ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

thumbnail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ AKROASIS ΩΣ ΠΡΟΣ…

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΔΕΝ..

0 comment
thumbnail

9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ…

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF Το νέο σινεμά απευθύνει το κάλεσμά του Στις 15 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου..

0 comment
thumbnail

Η Σαμάνθα και ο…

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ για την παράσταση «Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο Βυθό της Ασφάλτου» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αντωνιάδη   Παράταση, λόγω επιτυχίας, έως..

0 comment
thumbnail

Όταν τα τραγούδια κρύβουν…

Μουσική παράσταση « Όταν τα τραγούδια κρύβουν ιστορίες»   Στη Μουσική Σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» στη Διδότου 3 στο Κολωνάκι στις 16 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30μ.μ...

0 comment
thumbnail

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Ζητούνται επαγγελματίες ηθοποιοί, άνδρες ερμηνευτικής ηλικίας 18-25 Για θεατρικές παραστάσεις σε περιοδεία Για πληροφορίες τηλ:6979022581

0 comment
thumbnail

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ…

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ IANO ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ… Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 18:30 η συγγραφέας Μαρία Καραγιάννη έρχεται στο τμήμα Λογοτεχνίας του ΙΑΝΟΥ για να υπογράψει το βιβλίο της «Η Ευχή»,..

0 comment
thumbnail

MUSIC OF THE NIGHT

IANOS ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | ERA MUSICALE | MUSIC OF THE NIGHT ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 21:30 οι Era Musicale παρουσιάζουν στον IANO της..

0 comment
thumbnail

Οι πολύ νεαρές ηλικίες…

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Η θεατρική ομάδα Artika, μέλος του Small size Network και του μεγάλου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for the early..

0 comment
thumbnail

ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος ανοίγει τη νέα χρονιά με την πολυβραβευμένη ταινία "The Truman Show". Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 16/02/2020, ώρα 11:00, στον κινηματογράφο "Μικρόκοσμος", Λεωφ. Συγγρού 106, Αθήνα...

0 comment
thumbnail

ΔΟΚΤΩΡ ΓΚΛΑΣ

ΔΟΚΤΩΡ ΓΚΛΑΣ Το διαχρονικό αριστούργημα του Γιάλμαρ Σέντερμπεργκ για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ερμηνεύουν: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αγγέλα Σιδηροπούλου Σκηνοθεσία- Δραματοποίηση: Στρατής Πανούριος Πρεμιέρα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου "Από σκοτάδι σε σκοτάδι...

0 comment