ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

thumbnail

9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ…

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF Το νέο σινεμά απευθύνει το κάλεσμά του Στις 15 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου..

0 comment
thumbnail

Η Σαμάνθα και ο…

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ για την παράσταση «Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο Βυθό της Ασφάλτου» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αντωνιάδη   Παράταση, λόγω επιτυχίας, έως..

0 comment
thumbnail

Όταν τα τραγούδια κρύβουν…

Μουσική παράσταση « Όταν τα τραγούδια κρύβουν ιστορίες»   Στη Μουσική Σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» στη Διδότου 3 στο Κολωνάκι στις 16 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30μ.μ...

0 comment
thumbnail

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Ζητούνται επαγγελματίες ηθοποιοί, άνδρες ερμηνευτικής ηλικίας 18-25 Για θεατρικές παραστάσεις σε περιοδεία Για πληροφορίες τηλ:6979022581

0 comment
thumbnail

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ…

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ IANO ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ… Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 18:30 η συγγραφέας Μαρία Καραγιάννη έρχεται στο τμήμα Λογοτεχνίας του ΙΑΝΟΥ για να υπογράψει το βιβλίο της «Η Ευχή»,..

0 comment
thumbnail

MUSIC OF THE NIGHT

IANOS ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | ERA MUSICALE | MUSIC OF THE NIGHT ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 21:30 οι Era Musicale παρουσιάζουν στον IANO της..

0 comment
thumbnail

Οι πολύ νεαρές ηλικίες…

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Η θεατρική ομάδα Artika, μέλος του Small size Network και του μεγάλου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for the early..

0 comment
thumbnail

ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος ανοίγει τη νέα χρονιά με την πολυβραβευμένη ταινία "The Truman Show". Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 16/02/2020, ώρα 11:00, στον κινηματογράφο "Μικρόκοσμος", Λεωφ. Συγγρού 106, Αθήνα...

0 comment
thumbnail

ΔΟΚΤΩΡ ΓΚΛΑΣ

ΔΟΚΤΩΡ ΓΚΛΑΣ Το διαχρονικό αριστούργημα του Γιάλμαρ Σέντερμπεργκ για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ερμηνεύουν: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αγγέλα Σιδηροπούλου Σκηνοθεσία- Δραματοποίηση: Στρατής Πανούριος Πρεμιέρα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου "Από σκοτάδι σε σκοτάδι...

0 comment
thumbnail

Η Θεία Λένα πάει…

'Η Θεία Λένα πάει όπου υπάρχουν παιδιά' Η θεατρική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, για τα νοσοκομεία της Αττικής.   Το στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, παρουσιάζει για 2η..

0 comment