ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Θεατρικό Εργαστήρι με τη…

Δελτίο Τύπου «Θεατρικό Εργαστήρι με τη Ζωή και τη Νεφέλη» Από τον Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές στο θέατρο «Από Μηχανής» για το παιδικό και εφηβικό θεατρικό εργαστήρι, με τίτλο «Θεατρικό..

0 σχόλιο

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ Περπατώντας με οδηγό τον Νίκο Βατόπουλο γύρω από την Πλατεία Βικτωρίας Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 11:00 Μία ξενάγηση σένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας, την Πλατεία Βικτωρίας και..

0 σχόλιο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ 2019

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ 2019 Ημερομηνία/Ώρα 01/07/2019 - 15/09/2019 Κατηγορίες   Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου 2019 πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκθέσεις. – Εικαστικές συνθέσεις, Εύη Τσάνα “ICONOSTASIA | Second Chance” Αίθουσα “TRELA”,..

0 σχόλιο

'1ο Θεατρικό Summer Camp…

Θεατρικό Summer camp 2019 '1ο Θεατρικό Summer Camp για παιδιά' H Δραματική Σχολή Αθηνών -Γιώργος Θεοδοσιάδης' και το 'Θέατρο Ρετρό' διοργανώνουν το 1ο θεατρικό Summer camp της πόλης! Φέτος το..

0 σχόλιο

TWOS

TWOS Το brand “TWOS” το συναντάμε τρίτο συνεχόμενο Πάσχα, στο ολάνθιστο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου γεμάτο καινούργιες, φρέσκιες προτάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.  Νέες εισαγωγές με μοναδικά προϊόντα από υπέροχους προορισμούς..

0 σχόλιο

P i E T…

P i E T A II Ένα έργο της Antonia Οικονόμου Μια ανασκευή Στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 Για τους σκοπούς..

0 σχόλιο

«Ελάτε μαζί μας μια…

«Ελάτε μαζί μας μια βόλτα» Έκθεση του Ανέκδοτου Αρχείου του Νικόλα Άσιμου 3 – 15 Μαΐου BIOS Ρομάντσο   Ο Νικόλας Άσιμος τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Μάρτη 1988,..

0 σχόλιο

TWOS

TWOS Όταν η φιλοσοφία γίνεται πράξη Για το TWOS, δηλαδή την Τίνα Βασιλικού και τον Αντώνη Κολσούζογλου, στοίχημα και φιλοσοφία είναι η ανάπλαση ενός χώρου, έτσι ώστε να καλύπτει τις..

0 σχόλιο

«ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ»

Chalkos Gallery Ιουστινιανού 21 Τηλέφωνο 2310 250956 kparcharidis@yahoo.gr ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΡΕΣΤΕΤΖΗΣ «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ» 22 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου Η Chalkos Gallery παρουσιάζει από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου τα πορτρέτα που..

0 σχόλιο

Leonardo Da Vinci –…

Όλοι οι σταθμοί του Μετρό οδηγούν στον ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ και στην Μεγάλη Έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius Το Μετρό της Αθήνας γέμισε με εικόνες και έργα του..

0 σχόλιο