ΜΟΥΣΙΚΗ

thumbnail

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ LIVE !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ LIVE ! στην ΑΠΟΒΑΘΡΑ του ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΟ ΡΟΥΦ Ιούλιος 2020 Η καταπράσινη, απλόχωρη, open-air Αποβάθρα της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ μας υποδέχεται φέτος για μια απόδραση… χωρίς αποσκευές,..

0 comment
thumbnail

ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα 210 3464903, 210 3464002 Ακρόαση από την Άννα Σεβαστή Τζίμα για τις παιδικές παραστάσεις του καλλιτεχνικού οργανισμού ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. Το Θέατρο Μορφές Έκφρασης για..

0 comment
thumbnail

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ…

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, ΩΡΑ: 19.00 - 23.30 ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Μετά την αρχική πρόσκληση για τη σύσταση ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ..

0 comment
thumbnail

Ακρόαση για άνδρα ηθοποιό

Το Στούντιο Επαγγελματικού Θεάτρου της Διασποράς διοργανώνει ακρόαση για έναν άντρα ηθοποιό, σε πρωταγωνιστικό ρόλο με αμοιβή, για παράσταση που θα πραγματοποιηθεί τέλη Σεπτέμβρη και αρχές Οκτώβρη στην Ρουμάνικη και..

0 comment
thumbnail

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ…

Οι δυο χώροι του Akroasis (Akroasis Theatre & Art bar) διατίθενται προς ενοικίαση για τη σεζόν Σεπτέμβριος 2020 με Ιούνη 2021 για: Πραγματοποίηση παραστάσεων Εμφανίσεις μουσικών σχημάτων Χορευτικών εκδηλώσεων Αναγνώσεις..

0 comment
thumbnail

"Η Πανούκλα" του Αλμπέρ…

«Η Πανούκλα» του Αλμπέρ Καμύ σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη από τον Οκτώβριο στο Θέατρο 104 Η ομάδα GAFF και η σκηνοθέτιδα Σοφία Καραγιάννη παρουσιάζουν το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η..

0 comment
thumbnail

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ…

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ AKROASIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5 ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΙΣ..

0 comment
thumbnail

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ…

Υπάρχει μια και μοναδική στιγμή στη ζωή του ανθρώπου που δεν φοβάται να ρισκάρει να ζήσει το πιο τρελό σενάριο που του ήρθε στο μυαλό. Είναι εκείνη η στιγμή που..

0 comment
thumbnail

ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ

  Τι συμβαίνει στο σημείο μηδέν? Πως μπαίνει κάποιος στο σημείο μηδέν? Είναι κάτι που δεν μπορεί να το περιγράψει κανείς με λέξεις. Στο σημείο μηδέν δεν υπάρχει η αίσθηση..

0 comment
thumbnail

ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ

  Ησύχασε... τίποτα δεν μπορεί να ταράξει αυτή τη στιγμή σου αν δεν του το επιτρέψεις εσύ... Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την θέλησή σου να παραμείνεις ζωντανός. Και..

0 comment