ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Ακρόαση στην Θεσσαλονίκη

Η θεατρική επιχείρηση παραγωγής, Maria Stefanou Productions, αναζητά συνεργάτες για την περιοδεία του Musical " Ένα Βήμα Την Φορά", την νέα θεατρική σεζόν 2018-2019. Συγκεκριμένα θέλουμε:   2 Άνδρες & 2..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άντρες ηθοποιούς

Η θεατρική ομάδα, Fade-Out, αναζητά 2 άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς, για την καινούργια παραγωγή της,που θα παρουσιαστεί από τον Φεβρουάριο σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Αναζητούμε: - 1 άντρα ερμηνευτικής ηλικίας..

0 σχόλιο

Ακροασεις Ακρόαση για άνδρες…

ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος (ΚΕΔΡΑ) καλεί σε ακρόαση (Οντισιόν) για το εργαστήριο που θα καταλήξει..

0 σχόλιο

Aκρόαση για ηθοποιούς από…

Η εταιρία Post Scriptum για τις ανάγκες παραγωγής θεατρικής παράστασης αρχαίου δράματος, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, πραγματοποιεί ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς. Η εταιρία αναζητά ερμηνευτές και συγκεκριμένα: άνδρες ηλικίας έως 40 ετών, επαγγελματίες ηθοποιούς. Οι..

0 σχόλιο

Audition για την θεατρική…

Ο σκηνοθέτης Ζαχαριάδης Κρίτωνας, κάνει φέτος ταυτόχρονη πρεμιέρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μας παρουσιάζει το νέο του θεατρικό: “Πελότα”. Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Σοφούλη. Πρόκειται για έναν μονόλογο..

0 σχόλιο