ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Ακρόαση από την Έλενα…

Για τις ανάγκες της νέας θεατρικής παραγωγής του θεάτρου Χώρος, η Έλενα Μαυρίδου, στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, αναζητεί δύο άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς, ηλικίας 25-40, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί..

0 σχόλιο

Ακρόαση από το Altera…

Ο θεατρικός οργανισμός Altera Pars και ο σκηνοθέτης Πέτρος Νάκος καλούν σε ανοιχτή ακρόαση άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς για τις ανάγκες των κεντρικών παραγωγών του θεάτρου της ερχόμενης σεζόν 2018- 2019. Πιο συγκεκριμένα ζητούνται: Άνδρες ηθοποιοί..

0 σχόλιο

Ακρόαση από το Νέο…

Βιογραφικά ηθοποιών – Ακρόαση από το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης Το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης ζητάει άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς έως 30 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι και το χορό, για τις..

0 σχόλιο

Ακρόαση για performance του…

Ακρόαση για τη νέα performance του εικαστικού Ανδρέα Μπαλαούρα για την χειμερινή σεζόν 2018-19 στη Θεσσαλονίκη. Ζητούνται άντρες και γυναίκες 20-35 ετών ηθοποιοί με πολύ καλές χορευτικές ικανότητες. Οι ενδιαφερόμενοι ..

0 σχόλιο

AUDITION ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ…

AUDITION ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΗ “Ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης  Παναγιώτης Μάργαρης και ο γνωστός δισκογραφικός παραγωγός  Άγγελος Σφακιανάκης, διοργανώνουν ακρόαση σε τραγουδίστριες και ηθοποιούς -..

0 σχόλιο