Ποιοί είμαστε

Το Akroasis είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τους καλλιτέχνες, που σκοπό έχει να καλύψει την ανάγκη που δημιουργείται για τέχνη στις μέρες μας αλλά και να αναλάβει την οργάνωση του χώρου στα δρώμενα των τεχνών. 

Εκτιμώντας τις ανάγκες του καλλιτέχνη για δημιουργία στην πράξη άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης συνεργάστηκαν πάνω σε μια ιδέα της Β.Δημηνίδου (συγγραφέας,ηθοποιός,παραγωγός) και ίδρυσαν το Akroasis, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να συνεργαστούν, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον τομέα της δουλειάς τους, αποκτώντας έτσι πείρα και φήμη, απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη επαγγελματία, αλλά καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο και το καλύτερο δυνατό για την καριέρα τους. 

Το Akroasis ειναι ένα site οδηγός για όλους τους ανθρώπους που είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίηση μιας ολοκληρωμένης δουλειάς, πάνω στην τέχνη του θεάτρου, του κινηματογράφου, αλλά και της μουσικής της λογοτεχνίας κ.α. με σκοπό περισσότερες συνεργασίες με επιτυχημένα αποτελέσματα και πιο ευτυχισμένους ανθρώπους…

Επίσης το site αυτό δίνει την δυνατότητα σε όλους να διαφημίσουν τη δουλειά τους μόνοι τους προς το κοινό αλλά και μέσω εγγεγραμμένων συνεργατών, όπως επίσης και τη δυνατότητα καταχώρησης και παράλληλα αναζήτησης έργου, παραγωγού, σκηνοθέτη, τεχνικών και οτι άλλο θεωρείται απαραίτητο για την πραγματοποίηση κάθε καλλιτεχνικής δραστηριότητας, παραστάσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις λογοτεχνίας, εικαστικά, μουσικές παραστάσεις κ.α.Το Akroasis.gr διαθέτει επίσης δικό του θεατρικό χώρο χωρητικότητας 80 ατόμων (Akroasis Theatre) και ξεχωριστή σκηνή μπαρ για μικρά μουσικά σχήματα που διατίθεται ανάλογα τη διαθεσιμότητα για την παρουσίαση των εκδηλώσεων η παραστάσεων μικρών ομάδων στην περιοχή της Κυψέλης. (Κυψέλης 15) O χώρος δίνετε και για πρόβες σε προνομιακή τιμή όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αν είστε καλλιτέχνης η ασχολείστε με οποιοδήποτε σχετικό επάγγελμα επισκεφτείτε το Akroasis.gr και κάντε την εγγραφή σας δωρεάν στην κατηγορία επαγγελμάτων που ανήκετε. Αν είστε εταιρεία και θέλετε ενα εργαλείο που θα σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μόνοι σας την αγγελία εργασίας σας, να βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα για τη δουλειά σας και να προβάλετε το γραφείο σας, γραφτείτε στην κατηγορία εταιρείες στο μοναδικό site καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας στο info@akroasis.gr και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς και την καριέρα σας!


cs_image_url


Το Akroasis.gr διαθέτει δικό του θεατρικό χώρο χωρητικότητας 80 ατόμων (Akroasis Theatre) και ξεχωριστή σκηνή για μικρά μουσικά σχήματα που διατίθεται ανάλογα τη διαθεσιμότητα για την παρουσίαση των εκδηλώσεων η παραστάσεων μικρών ομάδων στην περιοχή της Κυψέλης . (Κυψέλης 15)

Ευχαριστούμε.


 • img-circle

  Φοβερή δουλειά. Μπράβο στη Βασιλεία και στους συνεργάτες της!

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ

  Ηθοποιός
 • img-circle

  Μοναδικό εργαλείο! Έλειπε απο το χώρο μας. Μπράβο στη Βασιλεία για την ιδέα και την πρωτοβουλία της να το οργανώσει.

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

  Ηθοποιός
 • img-circle

  Έξυπνη κίνηση. Χρειάζονταν κάτι τέτοιο στο χώρο μας. Το πιο φτηνό μέσω για ακριβή διαφήμιση του εαυτού σου και της δουλειάς σου.

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ

  Ηθοποιός
 • img-circle

  Ως σκηνοθέτης δεν έχω χρόνο για ψάξιμο. Το Ακρόασις είναι ιδανικό εργαλείο για να κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη.

  ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

  σκηνοθέτης
 • img-circle

  Για εμάς τους συγγραφείς είναι ο μοναδικός τρόπος να διαδώσουμε την τέχνη της θεατρικής γραφής αλλά και να προωθήσουμε τα κείμενα μας ώστε να ανέβουν στη σκηνή με τους κατάλληλους συνεργάτες!

  ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΗΣ

  συγγραφέας / ηθοποιός
 • img-circle

  Πολύ καλή δουλειά. Κατάλληλη για να οργανώσει όλο το χώρο της τέχνης. Πρώτη φορά κάποιος μπορεί να βρίσκει συνεργάτες, να ανεβάζει αγγελίες, να βγάζει ανακοινώσεις και να διαφημίζει παράλληλα και τη δουλειά του μέσα από ένα site.

  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

  δημοσιογράφος
 • img-circle

  Πολύ πρωτοποριακό και χρηστικό εργαλείο, με ευρεία γκάμα θεμάτων και επαγγελμάτων. Θα βοηθήσει πολύ τους νέους που βγαίνουν απ΄τις σχολές να βρουν το δρόμο τους.

  ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

  σκηνοθέτης
 • img-circle

  Μια πλατφόρμα εύκολη στη χρήση που θα λύσει τα χέρια των καλλιτεχνών, των τεχνικών, της δημοσιογραφίας. Από το κείμενο μέχρι την πρεμιέρα, όλοι οι συντελεστές και όσα χρειάζεται κανείς για να κάνει την ιδέα του πράξη. Οτι χρειαζόταν για να οργανώσει το χώρο μας.

  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΩΜΑΙΔΟΥ

  Ηθοποιός
 • img-circle

  Η Βασιλεία για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε με τηνπρωτοποριακή της ιδέα για την οργάνωση του χώρου των τεχνών, της δουλειάς τουκαλλιτέχνη και την ολοκληρωμένη προβολή της, με ένα  site 

  ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

  ΗΘΟΠΟΙΟΣ
 • img-circle

  Πολύ ωραία ιδέα και πολύ εύχρηστο κι ευχάριστο site! Μπράβο σας!!!

  a priori