Το Akroasis.gr παράγει υψηλής ποιότητας προιόντα και υπηρεσίες στοχεύοντας πάντα στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Η πολιτική ακυρώσεων και επιστροφών ισχύει σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :
Δικαίωμα Υπαναχώρησης για εξ αποστάσεως αγορές

Σύμφωνα το ν. 2251/1994 ( όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013 ) έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων και πριν την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των ψηφιακών αγαθών στον υπολογιστή σας, ή/και στην ταμπλέτα σας ή/και στο κινητό σας.
Προκειμένου να ασκήσετε το ανωτέρω δικαίωμα θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως στέλνοντας το αίτημά σας, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@akroasis.gr και να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα την οποία κοινοποιήσατε την υπαναχώρηση.
Η  υποχρεούται να επιβεβαιώσει εγγράφως την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβει και είτε να σας αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε, είτε να αντικατασταθεί. Η προϋπόθεση εκτέλεσης του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι η επιστροφή του προϊόντος ακριβώς στην άριστη κατάσταση που παρελήφθη, χωρίς να έχει αφαιρεθεί η προστατευτική συσκευασία αποστολής. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον πελάτη εξ ολοκλήρου.

Εξαιρέσεις από το Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Στην υπηρεσία προσφοράς ψηφιακών βιβλίων (ebooks ), τα οποία παραδίδονται μέσω e-mail κατά την ηλεκτρονική αγορά τους μέσω υπερσυνδέσμου (link) και επομένως ορίζονται ως υπηρεσίες δεν είναι τεχνικά εφικτή η ακύρωση της υπηρεσίας. Επίσης τα σεμινάρια και οι βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις όπως και κάθε είδους θέαμα  δεν επιδέχεται ακύρωση της αγοράς τους εφόσων είναι on line υπηρεσίες.

Αξιώσεις λόγω ελαττωματικότητας ( Κακέκτυπη Έκδοση)

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού αντιτύπου, μπορείτε να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email στο info@akroasis.gr για να ζητήσετε την αντικατάστασή του.

Για να καταστεί η αντικατάσταση αποδεκτή θα πρέπει να μας προσκομίσετε το κακέκτυπο αντίτυπο για έλεγχο. Σε ορισμένες περιπτώσεις και σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων είναι δυνατή η αποστολή φωτογραφίας όπου θα φαίνεται ευδιάκριτα το πρόβλημα.

Μη Παραλαβή από Courier

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορικής, η εταιρεία μας επικοινωνεί άμεσα μαζί της και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Εγγραφή Στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις