ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ρυθμολογία & μουσικότητα στην…

ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ στην Τεχνική της Έντεχνης Προφορικής Αφήγησης. Οι λέξεις είναι ήχοι. Ο όποιος συνδυασμός τους δημιουργεί μια «παρτιτούρα». Ο έντεχνος..

0 σχόλιο

Σεμινάριο Contact Improvisation -…

Quo Vadis Dance Company Σεμινάριο Contact Improvisation - Partnering / Ζαφειρία Τσιρακάκη, Χρήστος Σάντα Μαρία Με αφορμή την συνεργασία τους για το έργο "Αποχαιρετισμός" Αγγίζω, Αγγίζομαι, Μεταφέρω, Υποστηρίζω, Εμπιστεύομαι, Δημιουργώ,..

0 σχόλιο

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ…

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ για ηθοποιούς που προετοιμάζονται για τις ακροάσεις, ή προετοιμάζουν ένα ρόλο ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ για τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και των Δραματικών σχολών Υπεύθυνος διδασκαλίας ,ο..

0 σχόλιο

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έρχεται…

Ivanna Chubbuck, η τεχνική της και πως την εφαρμόζουμε. Το συγκεκριμένο σεμινάριο φέρνει σε επαφή τους ηθοποιούς, με μια από τις πιο αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους υποκριτικής στον κόσμο, όπως..

0 σχόλιο

AKROASIS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση του Akroasis Theatre & Bar Για τη θεατρική σεζόν 2018-2019 Το Akroasis Theatre & Bar άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2018 με στόχο να αποτελέσει στέγη για..

0 σχόλιο