ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Εφημερίς των Κυριών: Τ΄όνειρο»

«Εφημερίς των Κυριών: Τ΄όνειρο» Λίγα λόγια για το έργο Μια ιδιαίτερη παράσταση, αφιερωμένη στην πρώτη Ελληνίδα φεμινίστρια και εκδότρια εφημερίδας, την Καλλιρρόη Σιγανού-Παρρέν, θα ανέβει στο τέλος Φεβρουαρίου, στη Μουσική..

0 σχόλιο

«Το δέντρο που έδινε»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Τελευταίες παραστάσεις: Κυριακή 25/2 & Κυριακή 4/3  «Το δέντρο που έδινε» Σελ Σιλβερστάιν Το «Δέντρο που έδινε»  είναι μια διασκευή από το ομότιτλο..

0 σχόλιο

"Το Αγκάθι της Ακακίας"

"Το Αγκάθι της Ακακίας" «Μπορεί κανείς να ξεχάσει και να καταπνίξει πολλές από τις αναμνήσεις του. Δεν μπορεί όμως να σβήσει ποτέ από τη μνήμη του τις εμπειρίες της παιδικής..

0 σχόλιο

«Να ντύσουμε τους γυμνούς»

Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη» Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης) Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300 «Να ντύσουμε τους γυμνούς» του Λουίτζι Πιραντέλλο  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 24..

0 σχόλιο

Ο Καναδάς είναι ένα…

Ο Καναδάς είναι ένα συναίσθημα που δε μοιάζει με καλοκαίρι σε ελληνικό νησί.  Μια παράσταση με τρεις ηθοποιούς που εμπνέεται από ένα διήγημα της Άλις Μονρό, ένα ποίημα του Γουίλιαμ..

0 σχόλιο