Ποιοί Είμαστε

Το Akroasis είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τους καλλιτέχνες, που σκοπό έχει να καλύψει την ανάγκη που δημιουργείται για την προβολή της τέχνης μέσω της τεχνολογίας στις μέρες μας.

vasilia katsikaki
Εκτιμώντας τις ανάγκες του καλλιτέχνη για δημιουργία στην πράξη άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου, της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης συνεργάστηκαν πάνω σε μια ιδέα της Β.Δημηνίδου και ίδρυσαν το Akroasis, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να συνεργαστούν, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον τομέα της δουλειάς τους μέσα από την προβολή της, αποκτώντας έτσι πείρα και φήμη, απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη επαγγελματία, αλλά καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο και το καλύτερο δυνατό για την καριέρα τους. Καθώς οι εποχές αλλάζουν κι η τέχνη εξελίσσετε σε συνέχεια της πορείας μας ως εταιρεία περάσαμε στο επόμενο στάδιο και ορίσαμε το κινηματοθέατρο το όποιο δίνει τη δυνατότητα σε κάθε σπίτι να δει μια ποιοτική παράσταση στα ελληνικά με αγγλικούς υποτίτλους.

Λίγα λόγια για το έργο μας.

Άνθρωποι από το χώρο της τέχνης ξεκίνησαν να δουλεύουν το 2016 πάνω σε μια ιδέα της Βασιλείας Δημηνίδου (Συγγραφέας, Ηθοποιός, healer) φέρνοντας σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους για την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης δουλειάς στο χώρο της τέχνης. Μετά την επιτυχημένη πορεία του το Akroasis σήμερα περνάει στη επόμενη φάση δημιουργώντας ένα νέο είδος συγκερασμού θεάτρου και κινηματογράφου παρουσιάζοντας μια σειρά από on line θεατρικές παραστάσεις γυρισμένες σε μορφή κινηματογράφου. Ο σκοπός αυτού του είδους ψυχαγωγίας είναι να αρχίσει το ευρύ κοινό να εξοικειώνεται με ένα νέο είδος τέχνης που στοχεύει στην αυτογνωσία αλλά και για να αναδείξει μια γενιά νέων αξιόλογων καλλιτεχνών όπως συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί κλ. Επίσης επιδίωξη της ιδρύτριας του Akroasis είναι να διδάξει κάθε άνθρωπο μέσα από το έργο της αυτό και τα σεμινάρια της, αλλά και ως συγγραφέας με το βιβλίο της "Ο Θεός μέσα σου" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Οσελότος" και από την "On time books" στα αγγλικά και που επεξηγεί τον τρόπο που λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά η τέχνη μέσα από το σεμινάριο που παραδίδει με τίτλο "Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή".

 Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας στο info@akroasis.gr και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς και την καριέρα σας!

Εγγραφή Στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις