ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οντισιόν για άντρες και…

Οντισιόν για άντρες και γυναίκες, ηθοποιούς και χορευτές, ηλικίας από 20 έως 45 ετών ανακοινώνει η Θεατρική Λύση, υπεύθυνος διαχειριστής Χρίστος Πουσίνης. Πρόκειται για τα έργα: «Τρεις πράξεις για τον Έρωτα»,..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η παιδική σκηνή του θεάτρου Αριστοτέλειον για τη θεατρική σεζόν 2019-2020 θα παρουσιάσει σε ειδική συμφωνία με την Dreamworks, την MΤΙ Europe και την Artbassador, το musical "Μαδαγασκάρη". Βασισμένο στην..

0 σχόλιο

Ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς

Η People καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς (άντρες και γυναίκες) όλων των ηλικιών με απαραίτητη γνώση τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου για την παράσταση “Του κουτρούλη ο γάμος”του Αλέξανδρου- Ρίζου Ραγκαβή..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς οργανώνει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τη νέα του παιδική παράσταση «ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ» του Κ. Ντίκενς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Απαραίτητα: φωνητικά προσόντα και καλή κίνηση...

0 σχόλιο

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ…

Ζητούνται cis-γυναίκες, cis-άνδρες, τρανς και non-binary επαγγελματίες ηθοποιοί, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι δραματικών σχολών, ηλικίας από 20 έως 30 ετών για τις ανάγκες της παράστασης «A New Era (?)» που θα..

0 σχόλιο

1 Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών…

Tο άνοιγμα της σεζόν κάνει το Akroasis με τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Akroasis festival» από τις 7 Μαΐου έως και τις 7 Ιουνίου 2019. Το φεστιβάλ καλλιτεχνικής δημιουργίας πραγματοποιείται για 1η χρονιά και..

0 σχόλιο

Ραντεβού;

Βαγγέλης Κοσμίδης - Λένα Πλάτωνος Ραντεβού; -Θέλω... -Αντέχεις...; Μια παράσταση για την αναζήτηση του απόλυτου έρωτα σήμερα  Θέατρο θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ Παρασκευή 21: 15 μμ Σάββατο 23:15..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ-Summer Stock

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Summer Stock ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project Το Από Μηχανής Θέατρο εγκαινιάζει για πρώτη φορά το θεσμό «Summer Stock Theatre» για το καλοκαίρι του 2019 με κεντρική θεματική τον Αριστοφάνη...

0 σχόλιο

Κριτική της Μ. Ρηγοπόυλου…

Κριτική της Μαριλιάννας Ρηγοπόυλου για τη γραφή της θεατρικής συγγραφέως Βασιλείας Δημηνίδου πάνω στο θεατρικό της έργο  "ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ". (Το έργο αποτελείτε από δυο μονολόγους οι οποίοι μπορούν..

0 σχόλιο

Leonardo Da Vinci –…

Όλοι οι σταθμοί του Μετρό οδηγούν στον ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ και στην Μεγάλη Έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius Το Μετρό της Αθήνας γέμισε με εικόνες και έργα του..

0 σχόλιο