Το Pranic Healing αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής υγείας ενός ανθρώπου. Είναι μία μέθοδος εναλλακτικής ενεργειακής θεραπείας που δεν αντικαθιστά την Ιατρική, αλλά αντιθέτως τη συμπληρώνει και βοηθάει στην ταχύτερη και ευκολότερη ανάρρωση.

Πραγματοποιείται χωρίς επαφή (δουλεύει άριστα και εξ αποστάσεως) και προσφέρει αισθητά αποτελέσματα σε σύντομες θεραπευτικές συνεδρίες.

Pranic Healing® δημιουργήθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui, και αποτελεί την εξέλιξη της αρχαίας τεχνικής pranic healing. Για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας παγκόσμια γίνεται η εποπτεία από το Institute for Inner Studies (επισκεφτείτε το διεθνές επίσημο site εδώ).

Το Pranic Healing χρησιμοποιεί τεχνικές χειρισμού της ζωτικής ενέργειας (Prana) με τη χρήση των χεριών του θεραπευτή και ίσως κρυστάλλων.

Μια από τις βασικές αρχές που στηρίζεται το Pranic Healing είναι πως ένα πρόβλημα στο ενεργειακό πεδίο (συμφόρηση ή αδυναμία), μπορεί με την πάροδο του χρόνου να εμφανιστεί και στο φυσικό σώμα. Ιδανικά λοιπόν η πρόληψη είναι η καλύτερη προσέγγιση. Ακόμα όμως και αν έχει σωματικοποιηθεί ένα πρόβλημα το Pranic Healing μπορεί να βοηθήσει υποστηρικτικά. Εκτός από το φυσικό σώμα το Pranic Healing βοηθά στην απόκτηση γαλήνης, συναισθηματικής ισορροπίας, στην αντιμετώπιση εθισμών και στην πνευματική ανάπτυξη.

Ο θεραπευτής ανιχνεύει την κατάσταση την ενέργειας στο σώμα (Scanning), καθαρίζει την αύρα και τη “βρώμικη” ενέργεια από τον θεραπευόμενο (Sweeping),  και στη συνέχεια ενισχύει την ενέργειά στα σημεία και στα τσάκρας που χρειάζεται (Energizing).

Μια σημαντική διαφορά του είναι η χρήση Pranas διαφορετικών χρωμάτων και όχι μόνο “λευκού φωτός”. Μια άλλη διαφορά είναι πως οι συνεδρίες είναι πολύ στοχευμένες και έχουν σύντομη διάρκεια. Το Pranic Healing είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και προσαρμοσμένο στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Μάλιστα μπορεί να γίνει από την ευκολία του σπιτιού σας.

Υπάρχουν μελετημένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που έχουν χρησιμοποιηθεί από ειδικούς εδώ και δεκαετίες και έχει διαπιστωθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα τους, ακόμα και σε Νοσοκομεία στις Η.Π.Α. και Αυστραλία (δείτε επίσης σχετικές έρευνες)

Βασιλεία Δημηνίδου  (Ψυχοθεραπεύτρια/ενεργειακή θεραπεύτρια)

Οι υπηρεσίες γίνονται είτε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom..

Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία (Pranic Healing)

40,00 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Εγγραφή Στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις