ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ ΚΑΛΕΙ…

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, από ώρα 14.00 έως ώρα 19.00, το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ καλεί σε ακρόαση νέους πτυχιούχους δραματικών σχολών για την επιλογή τεσσάρων ανδρών και δύο γυναικών που..

0 σχόλιο

Το φεστιβάλ νέων θεατρικών…

Στo πλαίσιo ενός από τους βασικούς στόχους του θεάτρου μας, να φιλοξενεί νέες καλλιτεχνικές φόρμες και προβληματισμούς, το Επί Κολωνώ διοργανώνει και φέτος το φεστιβάλ off-off Athens του 2018. Στα εννέα προηγούμενα φεστιβάλ η..

0 σχόλιο

Η έκθεση Van Gogh…

Η έκθεση Van Gogh Alive ολοκληρώνεται ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ Το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς! Ένας νέος τρόπος προσέγγισης της εικαστικής δημιουργίας! Ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους!..

0 σχόλιο

Σεμινάριο με τη σκηνοθέτιδα…

"Ο ηθοποιός μπροστά στην κάμερα" Σάββατα 3/3, 10/3, 17/3, 24/3 στις 12.00 με 16.00!!! Απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες, απόφοιτους και σπουδαστές δραματικών σχολών! Θα παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή επαγγελματικό show..

0 σχόλιο

Ανοιχτό κάλεσμα για καλλιτέχνες…

Το κατάστημα παραστάσεων The Performance Shop αναζητά τις παραστάσεις που θα συμπεριληφθούν στον κατάλογό του στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2018 Η Λία Χαράκη, από τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές φωνές..

0 σχόλιο