ΝΕΑ

ΧΑΡΟΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΤ

ΧΑΡΟΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΤ Του Κόλιν Χίγκινς, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη Θανάσης Τσαλταμπάσης – Τάνια Τσανακλίδου Το ανατρεπτικό και συγκινητικό αριστούργημα του Κόλιν Χίγκινς «Χάρολντ και Μοντ», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη..

0 σχόλιο

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…

Για τις ανάγκες της παράστασης «ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ» που θα ανέβει το Νοέμβριο σε κεντρική σκηνή της Αθήνας, αναζητούμε έναν άντρα και μια γυναίκα ηθοποιό, ηλικίας έως 35 ετών. Το κείμενο..

0 σχόλιο

ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα σαράντα ~ Bιωματικό σεμινάριο ~ Mια διαφορετική προσέγγιση έξω από τα κοινότυπα, για την ομορφιά και την ιερότητα της γυναικείας φύσης, κατά την περίοδο της μετάβασης..

0 σχόλιο

Ακρόαση για την παράσταση…

Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Λαλούμης, και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Παπαδημητρίου, πραγματοποιούν ακρόαση για την παράσταση «Η απειλή των Κόουζ», που θα ανέβει την περίοδο 2019-2020 για πρώτη..

0 σχόλιο

10 Μικροί Νέγροι

1 Απομονωμένο Νησί 10 Άγνωστοι μεταξύ τους Άνθρωποι 1 Παιδικό Ποιηματάκι 10 σκοτεινές ιστορίες από το παρελθόν….. Το συναρπαστικό αριστούργημα της Άγκαθα Κρίστι “10 Μικροί Νέγροι” (And Then There Were..

0 σχόλιο

«Μόγλης» και «Τα ταξίδια…

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά «Πολύτιμοι Λίθοι», δυο αριστουργήματα της κλασικής λογοτεχνίας προσαρμοσμένα στο ύφος της εποχής μας: «Ο Μόγλης..

0 σχόλιο

Μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών…

Μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών για τις εξετάσεις της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και όλων των Δραματικών σχολών. Υπεύθυνος διδασκαλίας,ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Χρήστος Γαλάνης. Πλήρης και υπεύθυνη προετοιμασία για τις εισαγωγικές..

0 σχόλιο

Τζένη Κατσίγιαννη

- Τζένη Κατσίγιαννη: Στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού - Ποια τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο; - Τζένη Κατσίγιαννη: Ετοιμάζει νέο τραγούδι με την υπογραφή του Βασίλη Μπατή..

0 σχόλιο

«Έρημα κορμιά»

Σοφία Αρβανίτη  «Έρημα κορμιά» από το cd «Αλαβαρντάχαλα – τραγούδια των καιρών». Η τελευταία κυκλοφορία της Σοφίας Αρβανίτη είναι το cd «Αλαβαρντάχαλα – τραγούδια των καιρών». Είναι η ενδέκατη κυκλοφορία άλμπουμ για την αγαπημένη..

0 σχόλιο

«ΤΡΟΦΗ»

"Ανθρωπότητες" Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Άνοιγμα στην πόλη - Πειραιάς με τη συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών «ΤΡΟΦΗ» Η ιστορία αποτυπωμένη στα δόντια της εργατικής τάξης Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20:00 Πλατεία..

0 σχόλιο