Ποιοί Είμαστε

Το Akroasis είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τους καλλιτέχνες, που σκοπό έχει να καλύψει την ανάγκη που δημιουργείται για την προβολή της τέχνης μέσω της τεχνολογίας στις μέρες μας και να προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους ψυχοθεραπείας μέσω της υποκριτικής σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους γνωστές ανά τους αιώνες όπως την ύπνωση και την ενεργειακή ψυχοθεραπεία. 

vasilia katsikaki

Εκτιμώντας τις ανάγκες του καλλιτέχνη για δημιουργία στην πράξη άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου, της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης συνεργάστηκαν πάνω σε μια ιδέα της Β.Δημηνίδου και ίδρυσαν το Akroasis, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να συνεργαστούν, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον τομέα της δουλειάς τους μέσα από την προβολή της, αποκτώντας έτσι πείρα και φήμη, απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη επαγγελματία, αλλά καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο και το καλύτερο δυνατό για την καριέρα τους. Καθώς οι εποχές αλλάζουν κι η τέχνη εξελίσσετε σε συνέχεια της πορείας μας ως εταιρεία περάσαμε στο επόμενο στάδιο και ορίσαμε το κινηματοθέατρο το όποιο δίνει τη δυνατότητα σε κάθε σπίτι να δει μια ποιοτική παράσταση στα ελληνικά με αγγλικούς υποτίτλους.

Ο σκοπός αυτού του είδους ψυχαγωγίας είναι να αρχίσει το ευρύ κοινό να εξοικειώνεται με ένα νέο είδος τέχνης που στοχεύει στην αυτογνωσία αλλά και για να αναδείξει μια γενιά νέων αξιόλογων καλλιτεχνών όπως συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί κλπ.

 Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας στο info@akroasis.gr και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς και την καριέρα σας!

Εγγραφή Στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις