέρω αν θ’απαλλαγώ ποτέ από την μυρωδιά της χλωρίνης στα χέρια σου. Για μένα αυτό ήταν το..

0 comment
thumbnail

ΕΝΑ "ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ" ΑΠΟ ΤΗ…

ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΗ..

0 comment