ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΚΡΟΑΣΗ-Summer Stock

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Summer Stock ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project Το Από Μηχανής Θέατρο εγκαινιάζει για πρώτη φορά το θεσμό «Summer Stock Theatre» για το καλοκαίρι του 2019 με κεντρική θεματική τον Αριστοφάνη...

0 σχόλιο

Κριτική της Μ. Ρηγοπόυλου…

Κριτική της Μαριλιάννας Ρηγοπόυλου για τη γραφή της θεατρικής συγγραφέως Βασιλείας Δημηνίδου πάνω στο θεατρικό της έργο  "ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ". (Το έργο αποτελείτε από δυο μονολόγους οι οποίοι μπορούν..

0 σχόλιο

Leonardo Da Vinci –…

Όλοι οι σταθμοί του Μετρό οδηγούν στον ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ και στην Μεγάλη Έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius Το Μετρό της Αθήνας γέμισε με εικόνες και έργα του..

0 σχόλιο

Open Mic Athens

Open Mic Athens στο φιλόξενο Akroasis της Κυψέλης. Νέοι και παλαιότεροι Stand up comentian παρουσιάζουν τα αστεία κείμενα και τις ιδέες τους μπροστά στο διψασμένο κοινό. Κάθε Παρασκευή στις 9:00μ.μ...

0 σχόλιο

Τα Μυστικά της Μαγείας

Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική βραδιά μαγείας με τον νεαρό πολυβραβευμένο μάγο Γιάννο Χάλαρη. Σ’ ένα θαυμαστό ταξίδι πέρα από την πεζή «πραγματικότητα» της καθημερινότητας, της «λογικής» και του προβλέψιμου…..

0 σχόλιο

Σεμινάριο Ευτυχίας

IKIGAI, “Τέχνη Ζωής” Το μυστικό της αιωνόβιας και ευτυχισμένης ζωής Τι είναι αυτό που ζητάμε όλοι στη ζωή μας; Την Ευτυχία. Και τι είναι τελικά Ευτυχία; Είναι συναίσθημα, διάθεση ή..

0 σχόλιο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ: «Marilyn…

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ: Το www.akroasis.gr σας στέλνει να δείτε την παράσταση «Marilyn Monroe "Συνέντευξη με το θάνατο" » στο θέατρο Akroasis! 5 διπλές προσκλήσεις περιμένουν τους τυχερούς για την παράσταση του..

0 σχόλιο

Ανακοίνωση ακρόασης

Ανακοίνωση ακρόασης – Τετάρτη 19 /12 11:00-15:00 Ο θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Γιώργος Κατσιφής αναζητάει έναν άνδρα και μια γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 25 ετών για το έργο του «Lost drive»...

0 σχόλιο

ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ…

Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Ποιητές πεζοδρομίου», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Φλεβάρης - Απρίλιος 2019 στο BAR THEATRE Αkroasis , σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασιλείας Δημηνίδου, αναζητείτε ένας επαγγελματίας άνδρας ηθοποιός (κωμικός) ερμηνευτικής ηλικίας..

0 σχόλιο

Ακρόαση για το νέο…

Για το νέο θεατρικό έργο "Το Πάρτυ της Πέππα". Αναζητούνται ηθοποιοί, χορευτές, animateur, μαθητές σχολών υποκριτικής/χορού για συνεργασία ως performers ή/ και αντικαταστάτες από το Μάιο 2019 έως το Δεκέμβριο..

0 σχόλιο