ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Ανακοίνωση Ακρόασης για την…

Ανακοίνωση Ακρόασης για την παράσταση «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» του Luigi Pirandello για την χειμερινή περίοδο 2019 – 2020 στο Από Μηχανής Θέατρο Το Από Μηχανής Θέατρο για τις ανάγκες..

0 σχόλιο

Οντισιόν για άντρες και…

Οντισιόν για άντρες και γυναίκες, ηθοποιούς και χορευτές, ηλικίας από 20 έως 45 ετών ανακοινώνει η Θεατρική Λύση, υπεύθυνος διαχειριστής Χρίστος Πουσίνης. Πρόκειται για τα έργα: «Τρεις πράξεις για τον Έρωτα»,..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η παιδική σκηνή του θεάτρου Αριστοτέλειον για τη θεατρική σεζόν 2019-2020 θα παρουσιάσει σε ειδική συμφωνία με την Dreamworks, την MΤΙ Europe και την Artbassador, το musical "Μαδαγασκάρη". Βασισμένο στην..

0 σχόλιο

Ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς

Η People καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς (άντρες και γυναίκες) όλων των ηλικιών με απαραίτητη γνώση τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου για την παράσταση “Του κουτρούλη ο γάμος”του Αλέξανδρου- Ρίζου Ραγκαβή..

0 σχόλιο

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς οργανώνει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τη νέα του παιδική παράσταση «ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ» του Κ. Ντίκενς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Απαραίτητα: φωνητικά προσόντα και καλή κίνηση...

0 σχόλιο

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ…

Ζητούνται cis-γυναίκες, cis-άνδρες, τρανς και non-binary επαγγελματίες ηθοποιοί, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι δραματικών σχολών, ηλικίας από 20 έως 30 ετών για τις ανάγκες της παράστασης «A New Era (?)» που θα..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ-Summer Stock

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Summer Stock ΑΡΙΣΤΟφΑΝΗΣ ΑΛλΙΩΣ project Το Από Μηχανής Θέατρο εγκαινιάζει για πρώτη φορά το θεσμό «Summer Stock Theatre» για το καλοκαίρι του 2019 με κεντρική θεματική τον Αριστοφάνη...

0 σχόλιο

Ανακοίνωση ακρόασης

Ανακοίνωση ακρόασης – Τετάρτη 19 /12 11:00-15:00 Ο θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Γιώργος Κατσιφής αναζητάει έναν άνδρα και μια γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 25 ετών για το έργο του «Lost drive»...

0 σχόλιο

ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ…

Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Ποιητές πεζοδρομίου», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Φλεβάρης - Απρίλιος 2019 στο BAR THEATRE Αkroasis , σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασιλείας Δημηνίδου, αναζητείτε ένας επαγγελματίας άνδρας ηθοποιός (κωμικός) ερμηνευτικής ηλικίας..

0 σχόλιο

Ακρόαση για το νέο…

Για το νέο θεατρικό έργο "Το Πάρτυ της Πέππα". Αναζητούνται ηθοποιοί, χορευτές, animateur, μαθητές σχολών υποκριτικής/χορού για συνεργασία ως performers ή/ και αντικαταστάτες από το Μάιο 2019 έως το Δεκέμβριο..

0 σχόλιο