ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημήτρης Μυστακίδης

Δημήτρης Μυστακίδης: Το ρεμπέτικο είναι μια ζωντανή και σπουδαία πρώτη ύλη Ο σημαντικός μουσικός Δημήτρης Μυστακίδης αναφέρεται στην διαχρονικότητα του ρεμπέτικου τραγουδιού, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό..

0 σχόλιο

Χρήστος Καρασαββίδης

Χρήστος Καρασαββίδης: Η αρχή των πάντων είναι ο έρωτας Ο Χρήστος Καρασαββίδης μιλά για τον έρωτα ως απόλυτη έμπνευση και για το “Lolita Reversed” που είναι μια «πραγματεία πάνω στη..

0 σχόλιο

Κατερίνα Μπερδέκα

Κατερίνα Μπερδέκα: Η πράξη της «Κυράς της Ρω» είναι η αναπόφευκτη συνέπεια όλης της ζωής της Η Κατερίνα Μπερδέκα μιλά με αφορμή την παράσταση «Η κυρά της Ρω», που σκηνοθετεί..

0 σχόλιο

Πέτρος Μάλαμας

Πέτρος Μάλαμας: Βαδίζω στα σκοτεινά με τα μάτια ορθάνοιχτα και την καρδιά γεμάτη Γεννημένος σε μία ιδιαίτερα μουσική οικογένεια ο Πέτρος Μάλαμας ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση, μαθαίνοντας από τον πατέρα του Σωκράτη,..

0 σχόλιο

Γιώργος Περρής: «Τα θαύματα…

Στα 33 του μόλις χρόνια, ο Γιώργος Περρής έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή διεθνή πορεία στον χώρο της μουσικής, η οποία περιλαμβάνει ηχογραφήσεις σε εταιρίες όπως η Decca Records και η Universal Music, παγκόσμιες περιοδείες αλλά..

0 σχόλιο