ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Οντισιόν για άντρες και…

Οντισιόν για άντρες και γυναίκες, ηθοποιούς και χορευτές, ηλικίας από 20 έως 45 ετών ανακοινώνει η Θεατρική Λύση, υπεύθυνος διαχειριστής Χρίστος Πουσίνης. Πρόκειται για τα έργα: «Τρεις πράξεις για τον Έρωτα»,..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η παιδική σκηνή του θεάτρου Αριστοτέλειον για τη θεατρική σεζόν 2019-2020 θα παρουσιάσει σε ειδική συμφωνία με την Dreamworks, την MΤΙ Europe και την Artbassador, το musical "Μαδαγασκάρη". Βασισμένο στην..

0 σχόλιο

Ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς

Η People καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς (άντρες και γυναίκες) όλων των ηλικιών με απαραίτητη γνώση τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου για την παράσταση “Του κουτρούλη ο γάμος”του Αλέξανδρου- Ρίζου Ραγκαβή..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς οργανώνει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τη νέα του παιδική παράσταση «ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ» του Κ. Ντίκενς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Απαραίτητα: φωνητικά προσόντα και καλή κίνηση...

0 σχόλιο

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ…

Ζητούνται cis-γυναίκες, cis-άνδρες, τρανς και non-binary επαγγελματίες ηθοποιοί, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι δραματικών σχολών, ηλικίας από 20 έως 30 ετών για τις ανάγκες της παράστασης «A New Era (?)» που θα..

0 σχόλιο