ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Μαύρο ψωμί»

Η Ισπανική ταινία «Μαύρο ψωμί» στη Δροσιά Στα πλαίσια του προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» η Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς με την υποστήριξη της Ισπανικής Πρεσβείας και του..

0 σχόλιο

Η Μ. Ρηγοπούλου γράφει…

Τετάρτη απόγευμα 28 Μαρτίου, ώρα 19:00, Κυψέλης 15, μπροστά από την είσοδο του Akroasis Theatre & Bar, άλλη μια συνέντευξη τύπου για έναν καινούργιο χώρο. Πλησιάζοντας η αίσθηση της ρουτίνας εξαφανίζεται μέσα..

0 σχόλιο

5ο Horrorant Film Festival…

5ο Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» Με ιδιαίτερη περηφάνια, σας γνωρίζουμε και επίσημα ότι, και αυτή σας η άνοιξη θα είναι γεμάτη…τρόμο! Το 5ο Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” θα ανοίξει και..

0 σχόλιο

Σεμινάριο Κινηματογράφου

Σεμινάριο Κινηματογράφου: “Έρωτας, Αισθητική & Ψυχολογία στο Hollywood” Εισήγηση: Δέσποινα Κούρτη Λίγα Λόγια.... Και ναι...Το πήρα απόφαση! Θα μιλήσω για Κινηματογράφο!!!Και θα ξεκινήσω από το αιώνιο θέμα,  το οποίο απασχόλησε..

0 σχόλιο

"Γατο…συμμορία"

Γατο…συμμορία Μια τρελή γατοπαρέα γεννιέται! Ο Τοπ Κατ, ο πιο αγαπημένος γάτος της οθόνης, επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια περιπέτεια που κυκλοφορεί στις 18 Ιανουαρίου από την Weird Wave. Αυτή τη..

0 σχόλιο