ΟΝΤΙΣΙΟΝ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…

Για τις ανάγκες της παράστασης «ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ» που θα ανέβει το Νοέμβριο σε κεντρική σκηνή της Αθήνας, αναζητούμε έναν άντρα και μια γυναίκα ηθοποιό, ηλικίας έως 35 ετών. Το κείμενο..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Κλειστή ακρόαση με προκαθορισμένο ραντεβού για ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας από 16 έως 40 ετών, θα πραγματοποιηθεί από την TEXNIS GENESIS για τις νέες παραγωγές της, για τη..

0 σχόλιο

Ακρόαση για την παράσταση…

Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Λαλούμης, και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Παπαδημητρίου, πραγματοποιούν ακρόαση για την παράσταση «Η απειλή των Κόουζ», που θα ανέβει την περίοδο 2019-2020 για πρώτη..

0 σχόλιο

Ακρόαση στο θεσσαλικό Θέατρο

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ  11.00 π.μ.- 4.00μ.μ ΘΕΑΤΡΟ «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ» (Πρώην Θέατρο του Μύλου) Το Θεσσαλικό Θέατρο και φέτος καλεί  σε ανοιχτή ακρόαση με μορφή εργαστηρίου τους επαγγελματίες..

0 σχόλιο

Ακρόαση Παιδικής Σκηνής στο…

Η Μαίρη Ραζή και η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου "ΠΡΟΒΑ" οργανώνει ακρόαση για τις παραστάσεις της χειμερινής περίοδου 2019-2020, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Καλούνται, γυναίκες και άντρες ηθοποιοί, σκηνικής..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρες και…

Κλειστή ακρόαση με προκαθορισμένο ραντεβού για ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας από δεκαέξι έως 40 ετών, θα πραγματοποιηθεί από την TEXNIS  GENESIS  για  τις νέες παραγωγές της, για τη σεζόν 2019-2020 για ..

0 σχόλιο

Ανοιχτή ακρόαση για άνδρα…

Το Θέατρο Σοφούλη αναζητά άνδρα ηθοποιό  που να τραγουδά και να χορεύει  ηλικίας έως 35 ετών με ύψος έως 1,70 για τη νέα του παιδική παραγωγή, της σαιζόν 2019-2020, σε..

0 σχόλιο

Ακρόαση ανδρών και γυναικών

Ακρόαση ανδρών και γυναικών, για την παράσταση παιδικού θεάτρου «Η απειλή των Κόουζ» Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Λαλούμης, και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Παπαδημητρίου, πραγματοποιούν ακρόαση για την..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ…

ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ Για τις ανάγκες της παράστασης «Κατασκευαστής Πιάνων» που θα ανέβει τον Νοέμβριο στο Από Μηχανής Θέατρο αναζητούμε έναν άντρα ερμηνευτή επαγγελματία ηθοποιό, ηλικίας 22- 35..

0 σχόλιο

Ανοιχτή ακρόαση στο ΚΘΒΕ…

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κατά την χειμερινή  περίοδο 2019-2020  πρόκειται να παρουσιάσει την παράσταση “ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ” της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου. Για τον λόγο αυτό οργανώνεται Ανοιχτή Ακρόαση,..

0 σχόλιο