ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

thumbnail

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΩΣ ΜΕΣΟ…

"ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ" ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ένα σεμινάριο για την ανάγκη της καθαρότητας του μυαλού και της ψυχής..

1 comment
thumbnail

Ζητείται κινηματογραφιστής όπως και…

Ζητείται κινηματογραφιστής όπως και μοντέρ, με εμπειρία για τα νέα project του Akroasis. Αποστολή βιογραφικών στο vasiliakroasis@gmail.com

2 comments
thumbnail

ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΝΑΖΗΤΑ TΟ Akroasis

Το Akroasis αναζητά ηθοποιό άντρα ευπαρουσίαστο ερμηνευτικής ηλικίας 35-45 για το καινούργιο της project 1/3. Απαραίτητη προυπόθεση να είναι χαμηλότονος φωνητικά και να έχει προυπηρεσία στον κινηματογράφο ή και στο..

0 comment
thumbnail

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗ ΘΕΣΗ

Κινηματογραφιστή/Σκηνοθέτη νεο ζητά το Akroasis για το νέο της project 1/3 που αφορά κινηματοθεατρικές παραγωγές. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν βιογραφικό και λίγα λόγια σε σχέση με το όραμα τους..

0 comment
thumbnail

Casting director/ διαφημιστή ζητά…

Casting director και διαφημιστή-στρια ζητά το Akroasis με εμπειρία και σχετική προυπηρεσία στο χώρο για συνεργασία. Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο vasiliakroasis@gmail.com. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ VIDEO CLIP

Για τις ανάγκες video clip που τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα η εταιρεία Dominus Productions ζητάει άντρες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 55-65 απαραίτητη προϋπόθεση να έχει γενειάδα. Το γύρισμα θα..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ

"Η ομάδα HashArt theater group αναζητά για την καινούρια της παραγωγή, σε σκηνοθεσία Κώστα Μπάρα, άνδρα επαγγελματία ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 30-35. Η παράσταση είναι επιχορηγούμενη από το ΥΠΠΟ και προγραμματίζεται..

0 comment
thumbnail

«Μην είν’ οι κάμποι;»…

Διαδικτυακή παρουσίαση work in progress Τρίτη 26 Iανουαρίου 2021 στις 21:00 | Είσοδος δωρεάν «Τι είναι η πατρίδα μας; Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά; …»..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για ταινία

Αναζητούμε ηθοποιούς για την ταινία δράσης μεγάλου μήκους «Η Χρονιά του Ταύρου» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου και Λι Γιούν Χαν. Εκτέλεση παραγωγής Crisis Cinema και παραγωγή της Ελληνό – Κινεζικής..

0 comment
thumbnail

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝ.ΘΕ.ΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ…

ΕΝΩΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ   Αξιότιμοι   Η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών δεν είναι συνδικαλιστικό όργανο εκπροσώπησης του κλάδου, αλλά μία ένωση παραγωγών που έχουν ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς και συστάθηκε..

0 comment