ΟΝΤΙΣΙΟΝ

thumbnail

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Κινηματογραφιστή-σκηνοθέτη νέο με φρέσκια ματιά αλλά και μια κάποια σχετική εμπειρία ζητά το Akroasis για συνεργασία πάνω στα καινούργια project που ετοιμάζουμε με σκοπό να πάμε την τέχνη ένα βήμα..

0 comment
thumbnail

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ

ΑΜΕΣΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ 45-50 ΕΤΩΝ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ..

3 comments
thumbnail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ AKROASIS ΩΣ ΠΡΟΣ…

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.   ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΔΕΝ..

0 comment
thumbnail

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Ζητούνται επαγγελματίες ηθοποιοί, άνδρες ερμηνευτικής ηλικίας 18-25 Για θεατρικές παραστάσεις σε περιοδεία Για πληροφορίες τηλ:6979022581

0 comment
thumbnail

CASTING CALL

CALL FOR ACTORS We are looking for actors and actresses, for our theatrical plays for young learners of English. Our plays (‘The Emperor’s New Clothes’, ‘Thumbelina and Her Animal Friends’,..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ…

Για τις ανάγκες της μεταφοράς της θεατρικής παράστασης “Οι Κούκλοι”-O ΑΓΩΝας Τους που παρουσιάστηκε στην Αθήνα στο Θέατρο Άβατον, στη Θεσσαλονίκη ζητούνται: 1 γυναίκα ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 28-35 1 άντρας..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Ο Βαλεντίνος Τσίλογλου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, αναζητά για τις ανάγκες της νέας του θεατρικής παραγωγής, γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 18 – 40 ετών. Το “Μοναστήρι” είναι κοινωνικό δράμα και θα..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΚΡΟΑΣΗ  ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ-ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2020 Ζητούνται άμεσα χορευτές, ηθοποιοί, τραγουδιστές για απασχόληση σε πρωινές παραστάσεις. Πληρωμή και ένσημα, ανά παράσταση. Αποστολή βιογραφικού στο Τηλέφωνο πληροφοριών 6975672712 Θα προτιμηθούν τα άτομα που..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άντρα και…

Η εταιρεία παραγωγής Long Vehicle Productions και η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου διοργανώνει ακρόαση για τις ανάγκες της νέας της θεατρικής παραγωγής που πρόκειται να ανέβει την Άνοιξη του..

0 comment
thumbnail

Ζητείται ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για…

Ζητείται ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για άμεση αντικατάσταση Η “Θεατρική Έξοδος” αναζητά άντρα ηθοποιό 30-45 ετών για να ερμηνεύσει βασικό ρόλο στο έργο του Αριστοφάνη «Ιππείς». Θα δοθούν μία σειρά παραστάσεων για..

0 comment