ΝΕΑ

Η Βικτώρια Χαλκίτη παραδίδει…

Η Βικτώρια Χαλκίτη παραδίδει εξειδικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα   Το Twenty8 Recording Studio υποδέχεται το 2018 με την Βικτώρια Χαλκίτη για περιορισμένο αριθμό vocal sessions -One on One-. Εξειδικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα..

0 σχόλιο

«Εφημερίς των Κυριών: Τ΄όνειρο»

«Εφημερίς των Κυριών: Τ΄όνειρο» Λίγα λόγια για το έργο Μια ιδιαίτερη παράσταση, αφιερωμένη στην πρώτη Ελληνίδα φεμινίστρια και εκδότρια εφημερίδας, την Καλλιρρόη Σιγανού-Παρρέν, θα ανέβει στο τέλος Φεβρουαρίου, στη Μουσική..

0 σχόλιο

ΤΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ ΚΑΛΕΙ…

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, από ώρα 14.00 έως ώρα 19.00, το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ καλεί σε ακρόαση νέους πτυχιούχους δραματικών σχολών για την επιλογή τεσσάρων ανδρών και δύο γυναικών που..

0 σχόλιο

«Το δέντρο που έδινε»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Τελευταίες παραστάσεις: Κυριακή 25/2 & Κυριακή 4/3  «Το δέντρο που έδινε» Σελ Σιλβερστάιν Το «Δέντρο που έδινε»  είναι μια διασκευή από το ομότιτλο..

0 σχόλιο

Το φεστιβάλ νέων θεατρικών…

Στo πλαίσιo ενός από τους βασικούς στόχους του θεάτρου μας, να φιλοξενεί νέες καλλιτεχνικές φόρμες και προβληματισμούς, το Επί Κολωνώ διοργανώνει και φέτος το φεστιβάλ off-off Athens του 2018. Στα εννέα προηγούμενα φεστιβάλ η..

0 σχόλιο