ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

thumbnail
0 comment

«Ατυχήματα» του Γιώργου Κατσιφή

«Ατυχήματα» του Γιώργου Κατσιφή Από 17 Ιανουαρίου 2020 κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 στο Θέατρο Μπιπ **Η παράσταση είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες «Για να ζεις στον παράδεισο δεν..

Read More
thumbnail
0 comment

«Ο Αστικός Μύθος του…

Θέατρο Επί Κολωνώ «Ο Αστικός Μύθος του Γ.Ψ.» του Αλκίνοου Δωρή από την Ομάδα Loxodox   Είναι αλήθεια ο Γ.Ψ. μια πραγματική απειλή ή απλώς σ’ αυτή την πόλη θριαμβεύει..

Read More
thumbnail
0 comment

Άννα και Μαρία Καλουτά-…

"Άννα και Μαρία Καλουτά- Μια ιστορία μέσα στην ιστορία", στο μικρό ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ με τις Ελένη Φιλίνη και Σοφία Αρβανίτη. ΟΙ ΚΑΛΟΥΤΑΔΕΣ ΣΤΟ "ΜΙΚΡΌ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ" Από το περασμένο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου..

Read More
thumbnail
0 comment

Κομμώτριες- Μεταπολίτευση, του Μιχαήλ…

Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός επιστρέφει στην έδρα του, το θησείον-ένα θέατρο για τις τέχνες με το χρονικό μιας εποχής, της Μεταπολίτευσης. Μονάδα μέτρησης της Ιστορίας είναι η καθημερινότητα… Αυτό το «κάθε..

Read More
thumbnail
0 comment

Αγαπημένο μου Εγώ

Δέκα ανθρώπινοι τύποι τόσο διαφορετικοί, δέκα χαρακτήρες «της διπλανής πόρτας», καθημερινοί, συνηθισμένοι, τραγικοί και κωμικοί όσο και η ζωή, φυλάνε ένοχα μυστικά, καταπιέζουν πάθη, ασφυκτιούν από μία ανάγκη να εκφραστούν,..

Read More
thumbnail
0 comment

Οι Όρνιθες, του Αριστοφάνη…

Οι Όρνιθες σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, λίγο πριν πετάξουν με προορισμό τη Χιλή και το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Λατινικής Αμερικής, καταλαμβάνουν για δύο μέρες την Κεντρική Σκηνή της Στέγης, σε..

Read More
thumbnail
0 comment

Γάμος, του Μάριου Ποντίκα…

Το Θέατρο Σταθμός παρουσιάζει τη νέα θεατρική παράσταση Γάμος, του Μάριου Ποντίκα, σε σκηνοθεσία των Κώστα Παπακωνσταντίνου και Αγγελικής Μαρίνου. Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου με θητεία στο νεοελληνικό έργο, τόσο στο..

Read More
thumbnail
0 comment

Φελίτσε και Λίλυ: Ένας…

O Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση του έργου της Ελένης Καρασαββίδου «Φελίτσε και Λίλυ: Ένας άνθρωπος ανάμεσα στους ανθρώπους», ένα σύγχρονο έργο που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία αγάπης. Βερολίνο..

Read More
thumbnail
0 comment

Το Σύστημα του Πόντζι

Η Εταιρεία Θεάτρου Θέση, μετά το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» και τον «Δον Κιχώτη», παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θεατρικό έργο «Το Σύστημα του Πόντζι» του Νταβίντ Λεσκό, σε..

Read More
thumbnail
0 comment

Γιον Γκάμπριελ Μπόρκμαν

«Γιον Γκάμπριελ Μπόρκμαν». Το αριστουργηματικό έργο του Χένρικ Ίψεν παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 22 Μαρτίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο γνωστός σκηνοθέτης,..

Read More