ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Ανάγκες ηθοποιών για διαφημιστικό

Ανάγκες ηθοποιών για διαφημιστικό. -Γυναίκες ηθοποιοί γύρω 40 ετών περίπου, με καστανό μαλλί, ζητούνται για διαφήμιση. -Γυναίκες ηθοποιοί, αθλητικές, 35 ετών περίπου, ζητούνται για διαφήμιση. Στείλτε πρόσφατη φωτογραφία και τηλέφωνο..

0 σχόλιο

Ακρόαση για γυναίκα ηθοποιό…

Η AMKE TATOU αναζητεί γυναίκα ηθοποιό ηλικίας 20 - 35 ετών, με εμπειρία στην κίνηση, είτε επαγγελματική, είτε ερασιτεχνική, για θεατρική performance που θα παρουσιαστεί σε θέατρο της Αθήνας τον Μάιο 2019.Το..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ…

Για τις ανάγκες της παράστασης "Βόυτσεκ" του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου και χορογραφία Πατρίσιας Απέργη, (συμπαραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με την "Λυκόφως") αναζητούμε: ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ έως..

0 σχόλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

Ο σκηνοθέτης/ηθοποιός Χάρης Βορκάς οργανώνει ακρόαση αναζητώντας ηθοποιούς άντρες και γυναίκες, ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ηλικίας 30-45 ετών, με αξιόλογα φυσικά/σωματικά προσόντα, για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους της επικείμενης χειμερινής παραγωγής του Θεάτρου..

0 σχόλιο

Η ομάδα των Ωκαίει…

“Η ομάδα των Ωκαίει ζητά ηθοποιό - τραγουδιστή 25 έως 45 ετών για την μουσικοθεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική “29 Ψυχιατρεία”, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαδημητρίου. Η ενασχόληση με Stand-Up Comedy..

0 σχόλιο