ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Αλεπού Αισωπού»

«Αλεπού Αισωπού» για μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Ακροπόλ Μετά από τις sold out παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η παιδική παράσταση «Αλεπού Αισωπού» ανεβαίνει από την 1η  Οκτώβριου στο..

0 σχόλιο

«Το Μόνον της Ζωής…

«Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» στο Θέατρο Κολωνού «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» του Γ. Βιζυηνού σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με την Ιωάννα Παππά να ενσαρκώνει καθηλωτικά όλους..

0 σχόλιο

«Ορλάντο»

«Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ για 2η χρονιά στο Skrow Μετά τη θερμή υποδοχή που έλαβε από κοινό και κριτικούς, το αριστουργηματικό έργο «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ, που διασκευάζει και σκηνοθετεί..

0 σχόλιο

«Οικογενειακή γιορτή»

«Οικογενειακή γιορτή» Η «Οικογενειακή γιορτή» Festen, η παράσταση που καθήλωσε φέτος τη θεατρική Θεσσαλονίκη και απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές σημειώνοντας συνεχή sold out, μετά το ταξίδι της στην Αθήνα – στο..

0 σχόλιο

Ξεκίνησαν οι πρόβες για…

Ο Κώστας Αρζόγλου σκηνοθετεί τους Νίνα Ακτύπη και Αρτέμη Γαβριλούκ στο "ΜέΝΓΚΕΛΕ" του Θανάση Τριαρίδη. Λεπτομέρειες :  Ξεκίνησαν οι πρόβες για το αριστουργηματικό θεατρικό έργο του Θανάση Τριαρίδη "ΜέΝΓΚΕΛΕ". Το..

0 σχόλιο