ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Ο Εχθρός Μου»

ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ «Ο Εχθρός Μου» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου στη Δροσιά Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου», η  Ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου, προβάλλει τη..

0 σχόλιο

«ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ»

«ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ» Μια ταινία των Αννέτας Παπαθανασίου και Άγγελου Κοβότσου Κινηματογράφος "Δαναός" Για 2 ακόμη προβολές στις 20 και 21 Οκτωβρίου στις 16:00 Συνεχίζει τις προβολές στον κινηματογράφο "Δαναός"..

0 σχόλιο

«Η περιπλανώμενη φιλενάδα»

«Η περιπλανώμενη φιλενάδα» της Αργεντινής στη Δροσιά Στα πλαίσια του προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου»  η Ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αργεντινής..

0 σχόλιο

«Το Μαρόκο από ψηλά»

Το ντοκιμαντέρ «Το Μαρόκο από ψηλά» στη Δροσιά Στα πλαίσια του προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» και του αφιερώματος στον Αφρικανικό  Κινηματογράφο, η Ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου,..

0 σχόλιο

Ο κινηματογράφος στον Ρυθμό…

Ο κινηματογράφος στον Ρυθμό Art ¬Theater Τις Πέμπτες του Οκτώβρη 4,11,18 και 25 στις 8 το βράδυ, με την ευγενική χορηγία της NEW STAR, ο Ρυθμός Art Theater θα προβάλλει..

0 σχόλιο