Σχετικά με το Akroasis

Τo Akroasis είναι ενα site οδηγός για όλους τους ανθρώπους που είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίηση μιας ολοκληρωμένης δουλειάς, πάνω στην τέχνη του θεάτρου, του κινηματογράφου, αλλά και της μουσικής της λογοτεχνίας κ.α. με σκοπό περισσότερες συνεργασίες με επιτυχημένα αποτελέσματα και πιο ευτυχισμένους ανθρώπους…


Εκτιμώντας τις ανάγκες του καλλιτέχνη για δημιουργία στην πράξη άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της διαφήμισης συνεργάστηκαν πάνω σε μια ιδέα της Β.Δημηνίδου (συγγραφέας,ηθοποιός,παραγωγός) και ίδρυσαν το Ακρόασις, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να συνεργαστούν, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον τομέα της δουλειάς τους, αποκτώντας έτσι πείρα και φήμη, απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη επαγγελματία, αλλά καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο και το καλύτερο δυνατό για την καριέρα τους. 

Επίσης το site αυτό δίνει την δυνατότητα σε όλους να διαφημίσουν τη δουλειά τους προς το κοινό και μέσω εγγεγραμμένων συνεργατών, όπως επίσης και τη δυνατότητα καταχώρησης και παράλληλα αναζήτησης έργου, παραγωγού, σκηνοθέτη, τεχνικών και οτι άλλο θεωρείται απαραίτητο για την πραγματοποίηση κάθε καλλιτεχνικής δραστηριότητας, παραστάσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις λογοτεχνίας, εικαστικά, μουσικές παραστάσεις κ.α.


Το Akroasis.gr διαθέτει επίσης δικό του θεατρικό χώρο (Akroasis Theatre & Art Bar) και ξεχωριστή σκηνή μπαρ για μικρά μουσικά σχήματα που διατίθεται ανάλογα τη διαθεσιμότητα για την παρουσίαση των εκδηλώσεων η παραστάσεων μικρών ομάδων στην περιοχή της Κυψέλης. (Κυψέλης 15O χώρος δίνετε και για πρόβες σε προνομιακή τιμή ολη τη διάρκεια του χρόνου.


Αν είστε καλλιτέχνης η εταιρεία με οποιοδήποτε σχετική εργασία όπως τις παραγωγές, τη σκηνοθεσία, επικοινωνία/δημόσιες σχέσεις αλλά και ενδυματολόγος, σκηνογράφος, φωτιστής, φροντιστής κ.α. επισκεφτείτε το Akroasis.gr και κάντε την εγγραφή σας δωρεάν στην κατηγορία επαγγελμάτων που ανήκετε. Αν είστε εταιρεία και θέλετε ένα εργαλείο που θα σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μόνοι σας την αγγελία εργασίας σας, να βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα για τη δουλειά σας και να προβάλετε το γραφείο σας, γραφτείτε στην κατηγορία εταιρείες στο μοναδικό site καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας στο info@akroasis.gr και εμείς θα κανούμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς και την καρίερα σας!


“Αυτό που είναι δύσκολο να βρει ένας νέος καλλιτέχνης όταν βγαίνει από τη σχολή είναι το δρόμο και την υποστήριξη των υπολοίπων που θα τον οδηγήσει στην εκπλήρωση τον ονείρων του” αναφέρει η Βασιλεία Δημηνίδου σε συνέντευξη της.“ Η ομαδικότητα σε αυτή τη δουλειά είναι το παν κι όσο δύσκολο κι είναι να βρει κάποιος τους συνεργάτες του αποτελεί πυρήνα μιας επιτυχημένης πορείας στον κόσμο της τέχνης.


  • Αν είστε καλλιτέχνης η ασχολείστε με οποιοδήποτε σχετικό επάγγελμα επισκεφτείτε το Akroasis.gr και κάντε την εγγραφή σας δωρεάν στην κατηγορία επαγγελμάτων που ανήκετε.

    Αν θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας μέσω του Akroasis.gr παρακαλώ στείλτε μας την πρόταση σας στο info@akrosis.gr και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς και την καριέρα σας!

    Αν θέλετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στο χώρο μας η για την ενοικίαση του χώρου στείλτε μας τις προτάσεις σας στο info@akroasis.gr η επικοινωνήστε μαζί μας στο 6972211180