ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ανακοίνωση συνεργασίας και ενοικίασης…

Το θέατρο Akroasis και το bar theatre Akroasis διατίθενται προς ενοικίαση για τη σεζον 2019-2020 για: Πραγματοποίηση παραστάσεων Χορευτικών εκδηλώσεων Αναγνώσεις βιβλίων Μουσικών παραστάσεων Stand up comedy Σεμιναρίων και πολλών άλλων τύπων..

0 σχόλιο

Τμήμα Προετοιμασίας Εισαγωγικών Εξετάσεων…

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΠΟΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ 2019 Στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ» θα πραγματοποιηθούν μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις..

0 σχόλιο

ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα σαράντα ~ Bιωματικό σεμινάριο ~ Mια διαφορετική προσέγγιση έξω από τα κοινότυπα, για την ομορφιά και την ιερότητα της γυναικείας φύσης, κατά την περίοδο της μετάβασης..

0 σχόλιο

Μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών…

Μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών για τις εξετάσεις της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και όλων των Δραματικών σχολών. Υπεύθυνος διδασκαλίας,ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Χρήστος Γαλάνης. Πλήρης και υπεύθυνη προετοιμασία για τις εισαγωγικές..

0 σχόλιο

Σεμινάριο θεατρικού φωτισμού από…

Δελτίο τύπου Αθήνα, Μάιος 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Από τον Αλέξανδρο Πολιτάκη Οι Creatists διοργανώνουν δίμηνο σεμινάριο θεατρικού φωτισμού, σε συνεργασία με την Κοινότητα Τέχνης Πράξις. Τα μαθήματα απευθύνονται σ’ όσους επιθυμούν..

0 σχόλιο

Το Από Μηχανής Θέατρο…

Το Από Μηχανής Θέατρο διοργανώνει το σεμινάριο «Συνάντηση θεατρικών μεθόδων» Το Από Μηχανής Θέατρο διοργανώνει σεμινάριο 60 ωρών με θέμα «συνάντηση θεατρικών μεθόδων» από 24 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου. Συγκεκριμένα,..

0 σχόλιο

Σεμινάριο Ευτυχίας

IKIGAI, “Τέχνη Ζωής” Το μυστικό της αιωνόβιας και ευτυχισμένης ζωής Τι είναι αυτό που ζητάμε όλοι στη ζωή μας; Την Ευτυχία. Και τι είναι τελικά Ευτυχία; Είναι συναίσθημα, διάθεση ή..

0 σχόλιο

Σεμινάριο με τον Αργύρη…

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αργύρης Πανταζάρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιήσει το σεμινάριο "Act and Play" τον Δεκέμβριο στις 8, 9, 15 και 16 του μήνα! Ημέρα Σάββατο και..

0 σχόλιο

Εργαστήριο υποκριτικής της Ομάδας…

NEO ΤΜΗΜΑ Το θεατρικό εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες των δραστηριοτήτων τού θεάτρου Επί Κολωνώ. Οι βασικές αρχές της..

0 σχόλιο

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο…

Σεμινάριο τέχνης «Το θέατρο σε σύνδεση με την ψυχή» με τη Βασιλεία Δημηνίδου. Ένα σεμινάριο για την ανάγκη της καθαρότητας της ψυχής του καλλιτέχνη και πως να τη διατηρούμε σε..

0 σχόλιο