ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Βικτώρια Χαλκίτη παραδίδει…

Η Βικτώρια Χαλκίτη παραδίδει εξειδικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα   Το Twenty8 Recording Studio υποδέχεται το 2018 με την Βικτώρια Χαλκίτη για περιορισμένο αριθμό vocal sessions -One on One-. Εξειδικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα..

0 σχόλιο

Σεμινάριο με τη σκηνοθέτιδα…

"Ο ηθοποιός μπροστά στην κάμερα" Σάββατα 3/3, 10/3, 17/3, 24/3 στις 12.00 με 16.00!!! Απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες, απόφοιτους και σπουδαστές δραματικών σχολών! Θα παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή επαγγελματικό show..

0 σχόλιο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ AKROASIS…

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, STAND UP, ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Το Akroasis σας προσκαλεί να γράψετε τη δική σας ιστορία και να ζήσετε μαζί μας το παραμύθι μέσα από την..

0 σχόλιο

"Ιστορίες της Τέχνης": Δίμηνο…

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΕΧΝΗΣ Επιμέλεια Ανδρέας Μαράτος Τελικά τι είναι έργο τέχνης; Μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο εποχής; Κι αν ναι, με τι τρόπο; Έχει μέλλον η ζωγραφική; Αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε..

0 σχόλιο

Τριήμερο εργαστήρι κατασκευής μάσκας…

Τριήμερο εργαστήρι κατασκευής μάσκας με τη Μάρθα Φωκά Μετά την επιτυχία του βιωματικού εργαστηρίου δημιουργικής γραφής με τη συγγραφέα Νίνα Ράπη, οι θέσεις για το οποίο εξαντλήθηκαν μέσα σε μία..

0 σχόλιο