ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

thumbnail

Ζητείται ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για…

Ζητείται ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για άμεση αντικατάσταση Η “Θεατρική Έξοδος” αναζητά άντρα ηθοποιό 30-45 ετών για να ερμηνεύσει βασικό ρόλο στο έργο του Αριστοφάνη «Ιππείς». Θα δοθούν μία σειρά παραστάσεων για..

0 comment
thumbnail

Η Ομάδα Τικ Τακ…

Η Ομάδα Τικ Τακ Ντο που δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου για παιδιά και εδρεύει στην Αθήνα. αναζητά γυναίκα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας εώς 30 ετών, με ικανότητα στο τραγούδι και..

0 comment
thumbnail

Το Ηρεμιστικό

  Το Ηρεμιστικό ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ έως 26 Ιανουαρίου 2020 Θέατρο Φούρνος   “...θα προσπαθήσω να διηγηθώ στον εαυτό μου μία ιστορία μήπως και τον ηρεμήσω … θα διηγηθώ την ιστορία..

0 comment
thumbnail

«ΑΝΤΙΓΟΝΗ / αυτό τουλάχιστον…

«ΑΝΤΙΓΟΝΗ / αυτό τουλάχιστον το μπορώ», από την ομάδα HashArt στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων   «Θα καταλάβω όταν γεράσω. Αν γεράσω. Όχι τώρα». Μετά από την επιτυχία της δικής της..

0 comment
thumbnail

«Ατυχήματα» του Γιώργου Κατσιφή

«Ατυχήματα» του Γιώργου Κατσιφή Από 17 Ιανουαρίου 2020 κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 στο Θέατρο Μπιπ **Η παράσταση είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες «Για να ζεις στον παράδεισο δεν..

0 comment
thumbnail

«Ο Αστικός Μύθος του…

Θέατρο Επί Κολωνώ «Ο Αστικός Μύθος του Γ.Ψ.» του Αλκίνοου Δωρή από την Ομάδα Loxodox   Είναι αλήθεια ο Γ.Ψ. μια πραγματική απειλή ή απλώς σ’ αυτή την πόλη θριαμβεύει..

0 comment
thumbnail

Εμίλ Ζολά «Νανά»

Εμίλ Ζολά «Νανά» θεατρική διασκευή: Ουιλιάμ Μπερτράν Μπυσνάκ Εκδόσεις Γκοβόστη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, 7:30 μμ. βιβλιοπωλείο De Profundis των Εκδόσεων Γκοβόστη     Οι Εκδόσεις Γκοβόστη παρουσιάζουν τη..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για επαγγελματία άνδρα…

Η Επαγγελματική Θεατρική ομάδα Πείρα(γ)μα κάνει ακρόαση για επαγγελματία άνδρα ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας 20 έως 30 χρονών,για την παράσταση« Αλλιώτικο» σε κείμενο Ουρανίας Γκιώνη και Σάκη Χρυσόγελου, και σε σκηνοθεσία..

0 comment
thumbnail

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ| ΝΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ

IANOS ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ| ΝΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 17:30 η πιανίστα Νίνα Καραμανώλη θα βρεθεί στον IANO της Αθήνας σε μια..

0 comment
thumbnail

«Αγάπη μέσα στην καρδιά»

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS θα καλωσορίσει τον καινούριο χρόνο με μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στον Νίκο Γκάτσο. «Αγάπη μέσα στην καρδιά» μια συναυλία αφιερωμένη στον ποιητή του τραγουδιού, Νίκο Γκάτσο...

0 comment