ΟΝΤΙΣΙΟΝ

thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Ο Βαλεντίνος Τσίλογλου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, αναζητά για τις ανάγκες της νέας του θεατρικής παραγωγής, γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 18 – 40 ετών. Το “Μοναστήρι” είναι κοινωνικό δράμα και θα..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ-ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2020 Ζητούνται άμεσα χορευτές, ηθοποιοί, τραγουδιστές για απασχόληση σε πρωινές παραστάσεις. Πληρωμή και ένσημα, ανά παράσταση. Αποστολή βιογραφικού στο Τηλέφωνο πληροφοριών 6975672712 Θα προτιμηθούν τα άτομα που..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άντρα και…

Η εταιρεία παραγωγής Long Vehicle Productions και η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου διοργανώνει ακρόαση για τις ανάγκες της νέας της θεατρικής παραγωγής που πρόκειται να ανέβει την Άνοιξη του..

0 comment
thumbnail

Ζητείται ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για…

Ζητείται ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για άμεση αντικατάσταση Η “Θεατρική Έξοδος” αναζητά άντρα ηθοποιό 30-45 ετών για να ερμηνεύσει βασικό ρόλο στο έργο του Αριστοφάνη «Ιππείς». Θα δοθούν μία σειρά παραστάσεων για..

0 comment
thumbnail

Η Ομάδα Τικ Τακ…

Η Ομάδα Τικ Τακ Ντο που δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου για παιδιά και εδρεύει στην Αθήνα. αναζητά γυναίκα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας εώς 30 ετών, με ικανότητα στο τραγούδι και..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για επαγγελματία άνδρα…

Η Επαγγελματική Θεατρική ομάδα Πείρα(γ)μα κάνει ακρόαση για επαγγελματία άνδρα ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας 20 έως 30 χρονών,για την παράσταση« Αλλιώτικο» σε κείμενο Ουρανίας Γκιώνη και Σάκη Χρυσόγελου, και σε σκηνοθεσία..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άνδρες και…

Ακρόαση για την παράσταση «Sunday» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσονόπουλου και μουσική Ερασμίας Τσίπρα, που θα ανέβει την άνοιξη του 2020 στην Αθήνα. Ζητούνται επαγγελματίες ηθοποιοί, άντρες και γυναίκες, όλων των..

0 comment
thumbnail

Η Επαγγελματική Θεατρική ομάδα…

Η Επαγγελματική Θεατρική ομάδα Πείρα(γ)μα κάνει ακρόαση για επαγγελματία άνδρα ηθοποιό με ερμηνευτική ηλικία 20 έως 30 χρονών, για την παράσταση « Αλλιώτικο» σε κείμενο Ουρανίας Γκιώνη και Σάκη Χρυσόγελου,..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για 2 άνδρες…

Ακρόαση για 2 άνδρες ηθοποιούς θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 19/12/2019 στον χώρο των Theater Labs, Καποδιστρίου 24, Πειραιάς (Σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιάς). Η ακρόαση αφορά δύο ρόλους (Βοσκός και..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άντρες ηθοποιούς…

O Αλέξανδρος Ρήγας πραγματοποιεί ακρόαση τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ριάλτο (Κυψέλης 54) από τις 10:00 πμ- 18:00 μμ. και αναζητά: Ηθοποιούς άντρες ερμηνευτικής ηλικίας..

0 comment