ΜΟΥΣΙΚΗ

ΧΑΡΟΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΤ

ΧΑΡΟΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΤ Του Κόλιν Χίγκινς, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη Θανάσης Τσαλταμπάσης – Τάνια Τσανακλίδου Το ανατρεπτικό και συγκινητικό αριστούργημα του Κόλιν Χίγκινς «Χάρολντ και Μοντ», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη..

0 σχόλιο

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…

Για τις ανάγκες της παράστασης «ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ» που θα ανέβει το Νοέμβριο σε κεντρική σκηνή της Αθήνας, αναζητούμε έναν άντρα και μια γυναίκα ηθοποιό, ηλικίας έως 35 ετών. Το κείμενο..

0 σχόλιο

ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα σαράντα ~ Bιωματικό σεμινάριο ~ Mια διαφορετική προσέγγιση έξω από τα κοινότυπα, για την ομορφιά και την ιερότητα της γυναικείας φύσης, κατά την περίοδο της μετάβασης..

0 σχόλιο

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Κλειστή ακρόαση με προκαθορισμένο ραντεβού για ηθοποιούς άντρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας από 16 έως 40 ετών, θα πραγματοποιηθεί από την TEXNIS GENESIS για τις νέες παραγωγές της, για τη..

0 σχόλιο

Ακρόαση για την παράσταση…

Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Λαλούμης, και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Παπαδημητρίου, πραγματοποιούν ακρόαση για την παράσταση «Η απειλή των Κόουζ», που θα ανέβει την περίοδο 2019-2020 για πρώτη..

0 σχόλιο

Ακρόαση στο θεσσαλικό Θέατρο

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ  11.00 π.μ.- 4.00μ.μ ΘΕΑΤΡΟ «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ» (Πρώην Θέατρο του Μύλου) Το Θεσσαλικό Θέατρο και φέτος καλεί  σε ανοιχτή ακρόαση με μορφή εργαστηρίου τους επαγγελματίες..

0 σχόλιο

Ακρόαση Παιδικής Σκηνής στο…

Η Μαίρη Ραζή και η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου "ΠΡΟΒΑ" οργανώνει ακρόαση για τις παραστάσεις της χειμερινής περίοδου 2019-2020, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Καλούνται, γυναίκες και άντρες ηθοποιοί, σκηνικής..

0 σχόλιο

10 Μικροί Νέγροι

1 Απομονωμένο Νησί 10 Άγνωστοι μεταξύ τους Άνθρωποι 1 Παιδικό Ποιηματάκι 10 σκοτεινές ιστορίες από το παρελθόν….. Το συναρπαστικό αριστούργημα της Άγκαθα Κρίστι “10 Μικροί Νέγροι” (And Then There Were..

0 σχόλιο

«Μόγλης» και «Τα ταξίδια…

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά «Πολύτιμοι Λίθοι», δυο αριστουργήματα της κλασικής λογοτεχνίας προσαρμοσμένα στο ύφος της εποχής μας: «Ο Μόγλης..

0 σχόλιο

ΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φεστιβάλ Δελφών Το Λάλον Ύδωρ Θεματική: Η Νεότητα ΙΩΝ του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη Σάββατο 15 Ιουνίου, 20:00  Μουσείο των Δελφών  Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» ξεκινάει..

0 σχόλιο