ΟΝΤΙΣΙΟΝ

ΤΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ ΚΑΛΕΙ…

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, από ώρα 14.00 έως ώρα 19.00, το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ καλεί σε ακρόαση νέους πτυχιούχους δραματικών σχολών για την επιλογή τεσσάρων ανδρών και δύο γυναικών που..

0 σχόλιο

Το φεστιβάλ νέων θεατρικών…

Στo πλαίσιo ενός από τους βασικούς στόχους του θεάτρου μας, να φιλοξενεί νέες καλλιτεχνικές φόρμες και προβληματισμούς, το Επί Κολωνώ διοργανώνει και φέτος το φεστιβάλ off-off Athens του 2018. Στα εννέα προηγούμενα φεστιβάλ η..

0 σχόλιο

Ανοιχτό κάλεσμα για καλλιτέχνες…

Το κατάστημα παραστάσεων The Performance Shop αναζητά τις παραστάσεις που θα συμπεριληφθούν στον κατάλογό του στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2018 Η Λία Χαράκη, από τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές φωνές..

0 σχόλιο

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ…

O σκηνοθέτης Θοδωρής Ελευθεριάδης αναζητά άντρες ηθοποιούς έως 35 ετών για σταθερή συνεργασία για το escaperoom "MYNOUS" Δινεται σταθερός μισθός και ένσημα. Οι ενδιαφερόμενοι στείλτε το βιογραφικό σας στο παρακάτω email:  Για..

0 σχόλιο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ AKROASIS…

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, STAND UP, ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Το Akroasis σας προσκαλεί να γράψετε τη δική σας ιστορία και να ζήσετε μαζί μας το παραμύθι μέσα από την..

0 σχόλιο