ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

5ο Horrorant Film Festival…

5ο Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» Με ιδιαίτερη περηφάνια, σας γνωρίζουμε και επίσημα ότι, και αυτή σας η άνοιξη θα είναι γεμάτη…τρόμο! Το 5ο Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” θα ανοίξει και..

0 σχόλιο

Σεμινάριο Κινηματογράφου

Σεμινάριο Κινηματογράφου: “Έρωτας, Αισθητική & Ψυχολογία στο Hollywood” Εισήγηση: Δέσποινα Κούρτη Λίγα Λόγια.... Και ναι...Το πήρα απόφαση! Θα μιλήσω για Κινηματογράφο!!!Και θα ξεκινήσω από το αιώνιο θέμα,  το οποίο απασχόλησε..

0 σχόλιο

"Γατο…συμμορία"

Γατο…συμμορία Μια τρελή γατοπαρέα γεννιέται! Ο Τοπ Κατ, ο πιο αγαπημένος γάτος της οθόνης, επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια περιπέτεια που κυκλοφορεί στις 18 Ιανουαρίου από την Weird Wave. Αυτή τη..

0 σχόλιο

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου…

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας Οι διοργανωτές του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας υπόσχονται ένα δεκαήμερο γεμάτο κινηματογράφο και πολλές παράλληλες δράσεις. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία . Στο..

0 σχόλιο

Re-Action: Προβολή ταινίας στο…

Η πρώτη Μη εμπορική ταινία Re-Action θα προβληθεί στο θέατρο του ΙΜΚ στο πλαίσιο της Εκδήλωσης του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος για την παράδοση του 9ου ΣΚΥΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ του Κέντρου...

0 σχόλιο